- 2 Mayıs 2025
- 3.332
- 2.318
- 48
- 27
Üstteki testte var gibiEvet yaptım çıkmadı beyazlık belirdi sadece testteEki Görüntüle 3608581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstteki testte var gibiEvet yaptım çıkmadı beyazlık belirdi sadece testteEki Görüntüle 3608581
Benimde 5. Oldu bu ay5. ayim benim senin??
Benimde 5. Oldu bu ay(
Kuzum ben 39 um kızıma 35 de tup bebekle kavuştum.Benim yasim da var ama 33 um siz kac yasindasiniz?
Ben 23 yaşındayımBenim yasim da var ama 33 um siz kac yasindasiniz?
Ben 23 yaşındayım
Kuzum ben 39 um kızıma 35 de tup bebekle kavuştum.
Bi arkadaşım geçen yıl gebelik öncesi kontrol amaçlı gittik eşime defolik asit verdi doktor diye dalga geçmiştiKızlar sizin kaçıncı denemeleriniz etrafımdaki bir çok insan şak diye ilk denemede hamile kaldı onlar mı garip ben mi anlamadım![]()
Bence de herkes hemen oldu diyor burada benden küçük biri vardı eşi kendisi 24 yaşında 4 yıldır bebekleri olmuyormuş aşılama ile olmuş ama normal oldu diyor hani söylesen ne olur ki senin gibi olan birine umut olursun halbuki mesele nasıl olduğu değil ki sağlıklı bir şekilde olmuş olmasıBence doğruyu söylemiyorlar
Bi arkadaşım geçen yıl gebelik öncesi kontrol amaçlı gittik eşime defolik asit verdi doktor diye dalga geçmiştiüzerinden 1 yıl geçti hiç beklemiyordum ilk aydan hamile kaldım dedi. İnsanlar söylemek istemiyor bence uzun süre denediğini
Cumlemizinkini inşallah bu grup seneye bebisleri kucağında olurben de 6 ay olmazsa hsg cektiricem canim sonrasinda duruma gore tup bebek yaparim daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Bi kiziniz varmiss ne guzel allah bagislasinn
Benim fsh yüksekliğim sonradan düştü ama şimdide proloktin ve tsh biraz yüksekSorun falan yoksa yasiniz cok gencc olur birkac aya merak etmeyin
Bu değerlere baktırmak için adet mi olmak gerekiyor birde saglik ocakları bakiyormuKızlar yumurtlama olmadi için takviye ne alıyorsunuz. Suan
Cumlemizinkini inşallah bu grup seneye bebisleri kucağında olur
Kesinlikle benimde bi arkadaşım bebeği oldu diye rahat rahat dışarı çıkamadığı için dertleniyor gerçekten şükretmek gerekiyorBence de herkes hemen oldu diyor burada benden küçük biri vardı eşi kendisi 24 yaşında 4 yıldır bebekleri olmuyormuş aşılama ile olmuş ama normal oldu diyor hani söylesen ne olur ki senin gibi olan birine umut olursun halbuki mesele nasıl olduğu değil ki sağlıklı bir şekilde olmuş olması
Hsg beni çok korkutuyor yaben de 6 ay olmazsa hsg cektiricem canim sonrasinda duruma gore tup bebek yaparim daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Bi kiziniz varmiss ne guzel allah bagislasinn
Ben çektirdim canımHsg beni çok korkutuyor ya
Evet onlar her yerde olsun da iki sene büyüyene kadar çıkmam sorun yokKesinlikle benimde bi arkadaşım bebeği oldu diye rahat rahat dışarı çıkamadığı için dertleniyor gerçekten şükretmek gerekiyor
Adetin 2. Günü bakılıyor sağlık ocağı bakmıyor devlet hastanesine ben hormon testi yaptırmak istiyorum derseniz bakarlar ama değerler istenildiği gibi çıkmayınca stres olıyosun stresten daha da bozuluyor hormonlar eniyisi akışına bırakmak ta işteBu değerlere baktırmak için adet mi olmak gerekiyor birde saglik ocakları bakiyormu
Nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin yaa anestezi falan veriyolarmıBen çektirdim canım
Aynen gerçekten Allah nasip etsin inşallah hepimizeEvet onlar her yerde olsun da iki sene büyüyene kadar çıkmam sorun yokyeter ki evlat kokusunu tadalım
Evet aşkım ben anestezili çekildim adetin 8.günü zaten uyuduğun için hiçbir şey hissetmiyorsun uyandığımda çok az bir kanamam ve hafif de adet ağrısı gibi bir ağrım olmuştu şükür benim tüplerimde sorun çıkmadıNasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin yaa anestezi falan veriyolarmı