Kız hamile olsak da gitmeyiz bebiş alışverişi cinsiyet yine konuşuruz
Kızlar ben dünden beri çok kötüydüm moral olarak şimdi biraz toparladım. Bat 11 ağustos. Nolur dua edin de bu ay kalayım artık. 28 ağustos evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorum

Kızlar ben dünden beri çok kötüydüm moral olarak şimdi biraz toparladım. Bat 11 ağustos. Nolur dua edin de bu ay kalayım artık. 28 ağustos evlilik yıldönümümüz eşime sürpriz yapmak istiyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah canım allah gönlüne göre versin dilerim

İnşallah olur güzelim zor biliyorum beklemesem de ben de adet olunca çok üzüldüm eşim de üzülüyor görüyorum ama elden gelmiyor ki bizim sıpalar nazlı çıktı

Kızlar size bir şey sormak istiyorum. Şimdi benim regl 10 haziran başladı ama üç gün boyunca lekelenme oldu ve 12si gece tam söküldü. Bugün de 4 yada 5.gün oluyor kahverengi lekelenmem devam ediyor daha ve sabahtan beri sol kasığım ağrıyor yumurtlama gibi az öncede yumurtlama akıntısı gibi şefaf akıntı geldi kahve leke ile. Yumurtluyor muyum ya anlamıyorum LH testimde yok ama belirtiler aynı yumurtlama ben hayatımda bu kadar erken yumurtlamadım pcoluyum zaten ilaçsız ya geç ya hiçtir. Yinede değerlendireyim değil mi ne olur ne olmaz
haifa

Bence değerlendir canım sonra aklın kalmasın keşke değerlendirseydim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…