Hepimizin insallahRica ederim her şey gönlünüzce olsun
Bu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son adet tarihi Beklenen adet Lavinn9 11 Haziran 16 Temmuz
@1Annakarenina karenina 10 Mayıs 24 Haziran @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz
Evet bendim canim hesabimi kullanamiyordum baska hesap acmistim yeniden bu hesaba dondurduler sagolsunlarBen bu grupta etiketlendigimi gormemisimmm sen mi acmistin canim baska biri saniyodumLavinn9
Sat :7 haziran
Bat: 5 temmuz
Hadi hayirlisiii
Benimde ekler misin sat 4 Haziran bat 6 temmuzBu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
Eki Görüntüle 3603627
Kullanıcı adı Son Adet Tarihi Beklenen Adet Tarihi Gebelik durumu
Lavinn9 11 Haziran 16 Temmuz
@1Annakarenina 10 Mayıs 24 Haziran @tugceZMR 1 Haziran 27 Haziran
H Hzrgk 10 Haziran ------------- @MaviRuya7 31 Mayıs 26 Haziran
@Bahar7777 15 Haziran 13 Temmuz ElizabethBennettt 5 Haziran 7 Temmuz
Adetin 5.gününde misiniz ?
Evet baya koyu, erken yumurtluyor olabilirsiniz yumurtlama belirtileri var miBugün tekrar yaptım daha da koyulasmis acaba hemen mi yumurtlicam anlamadim
Bugün 6. Günüm ve hafif kanama devam ediyor dün belirti vardı öyle görmüştüm ama bugün yok sadece damla kanama varEvet baya koyu, erken yumurtluyor olabilirsiniz yumurtlama belirtileri var mi
Üstteki innovita alttaki laboquick geçen ay laboquick ile pik yakalamıştım sağdan yumurtlama oldu şimdi sol tupum kapali benim acaba yine sagdanmi kafamda bir suru soruBugün 6. Günüm ve hafif kanama devam ediyor dün belirti vardı öyle görmüştüm ama bugün yok sadece damla kanama var
Ben de normalde 11 12 en gec 13. Gun yumurtlama görürüm anlayamadim bu ayiKizlar ben yumurtlama destekleyici takviyeleri cok mu abarttim acaba daha 4 gun var yumurtlamama normalde ama ovulasyon testim boyle cikti
Hafif devam eden bir adetim var yani bir günde çok çok açık 2 3 damla yarın eşim yanımda olacak ne yazikki inşallah yarın devam eder. Ben üstüme alındım sanırım msjiElizabethBennettt erken yumurtlama görüyor olabilirsin değerlendirilsinnnnnnn
Sen yine de bugünleri değerlendir canımBugün 6. Günüm ve hafif kanama devam ediyor dün belirti vardı öyle görmüştüm ama bugün yok sadece damla kanama var
Ayy teşekkür ederim inşallah uğurlu gelicek bu ayP Peru123lima burası canım
İnşallahAyy teşekkür ederim inşallah uğurlu gelicek bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?