Beta önce kana sonra idrara geciyo canim bende biraz bekle ben 10.gun test yapıp negatif çıkıp 12.gun öğrendim oğlumu daha öncesinde asla cikmamisti

Leke bittikten 1 hafta sonra ogr
Leke bittikten sonra 1 hafta kadar sonra yani testte çıktı öncesinde çıkmadı sizin kaç gün sonra belli oldu lekeden
benim reglden 3 gün önce oldu 11. Gün 15. Gün test yaptım o ay gec yumurtladığım için her şey çok karışıktı belki zamanlamayı yanlış hesapladım bilemedim şimdi.

çatlama olduğunu hissettim ve o gün tek değerlendirdim tuttu. Ama bence benimki çatlama anına çok yakındı sabaha karşı hissetmiştim kalkıp test yaptım tek testim kalmıştı baktım çatlamış eşimi uyandırmıştım çatlama günüde önemli bence

Benimde reglden bikac gün önce olmuştu zaten ovu takibi yapmıyordum doktor yumurtan catlamis dedi yapmistim ama reglime yakındı yumurtlama benimde geç dollenmeydi ve geç çıktı testte

Peki erkekmiş kizmi oldu

Benimde reglden bikac gün önce olmuştu zaten ovu takibi yapmıyordum doktor yumurtan catlamis dedi yapmistim ama reglime yakındı yumurtlama benimde geç dollenmeydi ve geç çıktı testte

Peki erkekmiş kizmi oldu
Benimde geç döllenme oldu ya normalde max 29 günde olurdum. Geç yumurtlayınca reglimi de ona göre hesaplamıştım.
Kalp atışı durdu 6 haftalıkken

Benimde geç döllenme oldu ya normalde max 29 günde olurdum. Geç yumurtlayınca reglimi de ona göre hesaplamıştım.
Çok üzüldüm canım bu sefer sağlıklı bisekilde en kısa sürede kucağına alirsin insallah

bununla geçmiş olsun canım, eğer öyleyse mutlaka kolaylıkla bir çözüm bulunacaktır <3

İnşallah bu sefer tekrar gebe kalırsın ve sağlıkla ilerler canımbenim

Merhaba oğlunuzda belirtileriniz neydi hatırladığınız kadarıyla yazabilirmisiniz
İlk oğlumda hiç belirtim olmadı ne midem bulandı ne ağrım sızım hiç bisey sadexe gogus ucum kararmisti ama 2.oglumda midem çok bulaniyodu ve yerleşme kanaması oldu şimdi aklıma geldi ikisinden aynı belirti olarak grip boğaz ağrısı işte hasta oldum çok kötü tabi istahta açılıyor

İnşallah amin Birde kuzum iştahsızlık yaşadın mı ? Günlerdir iştahım yok 10 gündür felan böyleyim
Bende akşamları mide yanması oluyordu. Önceki ay ilk denemeydi ve inan tüm belirtileri yaşadım. Gebelik olan ayda ise sadece mide yanması oldu. İştah kısmını hatırlamıyorum. 8 haftalıkken konrtolde aslında 6+5 te kaldığını öğrendik ama o zamana kadar meme hassasiyeti dışında bir belirtim olmadı
Bir de bu ay farklı olarak meme hassasiyetim hala devam ediyor yumurtlamadan beri. Gebeliğe yormuyorum ama biraz agresifleştim hemen parlıyorum bu aralar

Merhaba oğlunuzda belirtileriniz neydi hatırladığınız kadarıyla yazabilirmisiniz
Canım bende gebelikte tüm belirtileri yaşamıştım göğüs hassasiyeti bel ve kasık ağrısı. Ara ara koku hassasiyeti bazen kokular yoğun ve güzel geliyordu. Grip olmuştum bende hastaydım akıntı regl zamanı yoğun olmuştu

Kuzum benim ya dilerim allahtan bu ay o güzel iki pozitif iki çizgiyi görmek nasip olsun çok tuhaftırki gebelik belşrtileri çok değilken kiminde 0 belirti kiminde bir sürü belirti ben ilk gebe kaldığımda hiç göüs hassasiyetim yoktu mesela tek belirtim mide yanmamdı diyebilirim oda 2. Ayda başladı mide yanmasıda yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…