Ayyy bende gidicem ve 12 saat falan sürecek ama yerleşme zamanına sıkıntı olmaz heralde ya
İnşallah kuzum benim daha kısa sürecek ama yine de bilemiyorum. Hayır gebelik yoksa regl olacam menstrual cup kullanıyorum onu dert etmiyorum da.

Ben de kendimden şüphe eder oldum valla uyduruyor olabilirmiyim diyorum kurusun bakim belki belirginlesir ovu biraz daha koyulasmis dedim ya yap. Heralde kırmızılari görene kadar izdirap
Henüz p
Görülüyor mu bilemiyorum başında bekledim resmen ama yani gördüm ya
Ben çizgi göremedim canim ya

Ben de kendimden şüphe eder oldum valla uyduruyor olabilirmiyim diyorum kurusun bakim belki belirginlesir ovu biraz daha koyulasmis dedim ya yap. Heralde kırmızılari görene kadar izdirap
Henüz pikte değil zaten genelde pik oluyo hamile kalinca

Canım bende bu konuda hiç iyi değilim ve göremedim bir şey ama inşallah vardır

Ben de haftaya tatile gideceğim canım
Bu hafta gebelik çıkarsa diye doktora sormuştum
Yolculuk sırasında hem otur hem de arka koltukta yat dedi
Temiz denize girmekte sıkıntı yokmuş
Sadece hamileliğin ilk aylarında kramp girebilirmiş diye ayağının yere basabileceği yerlerde yüz dedi ve kıyıya paralel olarak yüz dedi
Bir de ıslak mayo ile durma dedi

Kızlar şimdi herkes bi bat yazsın takip edelim

nryyy seni biliyorum daha yumurtlamaya var yazarsın haber edersin

Benim bat 24- 25 Temmuz
Dün akşam Predictor Early yaptım çıkmadı
Bu sabah kasık batması ve hafif karın ağrısıyla uyandım
Dün çatlamadan sonra 11. ya da 12. gündü
Testi erken mi yaptım yoksa gerçekten yok mu göreceğim yarın ya da cuma

Benimde 12 13 temmuz catlama ama adet tarihim sabit değil hayali çizgiler görmeye basladim benim devreler gitti. Vallahi gülüyorum ama içim bir kotu

şimdiden iyi tatiller diliyorum canım benim normalde de dikkat ettigim seyler aslinda ama olursa ekstra dikkat etmek lazim tabi.

Yaaa ıslak mayo neden ki acaba

Kan mı vereceksin canım.. belki kanda netleşir dur bakalım ne çıkacak
Benimde 12 13 temmuz catlama ama adet tarihim sabit değil hayali çizgiler görmeye basladim benim devreler gitti. Vallahi gülüyorum ama içim bir kotu
Senin 27si falan o zaman hadi pozitife döner inşallah

Aşko benim kasıklarım ağrıyor ya, sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi. Göğüs hassasiyetim hiç geçmedi, dokunsam acıyor. Normal dedi doktor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…