Ay hiç anlamam ben ya gerçek mi bilmiyorum ama anlayanlar hep boğa sanıyor direk boğa diyorlar kaliteli yemeği özellikle açken asla ben ben değilim köy yakar öfkem 🙈 cinsellige de hiç düşkün değilim çok evcimenim ev düzenine çok önem veririm birde ya siyah ya beyazım ortam yoktur asla birden oturdukça oturasım gelir gezdikçe gezerim hahaha ve devamlılık gerektiren hiçvirşeye yokum spor gibi mesela rekorum 1 hafta🙈
İştah konusunda demek ki bogaya uyuyorsun 😅 bende yay burcuyum hep isterim gezmek 😅 asi ruhluyum dik başlıyım😅 spor bende yapamıyorum aşırı yoruluyorum hoşuma gitmiyor 😅😅 ay ben şu ev düzenimi oturtamadım ya nasıl başarıyorsunuz cidden

İştah konusunda demek ki bogaya uyuyorsun 😅 bende yay burcuyum hep isterim gezmek 😅 asi ruhluyum dik başlıyım😅 spor bende yapamıyorum aşırı yoruluyorum hoşuma gitmiyor 😅😅 ay ben şu ev düzenimi oturtamadım ya nasıl başarıyorsunuz cidden
Düzenden kastım evi tertiplemek değil evin kutsallığı bacım 🤣

İkizler erkeğini bilirim bak dışa dönük çok konuşur her ortama çabuk kaynaşır herkes tarafındanda seviliyorlar genelde zorlar ama ben bilirimci oluyorlar dimi
Tek farkı çok konuşmaz konuşanı da sevmez ama diğer dediklerin doğru belki mesleğinden kaynaklı konuşmayı sevmiyor olabilir ama 😅😅😅

Ben başağım yükselenim de başak ama söylendiği gibi aşırı titiz değilim genelde üşenirim ama temizliğe bir başladım mı tam başlarım. Burcumun mzelliklerini pek taşımıyorum
Yükselenin senin ne peki yükselenin taşıyorsındur kesin yengem başak bilirim :) çok becerikli olur Başaklarda ve kendine çok titizdir bakımlı olur başak kadınını nerde görsem tanırım

Birde benim ki bir titiz sormayın buzdolabını buzlugu ocagı mutlaka o temizler balkonları o temizler içi rahat etmez yoksa 😅😅😅

Yükselenin senin ne peki yükselenin taşıyorsındur kesin yengem başak bilirim :) çok becerikli olur Başaklarda ve kendine çok titizdir bakımlı olur başak kadınını nerde görsem tanırım
E yüksekenim de başak söylemesi ayıp çevremde herzaman ev halinde bile süslü bakımlı olmamla tanınırım. Tabi çoğu kişi bunu çocuğumun olmamasına yoruyor elin boş falan diyorlar ama neyse

Back
X