Aldıklarıma sarılıp çok zaman ağladım en son hepsini banyoda yakmıştım….Kız hamile olsak da gitmeyiz bebiş alışverişi cinsiyet yine konuşuruz
Kızlar ben dünden beri çok kötüydüm moral olarak şimdi biraz toparladım. Bat 11 ağustos. Nolur dua edin de bu ay kalayım artık. 28 ağustos evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorumKız hamile olsak da gitmeyiz bebiş alışverişi cinsiyet yine konuşuruz
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım allah gönlüne göre versin dilerimKızlar ben dünden beri çok kötüydüm moral olarak şimdi biraz toparladım. Bat 11 ağustos. Nolur dua edin de bu ay kalayım artık. 28 ağustos evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorum
Daha güzellerini daha büyük hevesle almayı nasip etsin RabbimAldıklarıma sarılıp çok zaman ağladım en son hepsini banyoda yakmıştım….
Nasip olur inşallahÇok güzel olur
Ayyy deme nolur böyleAldıklarıma sarılıp çok zaman ağladım en son hepsini banyoda yakmıştım….
İnşallah olur güzelim zor biliyorum beklemesem de ben de adet olunca çok üzüldüm eşim de üzülüyor görüyorum ama elden gelmiyor ki bizim sıpalar nazlı çıktıKızlar ben dünden beri çok kötüydüm moral olarak şimdi biraz toparladım. Bat 11 ağustos. Nolur dua edin de bu ay kalayım artık. 28 ağustos evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorum
Ah canımm. Dilerim en yakın zamanda çok daha güzellerini yeniden alır giydirirsinAldıklarıma sarılıp çok zaman ağladım en son hepsini banyoda yakmıştım….
Hele hele benimki 5 yıl ne demek ya ah ah nazıyla usandırdı beniİnşallah olur güzelim zor biliyorum beklemesem de ben de adet olunca çok üzüldüm eşim de üzülüyor görüyorum ama elden gelmiyor ki bizim sıpalar nazlı çıktı
Evet çok uzun bir bekleyiş umarım daha fazla beklemezsin çiçeğim hele bir olsun her şeyi unutacaksınHele hele benimki 5 yıl ne demek ya ah ah nazıyla usandırdı beni
Aşkım senin de ilk bebeğin dimiAldıklarıma sarılıp çok zaman ağladım en son hepsini banyoda yakmıştım….
Demekki daha vakti gelmemiş annesi. Sağlıkla ve seni bekletmeden gelsin inşallahHele hele benimki 5 yıl ne demek ya ah ah nazıyla usandırdı beni
Evet çok uzun bir bekleyiş umarım daha fazla beklemezsin çiçeğim hele bir olsun her şeyi unutacaksın
Ah bi gelsin her yerini ısırıcam beni bu kadar beklettiği içinDemekki daha vakti gelmemiş annesi. Sağlıkla ve seni bekletmeden gelsin inşallah
En son 8.6 ydı canımKız fsh kaç seni. ?
Ben hala arada çıkartır koklarımAldıklarıma sarılıp çok zaman ağladım en son hepsini banyoda yakmıştım….
Bence değerlendir canım sonra aklın kalmasın keşke değerlendirseydim diyeKızlar size bir şey sormak istiyorum. Şimdi benim regl 10 haziran başladı ama üç gün boyunca lekelenme oldu ve 12si gece tam söküldü. Bugün de 4 yada 5.gün oluyor kahverengi lekelenmem devam ediyor daha ve sabahtan beri sol kasığım ağrıyor yumurtlama gibi az öncede yumurtlama akıntısı gibi şefaf akıntı geldi kahve leke ile. Yumurtluyor muyum ya anlamıyorum LH testimde yok ama belirtiler aynı yumurtlama ben hayatımda bu kadar erken yumurtlamadım pcoluyum zaten ilaçsız ya geç ya hiçtir. Yinede değerlendireyim değil mi ne olur ne olmaz
haifa
Aynen kesin aklım kalır benim değerlendireyim regl de bir garipti zaten bu ayBence değerlendir canım sonra aklın kalmasın keşke değerlendirseydim diye
Canım doğumun nasıl olmuştu senin sezeryan miİnşallah canım rabbim sizlere nasip etsin ben yoruldum artık 5 yıl oldu. Her yeni ay benim için hayal kırıklığı
Yok canım normal doğum yapmıştımCanım doğumun nasıl olmuştu senin sezeryan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?