5 tanesine 250 300 vermedin inşallah eczaneler pahalı satıyor5 dakika bekle 30 dakika sonra geçersiz diyo. 5 tane var içinde. Deneyip bakayım ahhahaha
sana test almaya gelecektimKocaeli canımm uzağız
Artimed bana güven vermiyor kesinlikle yaTestleri gibi yanıltmaz insallah
Hahahah ne güzel olurduuu5 tanesine 250 300 vermedin inşallah eczaneler pahalı satıyorhemen Fotile bizi
sana test almaya gelecektim
Yarın gündüz Awox gelmezse kısa bi araştırma yapacağım bu küçük ilçede. Testleri toplar gelirim ben dayanamam kesinHahahah ne güzel olurduuu
Onu ne diye urettilerse eşime yapsam onda cikarArtimed bana güven vermiyor kesinlikle ya
Artimede göre tüm kadınlar hamileOnu ne diye urettilerse eşime yapsam onda cikarbu son aldıklarında ilk 2sinde negatifti bu dün ve bugün yaptığımda 3 ayrı çizgi beliriyo 3uz olcak galiba
Anaa test 240 civarı bişeydi5 tanesine 250 300 vermedin inşallah eczaneler pahalı satıyorhemen Fotile bizi
sana test almaya gelecektim
5 dk demiş ya bekle bakalım at bi nasıl bi testmişAnaa test 240 civarı bişeydişu an silik duruyo 3 dk falan oldu. Tamam mı simdi bu yoksa bekliyim mi biraz daha
Onların arasında bende varimArtimede göre tüm kadınlar hamileonun üreticisinin var ya.. Allah’a havalediyorum. Bizler aylardır deneyip öğrendik. Çoğu kişi onunla sevinip kan vermeye gitti şok yaşadı. Çok güzel yanacaklar
Allah onu üreten adamı hamile bıraksın insaahArtimede göre tüm kadınlar hamileonun üreticisinin var ya.. Allah’a havalediyorum. Bizler aylardır deneyip öğrendik. Çoğu kişi onunla sevinip kan vermeye gitti şok yaşadı. Çok güzel yanacaklar
Kıyamam yaa hemen gelir inşllah aşkım yapmasam mı bendeYarın gündüz Awox gelmezse kısa bi araştırma yapacağım bu küçük ilçede. Testleri toplar gelirim ben dayanamam kesin
Bana gebe kalmadan önce hiçbir test yalancı pozitif vermiyordu Artimed de dahil. Kürtaj olduğumdan beri her ay veriyor hepsiOnların arasında bende varimilk ay onda görüp ne sevinç yasamistim
Sen bilirsin aşkım içinden nasıl gelirseKıyamam yaa hemen gelir inşllah aşkım yapmasam mı bende
Ay ne güzel dua aminnnnAllah onu üreten adamı hamile bıraksın insaah
Pek ümidim yokSen bilirsin aşkım içinden nasıl gelirseama yap da gözümüz gönlümüz açılsın artık
Ya zaten deli gibiyim şuan üzme beniPek ümidim yok
Çok pahalıya satmışlar yaa5 dk demiş ya bekle bakalım at bi nasıl bi testmiş30lu 500 e alıyorum ben instadan
Kız benim kaset var oda şimdi çıkarmazSöyle çift çizgili güzel bi renk test görmeyeli oldu hadi yapında gözümüz gönlümüz açılsınA aydk Civcivimmm
3 4 güne pik olur bu canim sen döngünün kaçıncı gunundesin sen reglini beklemiyomuydun benmi yanlış hatırlıyorum niye ovu yapiyosunkiÇok pahalıya satmışlar yaaekledim fotoyu böyle duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?