Adet bugün oldum diğer adet tarihim 9 Temmuz bu temmuz ay nasip olur inşallah

Benim daha 3 günüm var beklemedeyim. Ama bugün migrenim tuttu migren beni sıkıştırmaya başladıysa kesin adet olcam demektir yani bende elendim sayılır.

Kızlar benim de 28 güne göre Bat 9 haziran normalde ama 3 ayda bir falan döngüm 33 34 gün de sürebiliyor. Yani gecikmem var ama test yapmaya da korkar oldum negatif çıkar diye. Beklemedeyimm

Merhaba 12 haziran bat olan konudan geldim başından beri sizinle sureci takip ettim 28 mayis catlama ve bugün 4. Gun adet ile aranızdayim. Yumurtlamanin 22 . Gününe kadar sanırım 18 e yakın gebelik testi yapmışımdır yarısı pozitif yarısı negatif ama içimdeki ses de bu ay olmadı diyerek bekledim. İnşallah bu ay hepimize uğur getirir

Selam, benim de sat 19 mayıs 10 haziranda ovulasyon gördüm. 21 haziranda test yaparım sanırım:)

Benim sat 1 Haziran
Bat 27 Haziran
Ovülasyon takibine başladım dün biraz silik çıktı 2. Çizgi bugün ve yarın pik olur diye düşünüyorum

Kızlar günaydın yardımınıza ihtiyacım var ovulasyon takibi yapıyorum her ay aletimin 5. Gunu silik olurdu ama şuan pike yakın acaba lh testleri başka bir şeyde gösteriyor olabilirmi gebelik disinda

Bu ay benim zor ama yine de geldim dayanamadım sat 13 haziran bat 13-14 Temmuz

Evet dün birden kesildi sabah çok büyük bir parça geldi ardından kanama ve bitti şuan hiç birsey yok
Adet dönemi ortası ve sonra doğru lh artabilir dalgalanabilir geçen ay testim adetin son günü çok koyuydu böyle sonraki günler silikleşmeye başladı . Pik değil o yüzden olabilir bir durum testi her gün yapmaya devam edin

Tamam sadece ilk defa böyle olunca acaba kist falan mi oldu dedim. Her ay zor görünecek şekilde başlardı. Birde geçen ay dr 3 4 tane yumurta gordu acaba dedim erken mi geliyorlar kafam karıştı yarın tekrar yapım bakalım cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Rica ederim her şey gönlünüzce olsun

Canım beni de yazar mısın sat 15 haziran bat 13 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…