Teşekkür ediyorum doktor kontrolde pcos görüntüsü var demişti ama net bir şey söylememişti

Kızlaaaar mehabalar
Ultrasondan geldim.
Sağda 17 mm
Solda 15 mm folikül var dedi
Endometrium 9 mm.
Doktor güzel ilerliyor dedi 26 temmuzda yine bakalım duruma göre iğne yaparız dedi.
Sizce ihtimal varmııı

Evet olmuş canım. Bugünü de değerlendirebilirsen iyi. tatile çıkmadan önce erken gebelik testi yaparım artık aslında buraya hiç girmeyi düşünmüyordum ama hepinizi çok merak ediyorum
Değerlendircem inşallah bende buraya girdikçe daha çok düşün ama herkesi de merak ediyorum yerleşme dönemi tatilde olacağım inşallah kafam rahat olur da bu ay tuttururum

Değerlendircem inşallah bende buraya girdikçe daha çok düşün ama herkesi de merak ediyorum yerleşme dönemi tatilde olacağım inşallah kafam rahat olur da bu ay tuttururum
Canım benim inşallah gönlünce olsun. Hepimiz çok emek veriyoruz ama 2 aydır senin çabanı çok takdir ediyorum. Özellikle geçen ay o imkansızlıklar içinde hergün çabaladın İnşallah bu ay son ay olur hem senin hem bizim için

Kızlaaaar mehabalar
Ultrasondan geldim.
Sağda 17 mm
Endometrium 9 mm.
Doktor güzel ilerliyor dedi 26 temmuzda yine bakalım duruma göre iğne yaparız dedi.
Sizce ihtimal varmııı
Ay olmaz mı 177 mm mutlaka 26 ya kadar büyümüş olur inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Amin bebek inşallah valla geçen ay o kadar zoruma gitti ki gerçi kayınvalidemin evinde olmayacağını az çok hissediyordum orası beni ekstra gerdiği için
Tatilde kaçıncı dpo gününe denk geliyor canım
Valla bugün çatlama oldu biz de 28nden itibaren tatilde olacağız regl tahmini 7 Ağustos olursam dönecegiz 2 Ağustos dpo 10. Gün oluyor 3 4 5te bi test patlatırım tutamam kesin

Dün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir

Dün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Öyle düşünme hepimiz ediyoruz inan ki. Konu ne derece önemli bilmiyorum ama uzun zamandır berabersiniz çözersiniz. Şuan sinirle öfkeyle bu şekilde düşünmen çok normal

Kızlaaaar mehabalar
Ultrasondan geldim.
Sağda 17 mm
Endometrium 9 mm.
Sizce ihtimal varmııı

Merhaba canım
İhtimal var tabii ki
2- 3 güne çatlayacak boyuta gelirler
Tutunma için endometrium da iyi
Sonuç da güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…