- 29 Aralık 2024
- 2.237
- 1.319
- 48
Evet akıntı oluyo kuzumHastanede tedavi gördüğüm dönem bir bayanla tanışmıştık adet döneminde yumurtladığı üzüm uğraşlar neticesinde öğrenilmiş kadın yazık adetken ilişki yaşamak zorunda kalıyordu benden duyduğumda şok olmuştum gerçekten biz kadınların hormonlarına akıl sır ermez kuzum sana birşey soracaktım yerleşme kanaması yaşadıktan sonra akıntın başlamışmıydı birkaç gün sonrası
Bugün tekrar test yapsam çıkar mı sence peki varsa ?Evet akıntı oluyo kuzum
Çatlamanın üsünden kaç gün geçti canımBugün tekrar test yapsam çıkar mı sence peki varsa ?
Kaç gün olmuştuk ayy testin varsa yap çok merak ediyorum seniBugün tekrar test yapsam çıkar mı sence peki varsa ?
İdrarın pembemsiyse enfeksiyon var kuzum ama leke geldiyse akıntı o farklı biseyKızlar bi şey sorcam benim dün idrarım hafif pembemsiydi ama peçeteye gelen bi şey yoktu yinede umutlanmak istemiyorum ama kafamda deli sorular
Kuzum 7.8.9 u pikti en koyu 9uydu 20.21.22 si lekelenme oldu biliyorsun şimdi kaç gün olmuş oluyor bilmiyorum kiKaç gün olmuştuk ayy testin varsa yap çok merak ediyorum seni
Yok aşkım leke gelmedi sadece bi kereliğine öyle oldu sonra normale döndü bilmiyorum bakalım bugün tekrar ovulasyon testi yapacağımİdrarın pembemsiyse enfeksiyon var kuzum ama leke geldiyse akıntı o farklı bisey
6 gün geçmiş varsa çıkar kuzum hadi yap bende çok merak ediyorumKuzum 7.8.9 u pikti en koyu 9uydu 20.21.22 si lekelenme oldu biliyorsun şimdi kaç gün olmuş oluyor bilmiyorum ki
10 unda çatlamış olsun nerden baksan 17 gün geçmiş kesin çıkar haydi yapp aşkımKuzum 7.8.9 u pikti en koyu 9uydu 20.21.22 si lekelenme oldu biliyorsun şimdi kaç gün olmuş oluyor bilmiyorum ki
Tamam kuzum yapıyorum şimdi yazacağım ama bence gebe değilim çünkü olsaydı hissederdim6 gün geçmiş varsa çıkar kuzum hadi yap bende çok merak ediyorum
Öyle demee belli olmaz bu işler haydi seni bekliyoruz güzel haberlerle gelTamam kuzum yapıyorum şimdi yazacağım ama bence gebe değilim çünkü olsaydı hissederdim
Erken canım 11.gün negatif olup 15. Gün pozitife dönen çokKızlar bugün 11. Gün sabah ilk idrarla yaptım laboquick negatif çıktı olsa çıkardı diye düşünüyorum sizce erken mi?
Erkenmi olduki
Hamileyim diye okudum bi an çok heyecanlandım üzülme kuzum biraz dahs bekle hala umut var
3 gün daha var varsa ozaman kesin cikac zaten kuzum
Aynen kesinliklee3 gün daha var varsa ozaman kesin cikac zaten kuzum
Hep erken yapmayacağım diyip dayanamayıp yapıyorum sonra da moralim bozuluyorErken canım 11.gün negatif olup 15. Gün pozitife dönen çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?