Offf çok fenaaaaa çokkkkTipik ikizler erkeği kuzum çok titizler geneli simetri takıntılı olur hatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf çok fenaaaaa çokkkkTipik ikizler erkeği kuzum çok titizler geneli simetri takıntılı olur hatta
Senin burç ne ?Birde benim ki bir titiz sormayın buzdolabını buzlugu ocagı mutlaka o temizler balkonları o temizler içi rahat etmez yoksa![]()
Halt etmişler başak kadınları bakımlıdır hiç bakımsız başak görmedim ben koçlarda öyle bende kendime bakmayı severim özellikle parfüm takıntım varE yüksekenim de başak söylemesi ayıp çevremde herzaman ev halinde bile süslü bakımlı olmamla tanınırım. Tabi çoğu kişi bunu çocuğumun olmamasına yoruyor elin boş falan diyorlar ama neyse
Yay burcuyum aşkımSenin burç ne ?
Ayyy parfüm deme kurşun yer kurşun atarım parfüm için benimkisi aşk ha bir de çanta. Eşim özel gün olsun kutlama falan ne olursa artık sadece parfüm alır o kadar mutlu olurum kiHalt etmişler başak kadınları bakımlıdır hiç bakımsız başak görmedim ben koçlarda öyle bende kendime bakmayı severim özellikle parfüm takıntım var![]()
Erkeğini biliyorum ama kadınını bilmiyorum hiçYay burcuyum aşkım![]()
Aşkım gezmeyi çok severim özgürlüğüme düşkünüm dik başlıyım. Makyaj yapmayı hiç sevmem doğallıktan yanayım. Duygularımı hep en uçta yaşarım seversem de nefret edersemdeErkeğini biliyorum ama kadınını bilmiyorum hiç![]()
Çanta parfüm ayakkabı bende çok severim ve değişmez genelde hep aynı markaları kullanırımHalt etmişler başak kadınları bakımlıdır hiç bakımsız başak görmedim ben koçlarda öyle bende kendime bakmayı severim özellikle parfüm takıntım var![]()
Bende öyle işte dedim ya ya siyahım ya beyaz ortam asla yok ve asla yeni arkadaş edinmem çok seçiciyim evime herkesi almamAşkım gezmeyi çok severim özgürlüğüme düşkünüm dik başlıyım. Makyaj yapmayı hiç sevmem doğallıktan yanayım. Duygularımı hep en uçta yaşarım seversem de nefret edersemdeseçiciyim
![]()
Ay benimde ayakkabı ve parfüm zaafım varÇanta parfüm ayakkabı bende çok severim ve değişmez genelde hep aynı markaları kullanırım![]()
Selam canım yıllık izin falan derken çok bakamadım buralara güzel gidiyor şimdilik keseyi gördüm bu hafta nasipse kalp atışını duyucazSelam canım
Gebelik nasıl gidiyor
Başladı mı belirtiler
Maşallah ya , inşallah bir gün ben de bu duyguyu tadarımSelam canım yıllık izin falan derken çok bakamadım buralara güzel gidiyor şimdilik keseyi gördüm bu hafta nasipse kalp atışını duyucaz
Yorgunluk ve göğüs şişliği dışında pek belirti yok şuan akıntım ara ara devam ediyor . Gerçekten biz sürekli bi belirti arayıp psikolimizi bozuyormuşuz onu anladım bu süreçte![]()
İnşallah canım Allah herkese nasip etsinMaşallah ya , inşallah bir gün ben de bu duyguyu tadarım![]()
En sevdiğin parfüm neeeeeAy benimde ayakkabı ve parfüm zaafım var
umarımmm, dualarım seninleÇok teşekkür ederim desteğin için gerçekten benim için örnek oldun7-8-9-12 temmuzda ilişki oldu ondan sonra olmadı umarım buralarda tutmuştur daha erken baktırmışımdır. Çünkü belirtilerim diğer aylara göre değişik geldi yani
Umarım senin olduğu gibi bende aynı sonuca varırım
Yay burcuyum yükselenim akrep
Teşekkür ederimmumarımmm, dualarım seninle![]()
Bu aşkım en çok sevdiğimEn sevdiğin parfüm neeeee
Buda kış favorimEn sevdiğin parfüm neeeee
Benim telefon bozuldu canım ya ondan giremedim