Ama şuan gıcıgım ona sürekli benden bir şeyler istiyor katlanamıyorumKız adam senin modunu değiştirmek için çabalıyor git sarıl eşine ve ona çok iyi bir eş olduğunu ona sahip olduğun için çok şanslı hissettigni söyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama şuan gıcıgım ona sürekli benden bir şeyler istiyor katlanamıyorumKız adam senin modunu değiştirmek için çabalıyor git sarıl eşine ve ona çok iyi bir eş olduğunu ona sahip olduğun için çok şanslı hissettigni söyle
Bana daraltı geliyor bu yumurtlama haftası deli gibi oluyorum her hareket batıyorNapmış ki aşkım eğleniyor adamkafan dağılır işte
Sizde öylesiniz aşko o değilde benimde midem bulanıyor iki gündür akşamlar ama böyle kusacak gibi değil hafif gıcık bi bulantıAma şuan gıcıgım ona sürekli benden bir şeyler istiyor katlanamıyorumya sen kalbi güzel bi kadınsın
![]()
Kızzzzz dünde batma mı var demiştinnnnSizde öylesiniz aşko o değilde benimde midem bulanıyor iki gündür akşamlar ama böyle kusacak gibi değil hafif gıcık bi bulantı
Benim eşim diyor ki Haifa senin içinde iki ruh var eve geldiğimde hangisi karşılayacak bana da süpriz oluyor hahaha adamda dengesiz ruh halimi kabullendi artıkBana daraltı geliyor bu yumurtlama haftası deli gibi oluyorum her hareket batıyor![]()
Kız burçlardan anlar mısınızKızlar hep bebek konuşuyoruz hiç koca dedikodusu yapmıyoruz bakın![]()
Ben hepsini anlamam aşkım etrafımda olanları bilirim.. yay aslan ikizler akrep boğa falanKız burçlardan anlar mısınız
Koç yükselen bogayımBen hepsini anlamam aşkım etrafımda olanları bilirim.. yay aslan ikizler akrep boğa falansenin burcun neeee
Koç pek bilmem aşkım ama boğaların iştahı açık oluyor yemek yemeyi ve cinselliği seviyorlar diye bilirimKoç yükselen bogayım
Ben kovaaaaaBen hepsini anlamam aşkım etrafımda olanları bilirim.. yay aslan ikizler akrep boğa falansenin burcun neeee
Kova
En yakın dostum kova kova kadınını çok severim babamda kovaBen kovaaaaa
Senin yumurtlama ne çabuk geliyor yaBana daraltı geliyor bu yumurtlama haftası deli gibi oluyorum her hareket batıyor![]()
YaaaEn yakın dostum kova kova kadınını çok severim babamda kova
Rekor benim bence haziran 14 de yumurtladım temmuz 7 de tekrarSenin yumurtlama ne çabuk geliyor yabenim daha 10 gün var