Ayy gerçekten ya bende inanmıyorum belirti diye bir şey yok biz vücudumuzda kan akışını bile hisseder duruma geldik gerçekten iyi değil bu hallerimiz artık o yüzden takatimiz kalmadı ümitsizlik değil bu o hep var ama yorgunuz bayaBelirtilere asla güvenmiyorum çoğu şeyi yaşadım ve hepsi yanılttı. Dpo 6 başladı kasık ağrım sonra bel sonra sırtaprısı, akıntı hiç kesilmiyor, kasıklarımda dpo 8 de iğne batmaları ufak sancılar bacak ağrısı solda dolgunluk ne sayayım ki hepsi boş. Bayılarak gebeliğini öğrenenlere de ben bayılıyorum çok şanslılar.
Benim ilkinde kasık batması olmuştu canım birde aşırı karın ağrısı onu hatırlıyorum. Adetime 5 gün var daha yarın da yapayım da yarından sonra umudumu iyice bitireyimSizi üzmek değil amacım kusura bakmayın ama genel olarak daha az belirti yaşayanların o haberi aldığını gördüm o sebeple başından beri bu kadar belirtimin olmasıda gözüme batıyordu zaten. Ama hiç belli olmaz belirti yaşıyor bazıları da gerçekten de hamile çıkıyor
Ne kadar tatlı, şirin bir anne olacağına inancım tam. Ben de senin gibi o kadar tez canlı ve heyecanlı biriyim ki. Süreci takip etmek, yönetmek, sonuç beklemek, duyguları kontrol altına almak hepsi ayrı meziyet. Çok mutluyum senin adına.Kızlar bu arada hamileyim diyemiyorum sağlıkla ilerlediğini görmediğim sürece (güzel ilerler inşallah)ama bugün bi yoğunluk yaşandı araya sıkıştırmak istemedim.
Hepinize o kadar çok teşekkür ederim ki. Dualarında olduğum olmadığım,destek olan, her gün kızan, yapma etme diyen, cevap veren vermeyen. Hepinize çok
Bu siteye kürtaj olduktan sonra gelmiştim. Bana çok şey kattınız. Çok şey öğrettiniz. Burası sanal ama kalbimde kendini hissettiren çok kişi oldu baş tacımsınız.. kimisine saçma gelebilir ama içimden geçenleri yazmak istedim. İnsan o psikolojiyle acaba mı olmaz mı diye endişe ediyor ki panik biriyimdir duygularımı çok yoğun yaşarımhergün teselli edip yeni bilgiler yüklediniz. Eşim bile yeter artık her şeyi bilmene gerek yok diye kızıyordu doktor oldunuz hepiniz diyordu Hakkınızı helal edin bi yere gitmiyorum hep beraber doğurcaz inşallah sadece gündüz o heyecanda bildirim yoğunluğunda kaynasın istemedim ömrümün sonuna kadar da dualarımda olacaksınız
@haifa @ElizabethBennettt @nryyy @Hayalim kizim @Bahar7777Civcivimmm pandelaA @Cherie C Clasroomteacher D dahacokerken edebiyatc @kugukusu @Peru123lima
@akantus
@marmelad01
@arthur12
@esocannnnn
İsmini unuttuklarım var kızmayın gece gece bu kadar toparladım haaaa
Tamamdir cok tesekkür ederimAç karnına sabah akşam birer kaşık diye hatırlıyorum canım
Kesinlikle bende anladım eşimde aslında kafasına takıyormuş bana belli etmeden. Bende bu gidişle bozucam herkesi daha soru sormalarına tahammülüm yok.Ah bu keşkelerimiz hiç bitmeyecek sanırım bende dün sela verilen bir video gördüm rabbin çağıracak o kulum çok yoruldu diyecek yazıyordu ay bi ağlamam geldi tam da eşimin iş dönüş saatiydi kapı çaldı o halimi görünce kızdı üzüldüğümü görünce o da kötü oldu eşlerimiz de içinde yaşıyor bence biz onlar rahat diyoruz da belli etmiyorlarben çevremi baya bi azalttım çağırdılar mı gitmekten çekiniyorum artık yada duymak istemediğimden o soruları
Beraber üstesinden geleceğiz inşallahAyy gerçekten ya bende inanmıyorum belirti diye bir şey yok biz vücudumuzda kan akışını bile hisseder duruma geldik gerçekten iyi değil bu hallerimiz artık o yüzden takatimiz kalmadı ümitsizlik değil bu o hep var ama yorgunuz baya
kaç gündür söylüyorum sana vajinanın gerisinde bence benimde negatif çünkü sert ve yumuşak ortasında gibiydi demek ki sertmiş anlamış olduk :)Bu arada manuel test sonucum negatif burun ucu gibi bişey değdi parmağıma ileri ittirince hissettim kaç gündür yanlardaki etleri yumuşak hissediyormuşum meğerCivcivimmm
Daha önce hamile kaldıysanız tabiki kendinizi daha iyi anlarsınız. Ümitsizliğe kapılma inşallah vardırBenim ilkinde kasık batması olmuştu canım birde aşırı karın ağrısı onu hatırlıyorum. Adetime 5 gün var daha yarın da yapayım da yarından sonra umudumu iyice bitireyim
İnşallah sonuç alırsın bizlerede bildirTamamdir cok tesekkür ederim
İnşallahhhhh kuzumKesinlikle bende anladım eşimde aslında kafasına takıyormuş bana belli etmeden. Bende bu gidişle bozucam herkesi daha soru sormalarına tahammülüm yok.
Beraber üstesinden geleceğiz inşallah
kaç gündür söylüyorum sana vajinanın gerisinde bence benimde negatif çünkü sert ve yumuşak ortasında gibiydi demek ki sertmiş anlamış olduk :)
Hayırlısı olsun hayatım diğer aya bakarız bizde zamanında gelsin de rahatlıyım bende başım çatlıyor. Tatile çıkacağız eylülün 2. Haftasında belki iyi gelir toparlanır gelirimİnşallahhhhh kuzumevet o sertlik oymuş ben ileride olabileceğini düşünmedim daha doğrusu o kadar derine girmedim ama bugün yarın gelir
Cokkk iyi gelir hemde çene güzel bir kafa tatili olur hiç girme buralara da detox olsun sana daHayırlısı olsun hayatım diğer aya bakarız bizde zamanında gelsin de rahatlıyım bende başım çatlıyor. Tatile çıkacağız eylülün 2. Haftasında belki iyi gelir toparlanır gelirim
Ahahahhha diyorum bu kullanıcı adı üstüme kaldı her seferinde daha cok erken oluyorNe zaman test yapacağımı düşünsem Senın yorumun denk geliyor . Kullanıcı adın Tokat gıbı çarpıyor yüzüme
Yaa umarım güzek sonuçlanırKuzucum bana pozitif bir enerji verdi ya inşallah senden de alırız o güzel haberi biraz daha sabret bakalım
Ayy oleeyyyyKızlar benim sonuç çıktıinş bu defa sağlıklı ilerler.
Amin canım yaa. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin öncelikli olarak da sizlereAyy oleeyyyyçok tebrik ederiim hayırlı olsuuun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
Amin aminn çook mutlu oldum sonucunaaa iki tane hamişimiz olduuu sonucun beni de çook duygulandırdııAmin canım yaa. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin öncelikli olarak da sizlere
Sen 9 dasın canım senin umudun var çıkabilir daha erken olabilir. Benimde belki erkendir 10. Günde yüzde 30-35 inde görülürmüş ama varsa da işte negatifi görünce umut azalıyoruyandım, heyecanla test yapmak ıcın kalktım. Tertemız bi negatıf.
Canım arkadaşım, güzel günler seni bekliyor inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin, yavrunu sağlıkla kucağına alıp evine dönersin eşinle beraber.Kızlar bu arada hamileyim diyemiyorum sağlıkla ilerlediğini görmediğim sürece (güzel ilerler inşallah)ama bugün bi yoğunluk yaşandı araya sıkıştırmak istemedim.
Hepinize o kadar çok teşekkür ederim ki. Dualarında olduğum olmadığım,destek olan, her gün kızan, yapma etme diyen, cevap veren vermeyen. Hepinize çok
Bu siteye kürtaj olduktan sonra gelmiştim. Bana çok şey kattınız. Çok şey öğrettiniz. Burası sanal ama kalbimde kendini hissettiren çok kişi oldu baş tacımsınız.. kimisine saçma gelebilir ama içimden geçenleri yazmak istedim. İnsan o psikolojiyle acaba mı olmaz mı diye endişe ediyor ki panik biriyimdir duygularımı çok yoğun yaşarımhergün teselli edip yeni bilgiler yüklediniz. Eşim bile yeter artık her şeyi bilmene gerek yok diye kızıyordu doktor oldunuz hepiniz diyordu Hakkınızı helal edin bi yere gitmiyorum hep beraber doğurcaz inşallah sadece gündüz o heyecanda bildirim yoğunluğunda kaynasın istemedim ömrümün sonuna kadar da dualarımda olacaksınız
@haifa @ElizabethBennettt @nryyy @Hayalim kizim @Bahar7777Civcivimmm pandelaA @Cherie C Clasroomteacher D dahacokerken edebiyatc @kugukusu @Peru123lima
@akantus
@marmelad01
@arthur12
@esocannnnn
İsmini unuttuklarım var kızmayın gece gece bu kadar toparladım haaaa
Azaldı valla ya . İnsallah erken dıye çıkmamıştırSen 9 dasın canım senin umudun var çıkabilir daha erken olabilir. Benimde belki erkendir 10. Günde yüzde 30-35 inde görülürmüş ama varsa da işte negatifi görünce umut azalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?