- 9 Nisan 2025
- 524
- 254
- 18
Canımsın
belki döllenme geç olmuştur henüz daha idrara geçmemiştir ama çatlatma iğnesinin 12. Günü ise bugün regl geçmemiş oluyor 2 gün var demek değil mi
Geçen başka konuda yazışmanı gördüm sonra hamile olduğun aklıma geldi ne kadar güzel dedim 1 ay önce daha bebiş yoktu şimdi varAşko benim kasıklarım ağrıyor ya, sanki adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi. Göğüs hassasiyetim hiç geçmedi, dokunsam acıyor. Normal dedi doktor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım böyle şeyler
Dil altı daha doğru gösteriyormuş onlardan alıver bitaneYok benim ateş ölçerim öyle değil başından beri alın ve kulaktan bakmaya çalıştım önce 36.6 ile başladım
Aminn hep beraberBizide haberdar et tatlım inşallah güzel mutlu haberler alirsin
Mrb adetimden 4 gün gecikti bende gidip sağlık ocağında kan verdim hamileymişim HCG 914,1 çıktı anlamadım yani kaç haftalık oluyor bilgisi olan var mı yardımcı olsanız cuma günü kadın doğuma gidicem
Aldım ondan da bu ay onunla takip edicem. 120 tl falandı ne kadar doğru gösterirse artıkDil altı daha doğru gösteriyormuş onlardan alıver bitane
Kız benim aldığım 80 TLydiAldım ondan da bu ay onunla takip edicem. 120 tl falandı ne kadar doğru gösterirse artık
Evet benimde öncesi 36.6ydı sonra 36.9 uzun süre 37 de kaldı işte daha düşmedi bugün bat gecikme olacak gibiKız benim aldığım 80 TLydiyumurtlamadan sonra hep 36.8 36.9 37 ilerledi regle bir iki gün kala düştü
Maşallah çok güzel rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinÇok şükür ya, güzel şimdilikkasık ağrılarım var işte ara ara, bulantım falan henüz yok çok şükür
Pazartesi kalp atışını dinledikher şey yolundaymış, haftasıyla uyumluymuş
Regl gününü bekliyorsun sanırım test içinBAT 27 Temmuz
Aynı koyulukta sanki
Aşkım evet ama dün böyleydiAynı koyulukta sanki
Dün bu sekildeyse bugün pik olmuş kuzumAşkım evet ama dün böyleydisinir oldum şuan eşim evde olsaydı dün keşke ya bugün akşm gelir
Kız nasıl yani? Dün t çizgisi daha koyu bugün aynı koyuluk çatlama olmuş diye düşündüm benDün bu sekildeyse bugün pik olmuş kuzum
Kuzum bu dünunmu bugununmuAşkım evet ama dün böyleydisinir oldum şuan eşim evde olsaydı dün keşke ya bugün akşm gelir
Dur şimdiKuzum bu dünunmu bugununmu
Heh şimdi oldu aynen ama bence bugünde degerlendir esin gittjmi benim hiç bukadar koyu olmadı kontrol çizgisiyle aynı koyulukta oldu hepDur şimdiilk foto dün ikinci foto bugün
Askim önemli olan çatlama olduğunda ilişki olması bugün geliyorsa geç degilAşkım evet ama dün böyleydisinir oldum şuan eşim evde olsaydı dün keşke ya bugün akşm gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?