Bilmiyorum ki benim hep kahve başlar o yüzden olduysa bile anlayamamEğer kahve başlayıp kırmızı ya dönüp iki üç günde sonlandıysa muhtemelen yaşamışsındır ama kahveyle başlatıp kırmızıya dönen adet döngüsü şeklindeyse yaşamamışsındır aşkım
benim geçen ay o şekildeydi ama testler negatiftiEğer kahve başlayıp kırmızı ya dönüp iki üç günde sonlandıysa muhtemelen yaşamışsındır ama kahveyle başlatıp kırmızıya dönen adet döngüsü şeklindeyse yaşamamışsındır aşkım
İnşallahhhhhhİnşallah 3.yıla hamile girerim biz eylülde evlenmiştik
Aşkım kahve başlayıp normal adet Gibi devam ediyorsa zaten döllenme olmuş tutmamış durumu olmuyor oBilmiyorum ki benim hep kahve başlar o yüzden olduysa bile anlayamam
Kuzum ben göremedim resim yüklenirken daha da sişikleştiriyorsa eğerEki Görüntüle 3617756 Kızlar adetime 6 gün var biraz aceleci davranıyorum ama sanki silik bi çizgi görüyorum
Tatil iyi gelir bir tatil bebişi geliverir belkiİnşallahhhhhhh inşallahhhhh Eylül olsun bizim olsunbiz de ay sonu tatile gidicez yanıma gebelik testi almazsam bu ay takip yapamıcam yumurtlamadan sonra
Anladım canımAşkım kahve başlayıp normal adet Gibi devam ediyorsa zaten döllenme olmuş tutmamış durumu olmuyor o
Kalabilirsin tabiki Belkide gerçekten yumurtan döllendi ama rahim hazır olmayınca tutunamadı bilemeyiz. Bir sürü faktör var. Bir ay hepsi olumlu olacak ve bebekler sımsıkı tutunacakBen çok merak ediyorum acaba hiç yaşadım mı bilmedenhamile kalabiliyor muyum acaba
Amin amin çok aminTatil iyi gelir bir tatil bebişi geliverir belki
O ayı heyecanla bekliyorum eşimin arkadaşı buradan tayin olurken bize bir bebek takımı almış şahit olamam ama olduğunda giydirin diye o kadar değişik hissettim ki paketi açıncaKalabilirsin tabiki Belkide gerçekten yumurtan döllendi ama rahim hazır olmayınca tutunamadı bilemeyiz. Bir sürü faktör var. Bir ay hepsi olumlu olacak ve bebekler sımsıkı tutunacak
Bizim de Eylül evlilik yıldönümümüzEylülde evlilik yıldönümümüz
Ben göremiyorum ama burada kalite çok düşüyor , elinde varsa her gün yap koyulaşmaya takip et canım inşallah vardırEki Görüntüle 3617756 Kızlar adetime 6 gün var biraz aceleci davranıyorum ama sanki silik bi çizgi görüyorum
Ayyy inşallah Rabbim sevindirsinBizim de Eylül evlilik yıldönümümüzBu ay da doğum günümde test yapacağım inşallah bir doğum günü sürprizi gelir
Bende göremedim canım ama 6 gün çok erken neden sabredemiyorsunuz siz yaaaEki Görüntüle 3617756 Kızlar adetime 6 gün var biraz aceleci davranıyorum ama sanki silik bi çizgi görüyorum
Bende 27-28 civarı yapacağım yoğun bir belirti yaşamazsam tabii. İnşallah bu ay o aydır canım gönlüne göre olsun inşallahHemen hemen tarihlerimiz yakın ben 22 23 gibi test yapmayı düşünüyorum bu ay yumurta takibi yaptık ve hsg çekildim bir tık umut vaar gibi
Harika değerlerin canımDeğerlerim bunlar amh daha çıkmadı doktorda gösteremedim yaşım 33 hiç kistim falanda yok adetin 3. Günü gittim kötümü sonuçlar
Canım beni günceller misin sat 14 temmuz bat 11 AğustosBu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
LİSTEYE EKLENMEK İSTEYENLER ÖZELDEN MESAJ ATSIN...
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Haziran 9 Temmuz
@1Annakarenina 25 Haziran 25 Temmuz @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
@Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz @ElizabethBennettt 7 Haziran 5 Temmuz
@behiya 4 Haziran 6 Temmuz @Kediseversarisin 31 Mayıs 30 Haziran
@34zehra34 6 Haziran ------------- @n0101 6 Haziran 4 Temmuz
@eds7 2 Haziran 1 Temmuz @ladycharlotte 2 Haziran 1 Temmuz
@Civcivimmm 13 Mayıs ------------- @yesilelma13 31 Mayıs 1 Temmuz
@Sofi123 5 Haziran 26 Haziran @HilalKiraz 7 Haziran 5 Temmuz
@Life Lover 31 Mayıs 29 Haziran @Hayalim kizim ------------- 17 Temmuz
@herhangibiri00 3 Haziran 5 Temmuz haifa 24 Haziran -------------
@Peru123lima 13 Haziran ------------- @yesmakarna 10 Haziran -------------
@venusunannesi 12 Haziran ------------- @Nazlizmir 10 Haziran 10 Temmuz
@kugukusu 8 Haziran 8 Temmuz @birinsantanesi 20 Haziran 16 Temmuz @mavera_32 1 Haziran 7 Temmuz @sarsarpapatya 10 Haziran 11 Temmuz @arthur12 25 Haziran 26 Temmuz @narinasrak 28 Haziran 1 Ağustos @kadinlarrkulubu 20 Haziran 20 Temmuz @marmelad01 10 Haziran 7 Ağustos
Doktor daha yeni denediğimizi, tekrar iğne isteyip istemediğimi sordu. İsterseniz bir 6 ay deneyin dedi. Ben de size danışmak için geldim siz ne derseniz o, bu ilaçların zararı olacaksa istemem dedim. Bu ilaçlar çok hafif ilaçlar sorun olmaz bence bir iki kez kullanabilirsin sonuçta aylarca değil dedi. Ultrasonla karnıma baktı. Geçen ay oluşan iki yumurtanın da çatladığını, kiste dönmediğini söyledi. Eşimle bizim tercihimize bıraktı klomen+iğne kullanımını yani. Biz de genelde ilk iğnede gebelik oluşmadiğini bir yerde okuduğumuz için tekrar tedavi istedik. Bakalım bu ay da aynı süreçleri yaşayacağız. Bir de Prowomen adlı folik asite başlattı 3 ay boyunca günde bir kez alacakmışım. Bugün de Klomene tekrar başlıyorum. Ama doktorun bunlardan ziyade bana sürekli söylediği şey şu oldu: STRES YAPMAHaber ver bizde canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?