Yok kızz adam çıkmadan diyorkız allah seni bildiği gibi yapsın güldürdün beniben erkek 5 6 sn daha duracak sonra çıktıktan sonra bu pozisyonda duracaksın diye anladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kızz adam çıkmadan diyorkız allah seni bildiği gibi yapsın güldürdün beniben erkek 5 6 sn daha duracak sonra çıktıktan sonra bu pozisyonda duracaksın diye anladım
Yastık koyuyorum ben o zamana gelince öyle yapiyoruzYa ben bu pozisyonu denemeye çalıştım da erkek çıkmadan yapılacak diyor adam 120 kilo üstümde nasıl kalkayımda bu pozisyonda durayım 2 dk boyunca bacım![]()
Selam canım ben ilk defa o kadar belirli yaşamama rağmen birgün sonrasında regl oldum bu ay saldım hiçbişey yapmıcam bakalım nolca
5 6 saniye duracak ondan sonra bu pozisyonda beklenecekYa ben bu pozisyonu denemeye çalıştım da erkek çıkmadan yapılacak diyor adam 120 kilo üstümde nasıl kalkayımda bu pozisyonda durayım 2 dk boyunca bacım![]()
He diyorsun ki erkek 5-6 saniye çıkmayacak sonra çıkacak sonra biz 2-3 dk bu pozisyonda durucaz5 6 saniye duracak ondan sonra bu pozisyonda beklenecek![]()
Ahahaha evet bebekHe diyorsun ki erkek 5-6 saniye çıkmayacak sonra çıkacak sonra biz 2-3 dk bu pozisyonda durucazben erkek çıkmadan adamla beraber 2-3 dk böyle durucaz zannettim ayyy koptum gülmekten ya
![]()
Merhaba canım adet olacağım büyük ihtimal akıntı geldi çok az kahverengimsi, ateşimde düştü birazSelam canım
Var mı bir gelişme
Çok az akıntı geldi adet olacağım büyük ihtimal zaten vücudum hassaslaştı, ateşimde düştü biraz sabah ölçtüğünde
Kaça düştü ?Çok az akıntı geldi adet olacağım büyük ihtimal zaten vücudum hassaslaştı, ateşimde düştü biraz sabah ölçtüğünde
36.7 di heralde canımKaça düştü ?
Vallahi başka heyecanımız kalmadı resmen hobi oldu ayy pik ne güzel ayy niye olmadı gerilim dolu hobi
Canım en azından 2 türlü takip etmiş olurum diye. 1 ay kullandım düzgün takip etmemiştim bir şans daha vereyimYemin ederim ovu takibi yapmak hayatımın heralde
Vallahi başka heyecanımız kalmadı resmen hobi oldu ayy pik ne güzel ayy niye olmadı gerilim dolu hobi![]()
Negatif mi çıktı kandaKızlar ben bu ayda corekotu bal tarcin devam![]()
Kiz ben o seviyeye 2 ay önce ulaştım hem laboquick hem innovita yapiyorum dil altı ates ölçer var ama bir onu sabahları beceremedim bu ay onu da yapayımCanım en azından 2 türlü takip etmiş olurum diye. 1 ay kullandım düzgün takip etmemiştim bir şans daha vereyim![]()
Sende adet bekliyordun sanki oldun mu ? Ben onu denemedim henüz ya üşendim birde tadı nasıldır bilemedimKızlar ben bu ayda corekotu bal tarcin devam![]()
Evet kuzum bakma böyle yaziyirum ama dişimi sıkmaktan çenem ağrıyor 0.9 geldi modem çok kötü days comfort adetken bile çift cizgi çıkarmıştı geçen ay ondan bir tane kaldı elimde gidip yapayımda keyfim yerine gelsinNegatif mi çıktı kanda
Her gün işe gitmek için aynı saatte uyanıyorum oyüzden takip edebildim ben. Ama tuttu bu alından ölçen ateş ölçer ilede , dilaltı ile bu sefer deneyeceğimKiz ben o seviyeye 2 ay önce ulaştım hem laboquick hem innovita yapiyorum dil altı ates ölçer var ama bir onu sabahları beceremedim bu ay onu da yapayım![]()