Normalde de havuza girmem hijyenik bulmadığım için. 6-7 saat maxDenizin Bri zararı yok üşütme yeter kuzum havuza sakın girme uzun araba yolculuğu kaç saat ?
İnşallah kuzum benim daha kısa sürecek ama yine de bilemiyorum. Hayır gebelik yoksa regl olacamAyyy bende gidicem ve 12 saat falan sürecek ama yerleşme zamanına sıkıntı olmaz heralde ya
Henüz pBen de kendimden şüphe eder oldum valla uyduruyor olabilirmiyim diyorum kurusun bakim belki belirginlesir ovu biraz daha koyulasmis dedim ya yap. Heralde kırmızılari görene kadar izdirap
Ben çizgi göremedim canim yaGörülüyor mu bilemiyorum başında bekledim resmen ama yani gördüm ya
Henüz pikte değil zaten genelde pik oluyo hamile kalincaBen de kendimden şüphe eder oldum valla uyduruyor olabilirmiyim diyorum kurusun bakim belki belirginlesir ovu biraz daha koyulasmis dedim ya yap. Heralde kırmızılari görene kadar izdirap
Canım bende bu konuda hiç iyi değilim ve göremedim bir şey ama inşallah vardırBen de kendimden şüphe eder oldum valla uyduruyor olabilirmiyim diyorum kurusun bakim belki belirginlesir ovu biraz daha koyulasmis dedim ya yap. Heralde kırmızılari görene kadar izdirap
Olmaz aşkım onlar sandığımızdan çok daha güçlülerAyyy bende gidicem ve 12 saat falan sürecek ama yerleşme zamanına sıkıntı olmaz heralde ya
İnşallahhhhh inşallahOlmaz aşkım onlar sandığımızdan çok daha güçlüler
Benim bat 8 ağustos beni es gecinKızlar şimdi herkes bi bat yazsın takip edelim
nryyy seni biliyorum daha yumurtlamaya var yazarsın haber edersin
Aşkım benim çatlamaya bağlı şuan yumurtlama haftasındayım ovi yapıdan çatladıysa 5 Ağustos çatlamadıysa 6 7 AğustosBenim bat 8 ağustos beni es gecinbu ay bugün ovulasyona basliycam akıntı vsde yok daha olmadı galiba zaten geç oluyo benim senin ne zaman kuşum
Ne zamandı çatlamanız4 ağustos benim deçatlama 2 gün sürdü o nedenle 2 gün gecikti
İnşallah kuzum benim inşallahher gebelikte bile farklı belirti olabiliyor. Belirtilere takılmadan 12. Gün ve sonrası testte çok rahat çıkar varsa. Ben de tatile gideceğim o zamanlar yani bilemiyorum varsa nasıl olur. Denize girebilir miyim ya da uzun araba yolculuğu nasıl etkiler
Kızlar şimdi herkes bi bat yazsın takip edelim
nryyy seni biliyorum daha yumurtlamaya var yazarsın haber edersin
19 pic 21 temmuz çatlama daha çok yeniNe zamandı çatlamanızbenimde bugün yarın çatlar hesap yapayım net olarak
şimdiden iyi tatiller diliyorum canım benimBen de haftaya tatile gideceğim canım
Bu hafta gebelik çıkarsa diye doktora sormuştum
Yolculuk sırasında hem otur hem de arka koltukta yat dedi
Temiz denize girmekte sıkıntı yokmuş
Sadece hamileliğin ilk aylarında kramp girebilirmiş diye ayağının yere basabileceği yerlerde yüz dedi ve kıyıya paralel olarak yüz dedi
Bir de ıslak mayo ile durma dedi
Yaaa ıslak mayo neden ki acabaBen de haftaya tatile gideceğim canım
Bu hafta gebelik çıkarsa diye doktora sormuştum
Yolculuk sırasında hem otur hem de arka koltukta yat dedi
Temiz denize girmekte sıkıntı yokmuş
Sadece hamileliğin ilk aylarında kramp girebilirmiş diye ayağının yere basabileceği yerlerde yüz dedi ve kıyıya paralel olarak yüz dedi
Bir de ıslak mayo ile durma dedi
Kan mı vereceksin canım.. belki kanda netleşir dur bakalım ne çıkacakBenim bat 24- 25 Temmuz
Dün akşam Predictor Early yaptım çıkmadı
Bu sabah kasık batması ve hafif karın ağrısıyla uyandım
Dün çatlamadan sonra 11. ya da 12. gündü
Testi erken mi yaptım yoksa gerçekten yok mu göreceğim yarın ya da cuma
Senin 27si falan o zaman hadi pozitife döner inşallahBenimde 12 13 temmuz catlama ama adet tarihim sabit değil hayali çizgiler görmeye basladimbenim devreler gitti. Vallahi gülüyorum ama içim bir kotu
Enfeksiyon , mantar vs olmasin diye kuzumYaaa ıslak mayo neden ki acaba
Aşko benim kasıklarım ağrıyor ya, sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi. Göğüs hassasiyetim hiç geçmedi, dokunsam acıyor. Normal dedi doktor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım böyle şeylerYok aşkım olmaz benim gebeliğim ikizdi 0 kaşık ağrısı 0 bel ağrısı 2. Ayda sadece bariz mide yanması yaşadım hepsi oydu İnan ki ne göüs ne mide bulantısı ne kasık ağrısı yaşamadım 2 ay bitene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?