Bilmiyorum ki benim hep kahve başlar o yüzden olduysa bile anlayamam

benim geçen ay o şekildeydi ama testler negatifti
İnşallah 3.yıla hamile girerim biz eylülde evlenmiştik
İnşallahhhhhh

Merhaba kızlarrr bu markayı kullanan var mıydı acaba birde adetim yeni bitti bugün kahverengi akıntı var sadece ne zaman başlamalıyım daha önce kullanmadım

Eklentiler

• image.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 40
Ben çok merak ediyorum acaba hiç yaşadım mı bilmeden hamile kalabiliyor muyum acaba
Kalabilirsin tabiki Belkide gerçekten yumurtan döllendi ama rahim hazır olmayınca tutunamadı bilemeyiz. Bir sürü faktör var. Bir ay hepsi olumlu olacak ve bebekler sımsıkı tutunacak

Kalabilirsin tabiki Belkide gerçekten yumurtan döllendi ama rahim hazır olmayınca tutunamadı bilemeyiz. Bir sürü faktör var. Bir ay hepsi olumlu olacak ve bebekler sımsıkı tutunacak
O ayı heyecanla bekliyorum eşimin arkadaşı buradan tayin olurken bize bir bebek takımı almış şahit olamam ama olduğunda giydirin diye o kadar değişik hissettim ki paketi açınca

Değerlerim bunlar amh daha çıkmadı doktorda gösteremedim yaşım 33 hiç kistim falanda yok adetin 3. Günü gittim kötümü sonuçlar

Eklentiler

• IMG_4397.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 37
Canım beni günceller misin sat 14 temmuz bat 11 Ağustos

Haber ver bizde canım
Doktor daha yeni denediğimizi, tekrar iğne isteyip istemediğimi sordu. İsterseniz bir 6 ay deneyin dedi. Ben de size danışmak için geldim siz ne derseniz o, bu ilaçların zararı olacaksa istemem dedim. Bu ilaçlar çok hafif ilaçlar sorun olmaz bence bir iki kez kullanabilirsin sonuçta aylarca değil dedi. Ultrasonla karnıma baktı. Geçen ay oluşan iki yumurtanın da çatladığını, kiste dönmediğini söyledi. Eşimle bizim tercihimize bıraktı klomen+iğne kullanımını yani. Biz de genelde ilk iğnede gebelik oluşmadiğini bir yerde okuduğumuz için tekrar tedavi istedik. Bakalım bu ay da aynı süreçleri yaşayacağız. Bir de Prowomen adlı folik asite başlattı 3 ay boyunca günde bir kez alacakmışım. Bugün de Klomene tekrar başlıyorum. Ama doktorun bunlardan ziyade bana sürekli söylediği şey şu oldu: STRES YAPMA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…