Kızlar tekrar merhaba ben yine kahvalti sonrasi ovu yaptım daha da koyulasmis dedim ki son predictor yap yani gözüm mu yanıltıyor bilmiyorum daha masaya koyacağım an sivi yürürken ikinci çizgiyi gorur gibi oldum bekledim ama sanki hayal meyal var umutlenmek istemiyorum ama kac gündür adet sancim var ve hep negatifti bilemedim

Geç döllenme şansı var mı sence 7.8.9 da ilişki oldu 10-11 yapmadık yani akıntım 9undaydı 10-11-12 ‘ye kaymışsa sperm Yaşar mı ozamana kadar
10 11 de çatlama olsaydı da döllenme şansı var sperm 2 gün yaşar çünkü az sabır canım birkaç gün sonra tekrar test yaparsın stres yapma kendine belki adet olacaksın stresten gecikiyor da olabilir belkide tam tersi gebeliktir geç döllenmedir çok istiyorsun biliyorum hepimiz istiyoruz ama beklemekten başka seçenek yok yani bu soruların cevabı ne desek anlamsız malesefki

Ama bebis geleceği zamanda kasık ağrısı olur kuzum
Yok aşkım olmaz benim gebeliğim ikizdi 0 kaşık ağrısı 0 bel ağrısı 2. Ayda sadece bariz mide yanması yaşadım hepsi oydu İnan ki ne göüs ne mide bulantısı ne kasık ağrısı yaşamadım 2 ay bitene kadar

Fotoğraf atsana ışıkta. İçinden çıkarıp

İnşallah kuzum benim inşallah her gebelikte bile farklı belirti olabiliyor. Belirtilere takılmadan 12. Gün ve sonrası testte çok rahat çıkar varsa. Ben de tatile gideceğim o zamanlar yani bilemiyorum varsa nasıl olur. Denize girebilir miyim ya da uzun araba yolculuğu nasıl etkiler

Denizin Bri zararı yok üşütme yeter kuzum havuza sakın girme uzun araba yolculuğu kaç saat ?

Hepsi bir olmuyo ama regl olacakmış gibide oluyo benim ikincide belirtiler oldu ama ilkinde yoktu iste

Ayyy bende gidicem ve 12 saat falan sürecek ama yerleşme zamanına sıkıntı olmaz heralde ya

Ben göremedim canım hiç test okuyamam gözlerim bariz görünmeyen çizgileri okumuyor
Ben de kendimden şüphe eder oldum valla uyduruyor olabilirmiyim diyorum kurusun bakim belki belirginlesir ovu biraz daha koyulasmis dedim ya yap. Heralde kırmızılari görene kadar izdirap

Eklentiler

• 1000244467.webp
    64,4 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…