Heh şimdi oldu aynen ama bence bugünde degerlendir esin gittjmi benim hiç bukadar koyu olmadı kontrol çizgisiyle aynı koyulukta oldu hep
Benim geçen ay 3 gün bu şekilde koyuydu yine olmamıştı
Eşim dün nöbetteydi akşam gelicek ancak geç kalmamış oluruz umarım. Yani 21nde değerlendirdik dün sabah da değerlendirdik ama dün eşim kayganlaştırıcı sürmüş ben sonradan farkettim dünü saymıyorum

Yok yok bugün hemen maça baslayin

Askim önemli olan çatlama olduğunda ilişki olması bugün geliyorsa geç degil
Aslımda bu doğru değil kuzum çatlama olduktan sonra ilişki olmanın çok anlamı yok hatta şöyleki zaten çatlama anında oraya öncesine eulaşmoş spermi içeri alıyor hemen yani çatlama gördükten sonra ilişki tamamen psikolojik rahatlama durumu tıbben bakınca duruma zaten bir gün öncesi ilişki olduysa sperm hala ord s

Valla ben ikinci oğlumda sağlık ocağı doktoruma yumurtam buyumusmu catlamisni diye gidiyodum doktor çatlama olduğunda bebek tutar dedi dediği gibide oldu ben daha önceki aylarda gün aşırı yapiyodum olmuyodu o ay tek ilişkiye hamile kaldım 2 güne bir gidip uag ile bakiyodu araya hafta sonu girmisti gittim baktı kacirmisiz yumurta catlamis bugün ilişkiye girin dedi ve ogun girdiğim ilişkiye hamile kaldım doktorlar tam aksine pik değil önemli olanın çatlama olduğunu söyler

Doktor benim yumurtanın buyumedigini ve catlamadigini oyuzden gebe kalamadigimi iddia ediyodu oyuzden 1 ay takibe almıştı hatta çatlayınca çok sasirmisti

Biz dün usg çekindim hormonlar vs bakıldı hepsi normal gozukuyo 2 hafta sonra gel bakalım dediler bu arada bizde küplere devam sizin için çok sevindim canım inşallah hemencik olurda bu stresten kurtuluruz
Amin canım benim, hepimiz stressiz sıkıntısız bir süreçten geçelim sonu çiçek bahçesi olsun

Geçen başka konuda yazışmanı gördüm sonra hamile olduğun aklıma geldi ne kadar güzel dedim 1 ay önce daha bebiş yoktu şimdi var Sağlıkla büyüsün bebişin

Maşallah çok güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Teşekkür ederim canlarım
Sizlerden güzel haber almak için dua ediyorum hep

Hayatım çatlama olduğunda tutar zaten bende onu diyorum çatlamadan içine sperm nasıl girsin yumurtanın o yüzden çatlama öncesi ilişki neden yaşanıyor 3 gün ???? Çatlama anında oraya ulaşan ilk sperm içeri alınsın diye yani mevzu çatlama öncesinde aslında :)

Doktor benim yumurtanın buyumedigini ve catlamadigini oyuzden gebe kalamadigimi iddia ediyodu oyuzden 1 ay takibe almıştı hatta çatlayınca çok sasirmisti
Evet geç çatlama yaşayanlar için çatlaam günü ilişki mühim çünkü öncesinde ilişki olmamışsa çatladıgı gün sperme ihtiyaç vardır :)

Kiz anlatamadım galiba çatlama oldugu gün ilişki oldu daha öncesinde hiç ilişki olmadıki iste

Evet geç çatlama yaşayanlar için çatlaam günü ilişki mühim çünkü öncesinde ilişki olmamışsa çatladıgı gün sperme ihtiyaç vardır :)
İşte bende bunu diyorum çatlama günü ilişki olduysa zaten tutuyo her turlu

Kızlar selam amh değeri hakkında bilgi sahibi olan var mı 4.73 çıkmış benim
AMH (Anti-Müllerian Hormon) değeri 4,73 ng/mL olan bir kişi için genel yorum şöyle olabilir:

• Yaşına göre değişmekle birlikte, bu değer genellikle iyi bir yumurtalık rezervine işaret eder.
  • AMH 1 ile 4 arasında genellikle normal kabul edilir; 4’ün üstü yüksek rezerv anlamına gelebilir.
  • Ancak polikistik over sendromu (PCOS) gibi durumlarda da AMH yüksek olabilir. Eğer arkadaşının adet düzensizliği, tüylenme artışı gibi şikayetleri varsa bu yönüyle de değerlendirilmelidir.

Özetle: AMH 4,73 genellikle olumlu bir durumdur ama klinik tabloya ve yaşa göre doktor değerlendirmesi şarttır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…