Beyaz akıntım oluyor kuzum bide kasıklarım batıyor ama bu batma her ay oluyodu onu belirtiden saymıyorum
Benimde beyaz ama az regle yakın artar genelde. Bende asla bir belirti aramıyorum. Yoksa çok şey sayabilirim. Cuma test yapmayı düşünüyorum varsa çıkar zaten

Benimde beyaz ama az regle yakın artar genelde. Bende asla bir belirti aramıyorum. Yoksa çok şey sayabilirim. Cuma test yapmayı düşünüyorum varsa çıkar zaten
Aynen aşkım bende cuma yapmayı düşünüyorum ay hadii çift çift çizgiler görelim inşallahh

Ne kadar geç başladın mesela canım? Döngün kaç günde bir oluyor? Benim bu ay 32. günde yumurtlama oldu. Şuan reglim mesela 46. Gün resmen 1,5 ay oldu arası. Belki senin de geç yumurtlama olabilir
İlk yaptığım ay reglimin 18gunu pikti geçen ay testere disli aslan pencesi yaptım 14.gun pikti bu sefer 20.gunun tik yok 14.gun yapmaya başladım çünkü öncesinde ilişki olmuycakti zaten hsgden dolayi

Neden iğneden sonra bir gün yasak ?
Bana doktor igneden sonra ilişki yap dedi
Valla bilmiyorum ki canım ama doktor öyle diyince ben de araştırmıştım. Yumurta çatlatma iğnesinin üstünden 24 saat geçmesi gerekiyormuş, sanırım o zaman çatlamaya başliyor. Ben de ertesi günu yaptım pikti. Ondan olabilir.

Benimde bat 5 ağustos kızlar ama adet geçmeden test yapmıcam bu sefer. Belirtide kovalamıcam. Geçen ay bütün belirtiler vardı dünya kadar test yaptım silik çizgide gördüm ama beta negatifti yine yıkıldım yine üzüldüm. O yüzden bu ay sabırla bekliyorum 10 gün önce hsg çekildim ondan biraz umutluyum ama yine olmıcak bence

kuzum belki geç döllenme olabilir mi senin piki hatırlıyorum lekelenmende bana hep yerlesme gibi gelmişti bilemedim hangi marka yaptın
Şimdi hastaneden çıkyım 1 yumurta gördü 10ml
Gebelik olsa söylerdi sanırım yara görürdü diye düşünüyorum
Allah buradaki doktorların eline düşürmesin bir soru bile sorulmuyor paramızla rezillik yarın sabahta hormon testi vereceğim özel Bri Labaratuarda burda 2 hafta sonraya sonuç çıkıyor özele yaptırırsam 3 ile 5 güne çıkarmış

O zman yeni folikuler faz mi oluyor gördüğü yumurta 5 6 güne 22 24 civarına ulasabilir dimi

1 haftaya bile kalmadan büyümüş olur o zaman lekelenme dediğin regldi sanırım. Belki geçen ay yumurtlamadın tüm takipler boşa o halde ya. bu ayda olmazsa oluruna bırakacam artık ben de inşallah sağlıkla büyüsün yumurtan

Selam kızlar, benimde bat 5 ağustos. Ama bu ay adet gecikmeden test yapmıcam belirtide kovalamıcam. Geçen ay bütün belirtileri yaşadım silik çizgi de gördüm ama beta negatifti. Çok üzüldüm. O yüzden bu ay beklicem. 10 gün kadar önce hsg çekildim bundan dolayı ufakta olsa biraz umudum var ama yine olmıcak bence.

Bende yoruldum artık. Bu ay hamile kalmam mucize olur. Regli bekliyorum olmazsa ne bir takviye ne bir doktor hiç bir şey yapmayacağım, burdanda hesabımı tamamen silip kaybolucam bu ay son denememdi

Kuzum ne regli tırnak ucu kadar lekelenme oldu anlamadım hiçbirşey bu işten

Bu ay yumurtlama gordunmu peki bende bu ay hsg çekindim ama henüz göremedim benim bat da 8 agustos

Gebelik olsa nasıl soyluycek kuzum beta 3binlere gelmesi lazımdı usgde gözüksün alttanda 1500lerde gozukuyo bebis yeni tutunduysa daha yeni oluşturma görmesi mümkün değil kana gecmeyen orda hiç gozukmuyo

Bu ay yumurtlama gordunmu peki bende bu ay hsg çekindim ama henüz göremedim benim bat da 8 agustos
Ovulasyon testi yapmadım canım çok strese sokuyor beni. Ama geçen hafta pazartesi doktor muayenem vardı doktor yumurtamı ölçtü 17 mm idi gün aşırı değerlendir dedi. O günlerde yumurta akı gibi uzayan akıntıda oldu 2-3 gün. Çatlamıştır diye düşünüyorum

Bende yoruldum artık. Bu ay hamile kalmam mucize olur. Regli bekliyorum olmazsa ne bir takviye ne bir doktor hiç bir şey yapmayacağım, burdanda hesabımı tamamen silip kaybolucam bu ay son denememdi
Hakkımızda hayırlısı olsun canım üzülme lütfen inşallah bu ay hepimiz bu güzel haberi alırız elimizde olsa keşke
Kuzum ne regli tırnak ucu kadar lekelenme oldu anlamadım hiçbirşey bu işten
canım benim buralara gelme şansın var mı bilmiyorum ama kapsamlı bir hastanede tüm kontrollerini yaptırabilsen keşke belki bi tedavi olur tüp bebek düşündün mü şansın var mı bilmiyorum. Umarım bunları yazarak seni üzmüyorumdur. Gruba sonradan katıldığım için hepinizin öncesine hakim değilim. hepimiz için olmasını kalpten istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…