Kızlar bu ay corek otu bal tarcin haricinde yine lh pike kadar tere tohumu basladim öğlen yemek planına da chia keten susam ayrıca sıcak suda kuru incir bunlar pike kadar bir ara müsait olursam tablo halinde aticam hepsi yumurta kalitesi ve yumurtlama icin bakalım daha ne bulurum

Ay hadi inşallah işe yarar tutunur bebişin

Tmm kuzucum çok teşekkür ederim bakayım ben ayyy canimsinn

Benim akintidan 2 gün sonra pik cikmisti

Canım adetken yumurtlama yaşayan bilemduydum ben tesadüfen araştırmalar sonucu doktor fark ediyor yani tekrar yumurtlama görmen normal olağan dışı değil
Aynen canım ikinci bi şans doğdu bakalım adet olursam ne zaman olacağım merak ediyorum

Canım adetken yumurtlama yaşayan bilemduydum ben tesadüfen araştırmalar sonucu doktor fark ediyor yani tekrar yumurtlama görmen normal olağan dışı değil
Ben bu ay regl görürken ovu yaptım pikti hatta acaba regl değilmiyim diye teredditte kalmistim

Neee şakaa kız bi daha mı versen kan belki yanlış baktılar olabiliyor öyle bazen
Hiç sanmıyorum sürekli ümit etmekten sıkıldım bu kadar belirti neyin nesiydi kist miydi kimyasal gebelik falan mı bunu öğrenmem gerek asla da belirti takip etmek istemiyorum artık

Hiç sanmıyorum sürekli ümit etmekten sıkıldım bu kadar belirti neyin nesiydi kist miydi kimyasal gebelik falan mı bunu öğrenmem gerek asla da belirti takip etmek istemiyorum artık

İlla kötü bir şey olmuştur o yüzden belirti yaşamışsındır diye düşünme canım
Maalesef bazı aylar çok belirti yaşanılıyor
Belirtilere hiç dikkat etmemek lazım, vücudu dinledikçe daha çok belirti oluyor
Senin adına da kendi adıma da burada bu ay negatif gören herkes adına da çok üzgünüm
Hepimizin her ay hayalleri kırılıyor
Bir an evvel pozitif görürüz artık inşallah
Ciddi anlamda çok yorulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…