Teşekkür ediyorum doktor kontrolde pcos görüntüsü var demişti ama net bir şey söylememiştiAMH (Anti-Müllerian Hormon) değeri 4,73 ng/mL olan bir kişi için genel yorum şöyle olabilir:
- Yaşına göre değişmekle birlikte, bu değer genellikle iyi bir yumurtalık rezervine işaret eder.
- AMH 1 ile 4 arasında genellikle normal kabul edilir; 4’ün üstü yüksek rezerv anlamına gelebilir.
- Ancak polikistik over sendromu (PCOS) gibi durumlarda da AMH yüksek olabilir. Eğer arkadaşının adet düzensizliği, tüylenme artışı gibi şikayetleri varsa bu yönüyle de değerlendirilmelidir.
Özetle: AMH 4,73 genellikle olumlu bir durumdur ama klinik tabloya ve yaşa göre doktor değerlendirmesi şarttır.
Bencede benimde stresim çok ve etkiliyor maalesefÖyle vallahi daha önce günü birlik yaptım olmadı ozaman stresten olmadı ondan tuttu bence
Evet olmuş canım. Bugünü de değerlendirebilirsen iyi. tatile çıkmadan önce erken gebelik testi yaparım artık aslında buraya hiç girmeyi düşünmüyordum ama hepinizi çok merak ediyorum
Değerlendircem inşallahEvet olmuş canım. Bugünü de değerlendirebilirsen iyi. tatile çıkmadan önce erken gebelik testi yaparım artık aslında buraya hiç girmeyi düşünmüyordum ama hepinizi çok merak ediyorum
Hadi bakalım umarım sağlıkla gelir miniğinDeğerlendircem inşallahbende buraya girdikçe daha çok düşün ama herkesi de merak ediyorum yerleşme dönemi tatilde olacağım inşallah kafam rahat olur da bu ay tuttururum
Evet canım garanti olsun varsa var yoksa yok ihtimallerle uğraşamamRegl gününü bekliyorsun sanırım test için
Aminnnn inşallahHadi bakalım umarım sağlıkla gelir miniğin
İyi dayanıyorsun ben yanıma test almayım diyordum ama duramayacak gibiyim bitane tatilde patlatırımEvet canım garanti olsun varsa var yoksa yok ihtimallerle uğraşamam
Canım benim inşallah gönlünce olsun. Hepimiz çok emek veriyoruz ama 2 aydır senin çabanı çok takdir ediyorum. Özellikle geçen ay o imkansızlıklar içinde hergün çabaladınDeğerlendircem inşallahbende buraya girdikçe daha çok düşün ama herkesi de merak ediyorum yerleşme dönemi tatilde olacağım inşallah kafam rahat olur da bu ay tuttururum
Ay olmaz mı 177 mm mutlaka 26 ya kadar büyümüş olur inşallah güzel sonuçlar alırsın canımKızlaaaar mehabalar
Ultrasondan geldim.
Sağda 17 mm
Solda 15 mm folikül var dedi
Endometrium 9 mm.
Doktor güzel ilerliyor dedi 26 temmuzda yine bakalım duruma göre iğne yaparız dedi.
Sizce ihtimal varmııı
Tatilde kaçıncı dpo gününe denk geliyor canımİyi dayanıyorsun ben yanıma test almayım diyordum ama duramayacak gibiyim bitane tatilde patlatırım
İnşallah bitanem. Çok sağolAy olmaz mı 177 mm mutlaka 26 ya kadar büyümüş olur inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Amin bebek inşallahCanım benim inşallah gönlünce olsun. Hepimiz çok emek veriyoruz ama 2 aydır senin çabanı çok takdir ediyorum. Özellikle geçen ay o imkansızlıklar içinde hergün çabaladınİnşallah bu ay son ay olur hem senin hem bizim için
Valla bugün çatlama oldu biz de 28nden itibaren tatilde olacağız regl tahmini 7 Ağustos olursam dönecegizTatilde kaçıncı dpo gününe denk geliyor canım
Öyle düşünme hepimiz ediyoruz inan ki. Konu ne derece önemli bilmiyorum ama uzun zamandır berabersiniz çözersiniz. Şuan sinirle öfkeyle bu şekilde düşünmen çok normalDün eşimle çok kötü kavga ettik bu çocuk fikrini falan sorguladık öyle bir tartışmaydı bilmiyorum benim çocuk hayalleri suya bile düşmüş olabilir
Kızlaaaar mehabalar
Ultrasondan geldim.
Sağda 17 mm
Endometrium 9 mm.
Doktor güzel ilerliyor dedi 26 temmuzda yine bakalım duruma göre iğne yaparız dedi.
Sizce ihtimal varmııı
Yaaa çok güzel bi haber canim bu ay olcak ben inaniyorumKızlaaaar mehabalar
Ultrasondan geldim.
Sağda 17 mm
Endometrium 9 mm.
Sizce ihtimal varmııı
Ayy tatilde bide çift çizgiyi görüyormuşum aboooo nasıl güzel olurİyi dayanıyorsun ben yanıma test almayım diyordum ama duramayacak gibiyim bitane tatilde patlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?