Klomen ilgili hiç bi ley bilmiyorum balım tam olarak ne işe yarıyor yumurta kalitesinimi artıırıyor

Canım benim de martta bir kürtajım var ve bu ay 2. deneme 2 gün geç yumurtlayınca 4 ağustosa kaydı ateş takibi yapıyor musun? Klomen hakkında bir bilgim yok ama testi 12. Gün yapabilirsin
benim kürtaj sonrası reglim düzene bindi şimdi hep takvime göre oluyo ama ateş takibi yapmıyorum hiç, testle takip vs de yapmadım hiç açıkçası. 12. gün perşembe falan oluyor takvime göre bakarsam ben de cuma yapmayı düşünüyorum test
Klomen ilgili hiç bi ley bilmiyorum balım tam olarak ne işe yarıyor yumurta kalitesinimi artıırıyor
ben de bilmiyom işte bilmediğim için çözmeye çalışıyorum doktor yazdı yumurtalıkların işlevini yumurta sayısını artırır vs diyo internette de regl gününü değiştirir mi falan kısmını anlamaya çalışlıyorum ben de

Benim gebelik düşünmeden önce 28 günde olurdu ama gebelikle birlikte bir garipleşti. Bekleme aylarında düzenliydi taki bir daha düşününe kadar yani anlayacağın stres yapıyorum sanırım yumurtlama tarihim değişiyor. Bana sorsan asla stres yok ama belki havalardan da olabilir bilemiyorum

Selam canim ben de bu ay klomen kullandım bitince kontrol etti doktor yumurta boyutlarını ama çatlaması için iğne verdi. İğneden sonraki 15 gün sonra kanda çıkar dedi bilgin olsun

insan ister istemez stres yapıyor ya zaten o bizi mahvediyo ama akışına bırakamıosun da böyle dk sayıcaz nerdeyse
Selam canim ben de bu ay klomen kullandım bitince kontrol etti doktor yumurta boyutlarını ama çatlaması için iğne verdi. İğneden sonraki 15 gün sonra kanda çıkar dedi bilgin olsun
bana 5 gün kullan 4 gün ara ver dedi hiç tekrar kontrole iğneye falan çağırmadı ya o zaman ben ilacın bittiği günden itibaren 15 gün sayarsam o da perşembeye denk geliyor dhgkdg cuma sabahı yapayım testi ya

Ben de 5 gün kullandim sabah akşam. Bittikten 2 gün sonra iğne vuruldum. 1 gün ilişki yasak zaten iğneden sonra. Sonraki gün piktim. Gerek görmemiştir belki, klomenle yumurtanı büyütmüştür ama kontrol etse iyi olurdu o 4 gün içinde kaç mm olduğunu öğrenirdin ama neyse. Ovü testi yaptın mi peki canım senin hangi gün piktii

Vallahi hepsini okumaya yüreğim dayanmadı

Neden iğneden sonra bir gün yasak ?
Bana doktor igneden sonra ilişki yap dedi

yok kuşum yapmadım valla. sadece 2 güne bir değerlendirdim işte hala devam ediyorum

E birlikte gün sayalım o zaman kuzu aaa ben bırakmıştım lh testlerini var mı bir belirtin? Benim hiç akıntım yok nerdeyse ama ateşimde stabil 36,8 bakalım bir kaç güne belli olur
Beyaz akıntım oluyor kuzum bide kasıklarım batıyor ama bu batma her ay oluyodu onu belirtiden saymıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…