- 29 Aralık 2024
- 2.196
- 1.267
- 48
Beta önce kana sonra idrara geciyo canim bende biraz bekle ben 10.gun test yapıp negatif çıkıp 12.gun öğrendim oğlumu daha öncesinde asla cikmamistiGünaydın kızlar
10 Temmuz akşam ya da 11 Temmuz sabah çatlama oldu
Dün çatlamadan sonra 11. ya da 12. gündü
Akşamüstü çok halsizlik hissedince saat 22:00 gibi Predictor Early yaptım, negatif çıktı
Mart ayından beri doktor kontrolünde ilerliyorum
İlk defa negatif görünce ağladım
Perşembe ya da cuma regli gelmesi lazım
Geçen aylarda hep çatlamadan 14 gün sonra regl oldum
Pazartesi günü progesteron baktırırken beta da baktıralım mı diye sormuştuk doktoruma
İzin vermemişti varsa da çıkmayabilir diye
Bir gün önce kanda bile çıkmama ihtimali varken ertesi gün idrarda çıkabilir mi erken mi yaptım acaba yoksa gerçekten yok mu bilemedim
Geçen aylarda negatif görsem de umudumu hiç kaybetmedim
Bu sefer ilk defa çok düştüm
Sanırım artık yoruldum birkaç haftada bir ilaç ve iğne kullanmaktan sonucun hep negatif olmasından
benim reglden 3 gün önce oldu 11. Gün 15. Gün test yaptım o ay gec yumurtladığım için her şey çok karışıktı belki zamanlamayı yanlış hesapladım bilemedim şimdi.Leke bittikten 1 hafta sonra ogr
Leke bittikten sonra 1 hafta kadar sonra yani testte çıktı öncesinde çıkmadı sizin kaç gün sonra belli oldu lekeden
Benimde reglden bikac gün önce olmuştu zaten ovu takibi yapmıyordum doktor yumurtan catlamis dedi yapmistim ama reglime yakındı yumurtlama benimde geç dollenmeydi ve geç çıktı testtebenim reglden 3 gün önce oldu 11. Gün 15. Gün test yaptım o ay gec yumurtladığım için her şey çok karışıktı belki zamanlamayı yanlış hesapladım bilemedim şimdi.
çatlama olduğunu hissettim ve o gün tek değerlendirdim tuttu. Ama bence benimki çatlama anına çok yakındı sabaha karşı hissetmiştim kalkıp test yaptım tek testim kalmıştı baktım çatlamış eşimi uyandırmıştımçatlama günüde önemli bence
Peki erkekmiş kizmi oldubenim reglden 3 gün önce oldu 11. Gün 15. Gün test yaptım o ay gec yumurtladığım için her şey çok karışıktı belki zamanlamayı yanlış hesapladım bilemedim şimdi.
çatlama olduğunu hissettim ve o gün tek değerlendirdim tuttu. Ama bence benimki çatlama anına çok yakındı sabaha karşı hissetmiştim kalkıp test yaptım tek testim kalmıştı baktım çatlamış eşimi uyandırmıştımçatlama günüde önemli bence
Beta önce kana sonra idrara geciyo canim bende biraz bekle ben 10.gun test yapıp negatif çıkıp 12.gun öğrendim oğlumu daha öncesinde asla cikmamisti
Benimde reglden bikac gün önce olmuştu zaten ovu takibi yapmıyordum doktor yumurtan catlamis dedi yapmistim ama reglime yakındı yumurtlama benimde geç dollenmeydi ve geç çıktı testte
Benimde geç döllenme oldu ya normalde max 29 günde olurdum. Geç yumurtlayınca reglimi de ona göre hesaplamıştım.Peki erkekmiş kizmi oldu
Çok üzüldüm canım bu sefer sağlıklı bisekilde en kısa sürede kucağına alirsin insallahBenimde geç döllenme oldu ya normalde max 29 günde olurdum. Geç yumurtlayınca reglimi de ona göre hesaplamıştım.
Kalp atışı durdu 6 haftalıkken
bununla geçmiş olsun canım, eğer öyleyse mutlaka kolaylıkla bir çözüm bulunacaktır <3İyiyim bitanem evet gittik kan usg felan alındı varikosel çıktı 2 hafta sonra sonuçlar için gelin dedi spermin var hiç yok değil bu iyi bisey dedj bakalim bu 2 hafta içinde hiç bi ilaç takviye vs kullanmayın gelince ona gore sperm için ilaç baslaniyomus
İnşallah bu sefer tekrar gebe kalırsın ve sağlıkla ilerler canımbenimBenimde geç döllenme oldu ya normalde max 29 günde olurdum. Geç yumurtlayınca reglimi de ona göre hesaplamıştım.
Kalp atışı durdu 6 haftalıkken
Çok saol canim insallahbununla geçmiş olsun canım, eğer öyleyse mutlaka kolaylıkla bir çözüm bulunacaktır <3
Hepimiz inşallah canım çok teşekkür ederim.Çok üzüldüm canım bu sefer sağlıklı bisekilde en kısa sürede kucağına alirsin insallah
Merhaba oğlunuzda belirtileriniz neydi hatırladığınız kadarıyla yazabilirmisinizBeta önce kana sonra idrara geciyo canim bende biraz bekle ben 10.gun test yapıp negatif çıkıp 12.gun öğrendim oğlumu daha öncesinde asla cikmamisti
İnşallah çok teşekkür ederimİnşallah bu sefer tekrar gebe kalırsın ve sağlıkla ilerler canımbenim
İnşallah aminİnşallah çok teşekkür ederimburdaki herkes sağlıkla kucağına alsın bebeklerini
İlk oğlumda hiç belirtim olmadı ne midem bulandı ne ağrım sızım hiç bisey sadexe gogus ucum kararmisti ama 2.oglumda midem çok bulaniyodu ve yerleşme kanaması oldu şimdi aklıma geldi ikisinden aynı belirti olarak grip boğaz ağrısı işte hasta oldum çok kötü tabi istahta açılıyorMerhaba oğlunuzda belirtileriniz neydi hatırladığınız kadarıyla yazabilirmisiniz
Benimde aksine iştahım aciliyoİnşallah aminBirde kuzum iştahsızlık yaşadın mı ? Günlerdir iştahım yok 10 gündür felan böyleyim
Bende akşamları mide yanması oluyordu. Önceki ay ilk denemeydi ve inan tüm belirtileri yaşadım. Gebelik olan ayda ise sadece mide yanması oldu. İştah kısmını hatırlamıyorum. 8 haftalıkken konrtolde aslında 6+5 te kaldığını öğrendik ama o zamana kadar meme hassasiyeti dışında bir belirtim olmadıİnşallah aminBirde kuzum iştahsızlık yaşadın mı ? Günlerdir iştahım yok 10 gündür felan böyleyim
Canım bende gebelikte tüm belirtileri yaşamıştım göğüs hassasiyeti bel ve kasık ağrısı. Ara ara koku hassasiyeti bazen kokular yoğun ve güzel geliyordu. Grip olmuştum bende hastaydım akıntı regl zamanı yoğun olmuştuMerhaba oğlunuzda belirtileriniz neydi hatırladığınız kadarıyla yazabilirmisiniz
Kuzum benim ya dilerim allahtan bu ay o güzel iki pozitif iki çizgiyi görmek nasip olsun çok tuhaftırki gebelik belşrtileri çok değilken kiminde 0 belirti kiminde bir sürü belirti ben ilk gebe kaldığımda hiç göüs hassasiyetim yoktu mesela tek belirtim mide yanmamdı diyebilirim oda 2. Ayda başladı mide yanmasıda yaniBende akşamları mide yanması oluyordu. Önceki ay ilk denemeydi ve inan tüm belirtileri yaşadım. Gebelik olan ayda ise sadece mide yanması oldu. İştah kısmını hatırlamıyorum. 8 haftalıkken konrtolde aslında 6+5 te kaldığını öğrendik ama o zamana kadar meme hassasiyeti dışında bir belirtim olmadı
Bir de bu ay farklı olarak meme hassasiyetim hala devam ediyor yumurtlamadan beri. Gebeliğe yormuyorum ama biraz agresifleştim hemen parlıyorum bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?