Yemin ederim ovu takibi yapmak hayatımın heralde

Vallahi başka heyecanımız kalmadı resmen hobi oldu ayy pik ne güzel ayy niye olmadı gerilim dolu hobi😬
Canım en azından 2 türlü takip etmiş olurum diye. 1 ay kullandım düzgün takip etmemiştim bir şans daha vereyim 😅

Canım en azından 2 türlü takip etmiş olurum diye. 1 ay kullandım düzgün takip etmemiştim bir şans daha vereyim 😅
Kiz ben o seviyeye 2 ay önce ulaştım hem laboquick hem innovita yapiyorum dil altı ates ölçer var ama bir onu sabahları beceremedim bu ay onu da yapayım 😔

Negatif mi çıktı kanda
Evet kuzum bakma böyle yaziyirum ama dişimi sıkmaktan çenem ağrıyor 0.9 geldi modem çok kötü days comfort adetken bile çift cizgi çıkarmıştı geçen ay ondan bir tane kaldı elimde gidip yapayımda keyfim yerine gelsin😅😔😭

Resmen karin sisliginden patlicam biran önce olsam rahatlasam. Söktürücü ne onerirsiniz

Kiz ben o seviyeye 2 ay önce ulaştım hem laboquick hem innovita yapiyorum dil altı ates ölçer var ama bir onu sabahları beceremedim bu ay onu da yapayım 😔
Her gün işe gitmek için aynı saatte uyanıyorum oyüzden takip edebildim ben. Ama tuttu bu alından ölçen ateş ölçer ilede , dilaltı ile bu sefer deneyeceğim

Back
X