Ayy gerçekten ya bende inanmıyorum belirti diye bir şey yok biz vücudumuzda kan akışını bile hisseder duruma geldik gerçekten iyi değil bu hallerimiz artık o yüzden takatimiz kalmadı ümitsizlik değil bu o hep var ama yorgunuz baya

Bu arada manuel test sonucum negatif burun ucu gibi bişey değdi parmağıma ileri ittirince hissettim kaç gündür yanlardaki etleri yumuşak hissediyormuşum meğer Civcivimmm

Benim ilkinde kasık batması olmuştu canım birde aşırı karın ağrısı onu hatırlıyorum. Adetime 5 gün var daha yarın da yapayım da yarından sonra umudumu iyice bitireyim

Ne kadar tatlı, şirin bir anne olacağına inancım tam. Ben de senin gibi o kadar tez canlı ve heyecanlı biriyim ki. Süreci takip etmek, yönetmek, sonuç beklemek, duyguları kontrol altına almak hepsi ayrı meziyet. Çok mutluyum senin adına.
Bebişin sağlıkla gelişsin, seninle olsun.
Rabbim dileyen, isteyen, bekleyen herkese de en kısa sürede nasip etsin.
Şundan adım gibi de eminim birbirimize ettiğimiz dualar, iyi dilekler er ya da geç yerini buluyor.

Kesinlikle bende anladım eşimde aslında kafasına takıyormuş bana belli etmeden. Bende bu gidişle bozucam herkesi daha soru sormalarına tahammülüm yok.
Beraber üstesinden geleceğiz inşallah
Bu arada manuel test sonucum negatif burun ucu gibi bişey değdi parmağıma ileri ittirince hissettim kaç gündür yanlardaki etleri yumuşak hissediyormuşum meğer Civcivimmm
kaç gündür söylüyorum sana vajinanın gerisinde bence benimde negatif çünkü sert ve yumuşak ortasında gibiydi demek ki sertmiş anlamış olduk :)

Benim ilkinde kasık batması olmuştu canım birde aşırı karın ağrısı onu hatırlıyorum. Adetime 5 gün var daha yarın da yapayım da yarından sonra umudumu iyice bitireyim
Daha önce hamile kaldıysanız tabiki kendinizi daha iyi anlarsınız. Ümitsizliğe kapılma inşallah vardır

İnşallahhhhh kuzum evet o sertlik oymuş ben ileride olabileceğini düşünmedim daha doğrusu o kadar derine girmedim ama bugün yarın gelir

İnşallahhhhh kuzum evet o sertlik oymuş ben ileride olabileceğini düşünmedim daha doğrusu o kadar derine girmedim ama bugün yarın gelir
Hayırlısı olsun hayatım diğer aya bakarız bizde zamanında gelsin de rahatlıyım bende başım çatlıyor. Tatile çıkacağız eylülün 2. Haftasında belki iyi gelir toparlanır gelirim

Hayırlısı olsun hayatım diğer aya bakarız bizde zamanında gelsin de rahatlıyım bende başım çatlıyor. Tatile çıkacağız eylülün 2. Haftasında belki iyi gelir toparlanır gelirim
Cokkk iyi gelir hemde çene güzel bir kafa tatili olur hiç girme buralara da detox olsun sana da

Amin canım yaa. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin öncelikli olarak da sizlere
Amin aminn çook mutlu oldum sonucunaaa iki tane hamişimiz olduuu sonucun beni de çook duygulandırdıı olumsuz hiç bir şeyi düşünmeden stresten uzak kalarak sürece devam ediyorsun artık bebiş sağlıkla büyüyene kadarr Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olmasını nasip etsinn

uyandım, heyecanla test yapmak ıcın kalktım. Tertemız bi negatıf.
Sen 9 dasın canım senin umudun var çıkabilir daha erken olabilir. Benimde belki erkendir 10. Günde yüzde 30-35 inde görülürmüş ama varsa da işte negatifi görünce umut azalıyor

Canım arkadaşım, güzel günler seni bekliyor inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin, yavrunu sağlıkla kucağına alıp evine dönersin eşinle beraber. Allah o günleri yaşamayı sana nasip etsin. Beraber az kovalamadık testleri sonunda turnayı gözünden vurdun çok sevindim valla O temiz kalbinden çıkan dualar inşallah gerçek olacak, biz de size güzel haberler vereceğiz inşallah aminn

Sen 9 dasın canım senin umudun var çıkabilir daha erken olabilir. Benimde belki erkendir 10. Günde yüzde 30-35 inde görülürmüş ama varsa da işte negatifi görünce umut azalıyor
Azaldı valla ya . İnsallah erken dıye çıkmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…