Bence doğruyu söylemiyorlar 🥲
Kızlar sizin kaçıncı denemeleriniz etrafımdaki bir çok insan şak diye ilk denemede hamile kaldı onlar mı garip ben mi anlamadım 🤨
Bi arkadaşım geçen yıl gebelik öncesi kontrol amaçlı gittik eşime defolik asit verdi doktor diye dalga geçmişti 😅 üzerinden 1 yıl geçti hiç beklemiyordum ilk aydan hamile kaldım dedi. İnsanlar söylemek istemiyor bence uzun süre denediğini

Bence doğruyu söylemiyorlar 🥲

Bi arkadaşım geçen yıl gebelik öncesi kontrol amaçlı gittik eşime defolik asit verdi doktor diye dalga geçmişti 😅 üzerinden 1 yıl geçti hiç beklemiyordum ilk aydan hamile kaldım dedi. İnsanlar söylemek istemiyor bence uzun süre denediğini
Bence de herkes hemen oldu diyor burada benden küçük biri vardı eşi kendisi 24 yaşında 4 yıldır bebekleri olmuyormuş aşılama ile olmuş ama normal oldu diyor hani söylesen ne olur ki senin gibi olan birine umut olursun halbuki mesele nasıl olduğu değil ki sağlıklı bir şekilde olmuş olması

Kızlar yumurtlama olmadi için takviye ne alıyorsunuz. Suan
ben de 6 ay olmazsa hsg cektiricem canim sonrasinda duruma gore tup bebek yaparim daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Bi kiziniz varmiss ne guzel allah bagislasinn
Cumlemizinkini inşallah bu grup seneye bebisleri kucağında olur

Bence de herkes hemen oldu diyor burada benden küçük biri vardı eşi kendisi 24 yaşında 4 yıldır bebekleri olmuyormuş aşılama ile olmuş ama normal oldu diyor hani söylesen ne olur ki senin gibi olan birine umut olursun halbuki mesele nasıl olduğu değil ki sağlıklı bir şekilde olmuş olması
Kesinlikle benimde bi arkadaşım bebeği oldu diye rahat rahat dışarı çıkamadığı için dertleniyor gerçekten şükretmek gerekiyor

Kesinlikle benimde bi arkadaşım bebeği oldu diye rahat rahat dışarı çıkamadığı için dertleniyor gerçekten şükretmek gerekiyor
Evet onlar her yerde olsun da iki sene büyüyene kadar çıkmam sorun yok 😂 yeter ki evlat kokusunu tadalım

Bu değerlere baktırmak için adet mi olmak gerekiyor birde saglik ocakları bakiyormu
Adetin 2. Günü bakılıyor sağlık ocağı bakmıyor devlet hastanesine ben hormon testi yaptırmak istiyorum derseniz bakarlar ama değerler istenildiği gibi çıkmayınca stres olıyosun stresten daha da bozuluyor hormonlar eniyisi akışına bırakmak ta işte 😏

Nasıl oluyor biraz bilgi verebilir misin yaa anestezi falan veriyolarmı
Evet aşkım ben anestezili çekildim adetin 8.günü zaten uyuduğun için hiçbir şey hissetmiyorsun uyandığımda çok az bir kanamam ve hafif de adet ağrısı gibi bir ağrım olmuştu şükür benim tüplerimde sorun çıkmadı

Back
X