Ay hadi inşallah işe yarar tutunur bebişinKızlar bu ay corek otu bal tarcin haricinde yine lh pike kadar tere tohumu basladim öğlen yemek planına da chia keten susam ayrıca sıcak suda kuru incir bunlar pike kadar bir ara müsait olursam tablo halinde aticam hepsi yumurta kalitesi ve yumurtlama icin bakalım daha ne bulurum
Canım adetken yumurtlama yaşayan bilemduydum ben tesadüfen araştırmalar sonucu doktor fark ediyor yani tekrar yumurtlama görmen normal olağan dışı değil19 uydu canım
Ben ne dedim ben ne dedim var demedimmi ayyyy çok guzellll
Tmm kuzucum çok teşekkür ederim bakayım ben ayyy canimsinnHayalim kizim canım
Prelox bi araştır eşin için kullanmanızı öneririm sana yazmak için girdim inan iki gündür ilacı hatırlamaya çalışıyorum neydi diyebi chatGPT ye felanda yaz araştır bi aklına yatarsa baya faydasını göreceğinizden eminim ilk hafta ilk 7 gün günde 2 şertane kullansın eşin nitrik oksit depolarını doldurması açısından şart sonra günde birtane devam şifa olsun inşallah
Ayyyyy gecen ay bundan belirgin pozitif vermişti bu test bansTeşekkür ederim henüz sevinemiyorum yalancı pozitif olabilir miDays doctor markası ilk saniyelerde çıktı ve rengi kırmızı. Ama hamilelik belirtilerim yüksek
Benim akintidan 2 gün sonra pik cikmistiKızlarrr yumurtlama akıntısının olduğu gün mü çatlıyo yumurta bu ay ovulasyon takıbı yapmıyorum bu ay iki gün önce akıntım oldu aynı gün ilişki oldu bugün göğüs ve kasık agrım başladı benım kafam iyice yandı ya
Aynen canım ikinci bi şans doğdu bakalım adet olursam ne zaman olacağım merak ediyorumCanım adetken yumurtlama yaşayan bilemduydum ben tesadüfen araştırmalar sonucu doktor fark ediyor yani tekrar yumurtlama görmen normal olağan dışı değil
Ben bu ay regl görürken ovu yaptım pikti hatta acaba regl değilmiyim diye teredditte kalmistimCanım adetken yumurtlama yaşayan bilemduydum ben tesadüfen araştırmalar sonucu doktor fark ediyor yani tekrar yumurtlama görmen normal olağan dışı değil
Ah bu testler bize kafayı yedirtecek ama yinede yapmayı bırakamıyoruzBen bu ay regl görürken ovu yaptım pikti hatta acaba regl değilmişim diye teredditte kalmistim
Vallahi çok doğru söyledi hatta çok saçma gelmişti o an nasıl ilişkiye girelim bide çok saçma ola ola ogünü nasıl bulduAh bu testler bize kafayı yedirtecek ama yinede yapmayı bırakamıyoruz
Hahahaah olabiliyomuş öyle bazen daha neler göreceğiz bakalımVallahi çok doğru söyledi hatta çok saçma gelmişti o an nasıl ilişkiye girelim bide çok saçma ola ola ogünü nasıl buldu
Neee şakaa kız bi daha mı versen kan belki yanlış baktılar olabiliyor öyle bazenKızlar şaka gibi bir şey yaşıyorum sonuç 0,1 güler misin ağlar mısın? Ben ne yaşıyorum şimdi
Üzüldüm canım burda hepimiz senin için umutlanmıştık. Bence yarın bir doktora git baktır en azından ilaçla regl olursunKızlar şaka gibi bir şey yaşıyorum sonuç 0,1 güler misin ağlar mısın? Ben ne yaşıyorum şimdi
Reglken yumurtlayanlar da var ve malesef sadece öyleyken yumurtluyorlar o halde ilişki yaşamak zorunda olup hamile kalan çokBen bu ay regl görürken ovu yaptım pikti hatta acaba regl değilmiyim diye teredditte kalmistim
Hiç sanmıyorum sürekli ümit etmekten sıkıldım bu kadar belirti neyin nesiydi kist miydi kimyasal gebelik falan mı bunu öğrenmem gerek asla da belirti takip etmek istemiyorum artıkNeee şakaa kız bi daha mı versen kan belki yanlış baktılar olabiliyor öyle bazen
Kuzum sende durumlar nasıl? Bir daha test yaptın mı?Reglken yumurtlayanlar da var ve malesef sadece öyleyken yumurtluyorlar o halde ilişki yaşamak zorunda olup hamile kalan çok
Canım sen bi doktora görün bi muayene etsin bakalımHiç sanmıyorum sürekli ümit etmekten sıkıldım bu kadar belirti neyin nesiydi kist miydi kimyasal gebelik falan mı bunu öğrenmem gerek asla da belirti takip etmek istemiyorum artık
Hiç sanmıyorum sürekli ümit etmekten sıkıldım bu kadar belirti neyin nesiydi kist miydi kimyasal gebelik falan mı bunu öğrenmem gerek asla da belirti takip etmek istemiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?