Benim geçen ay 3 gün bu şekilde koyuydu yine olmamıştıHeh şimdi oldu aynen ama bence bugünde degerlendir esin gittjmi benim hiç bukadar koyu olmadı kontrol çizgisiyle aynı koyulukta oldu hep
Yok yok bugün hemen maça baslayinBenim geçen ay 3 gün bu şekilde koyuydu yine olmamıştı
Eşim dün nöbetteydi akşam gelicek ancak geç kalmamış oluruz umarım. Yani 21nde değerlendirdik dün sabah da değerlendirdik ama dün eşim kayganlaştırıcı sürmüş ben sonradan farkettim dünü saymıyorum
Gelsinde artık son kez şey yapalım sonra vedalaşalımYok yok bugün hemen maça baslayin
Aslımda bu doğru değil kuzum çatlama olduktan sonra ilişki olmanın çok anlamı yok hatta şöyleki zaten çatlama anında oraya öncesine eulaşmoş spermi içeri alıyor hemen yani çatlama gördükten sonra ilişki tamamen psikolojik rahatlama durumu tıbben bakınca duruma zaten bir gün öncesi ilişki olduysa sperm hala ord sAskim önemli olan çatlama olduğunda ilişki olması bugün geliyorsa geç degil
Valla ben ikinci oğlumda sağlık ocağı doktoruma yumurtam buyumusmu catlamisni diye gidiyodum doktor çatlama olduğunda bebek tutar dedi dediği gibide oldu ben daha önceki aylarda gün aşırı yapiyodum olmuyodu o ay tek ilişkiye hamile kaldım 2 güne bir gidip uag ile bakiyodu araya hafta sonu girmisti gittim baktı kacirmisiz yumurta catlamis bugün ilişkiye girin dedi ve ogun girdiğim ilişkiye hamile kaldım doktorlar tam aksine pik değil önemli olanın çatlama olduğunu söylerAslımda bu doğru değil kuzum çatlama olduktan sonra ilişki olmanın çok anlamı yok hatta şöyleki zaten çatlama anında oraya öncesine eulaşmoş spermi içeri alıyor hemen yani çatlama gördükten sonra ilişki tamamen psikolojik rahatlama durumu tıbben bakınca duruma zaten bir gün öncesi ilişki olduysa sperm hala ord s
AminnnnnOlmuş aşkım bugünü de değerlenir için rahat etsinay hadi rabbim ne olur bu sefer olsun gebelik güldür yüzümüzü hepimizin amin
Doktor benim yumurtanın buyumedigini ve catlamadigini oyuzden gebe kalamadigimi iddia ediyodu oyuzden 1 ay takibe almıştı hatta çatlayınca çok sasirmistiValla ben ikinci oğlumda sağlık ocağı doktoruma yumurtam buyumusmu catlamisni diye gidiyodum doktor çatlama olduğunda bebek tutar dedi dediği gibide oldu ben daha önceki aylarda gün aşırı yapiyodum olmuyodu o ay tek ilişkiye hamile kaldım 2 güne bir gidip uag ile bakiyodu araya hafta sonu girmisti gittim baktı kacirmisiz yumurta catlamis bugün ilişkiye girin dedi ve ogun girdiğim ilişkiye hamile kaldım doktorlar tam aksine pik değil önemli olanın çatlama olduğunu söyler
Amin canım benim, hepimiz stressiz sıkıntısız bir süreçten geçelim sonu çiçek bahçesi olsunBiz dün usg çekindim hormonlar vs bakıldı hepsi normal gozukuyo 2 hafta sonra gel bakalım dediler bu arada bizde küplere devam sizin için çok sevindim canım inşallah hemencik olurda bu stresten kurtuluruz
Geçen başka konuda yazışmanı gördüm sonra hamile olduğun aklıma geldi ne kadar güzel dedim 1 ay önce daha bebiş yoktu şimdi varSağlıkla büyüsün bebişin
Maşallah çok güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayatım çatlama olduğunda tutar zaten bende onu diyorum çatlamadan içine sperm nasıl girsin yumurtanın o yüzden çatlama öncesi ilişki neden yaşanıyor 3 gün ???? Çatlama anında oraya ulaşan ilk sperm içeri alınsın diye yani mevzu çatlama öncesinde aslında :)Valla ben ikinci oğlumda sağlık ocağı doktoruma yumurtam buyumusmu catlamisni diye gidiyodum doktor çatlama olduğunda bebek tutar dedi dediği gibide oldu ben daha önceki aylarda gün aşırı yapiyodum olmuyodu o ay tek ilişkiye hamile kaldım 2 güne bir gidip uag ile bakiyodu araya hafta sonu girmisti gittim baktı kacirmisiz yumurta catlamis bugün ilişkiye girin dedi ve ogun girdiğim ilişkiye hamile kaldım doktorlar tam aksine pik değil önemli olanın çatlama olduğunu söyler
Evet geç çatlama yaşayanlar için çatlaam günü ilişki mühim çünkü öncesinde ilişki olmamışsa çatladıgı gün sperme ihtiyaç vardır :)Doktor benim yumurtanın buyumedigini ve catlamadigini oyuzden gebe kalamadigimi iddia ediyodu oyuzden 1 ay takibe almıştı hatta çatlayınca çok sasirmisti
Kiz anlatamadım galiba çatlama oldugu gün ilişki oldu daha öncesinde hiç ilişki olmadıki isteHayatım çatlama olduğunda tutar zaten bende onu diyorum çatlamadan içine sperm nasıl girsin yumurtanın o yüzden çatlama öncesi ilişki neden yaşanıyor 3 gün ???? Çatlama anında oraya ulaşan ilk sperm içeri alınsın diye yani mevzu çatlama öncesinde aslında :)
İşte bende bunu diyorum çatlama günü ilişki olduysa zaten tutuyo her turluEvet geç çatlama yaşayanlar için çatlaam günü ilişki mühim çünkü öncesinde ilişki olmamışsa çatladıgı gün sperme ihtiyaç vardır :)
Bende diyorum ki hayatım evet çatlams günü ilişki olduğunda tutuyor ama diyorum eğer öncesi Gün ilişki olmuşsa çatlama günü olmasada olur diyorumİşte bende bunu diyorum çatlama günü ilişki olduysa zaten tutuyo her turlu
Çok şanslıymışsın tekte gol
Öyle vallahi daha önce günü birlik yaptım olmadı ozaman stresten olmadı ondan tuttu benceÇok şanslıymışsın tekte gol
AMH (Anti-Müllerian Hormon) değeri 4,73 ng/mL olan bir kişi için genel yorum şöyle olabilir:Kızlar selam amh değeri hakkında bilgi sahibi olan var mı 4.73 çıkmış benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?