En güzel düşünce bu zaten, tevekkül etmek🙏 Allah bir an önce sağlıklı bebiş versin kucağımıza amin❤️
Kan testi vermeyi düşünüyor musun peki🙃
Amin amiiiin burdaki herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alacak o kadar gönülden inanıyorum ki. Duamdasınız hep🙏🏻 kan için çok erken bir de tatile gideceğim takibi zor olacak ama testlerle koyuluk tabiki yapacağım regl günümü beklerim kan için

Amin amiiiin burdaki herkes sağlıkla bebeklerini kucağına alacak o kadar gönülden inanıyorum ki. Duamdasınız hep🙏🏻 kan için çok erken bir de tatile gideceğim takibi zor olacak ama testlerle koyuluk tabiki yapacağım regl günümü beklerim kan için
En iyisi bu sanırım canım, biraz sabırlı olmak lazım bu işlerde🫠

Günaydın canım hanımlar♥️ Gününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım. Cherie Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.🥹🥹

Eklentiler

• IMG_3746.webp
    IMG_3746.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_3747.webp
    IMG_3747.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 64
Günaydın canım hanımlar♥️ Gününüz, haftanız güzel geçiyordur umarım. Cherie Cherie yaptım canım benim ve hala inanamıyorum, bugün evlilik yıl dönümümüz.🥹🥹
Yaaa çok çok sevindim, kan vermeden tabii ki insan emin olamıyor ama ne güzel güne denk gelmiş ömürlük hediyeniz olur inşallah❤️

Canım aynı durumdayız 6 Agustos benim de, daha test falan yapmıyorum🙃
İnşallah sağlıkla oluşsun kuzum benim. 14 gün sonra güzel haberlerini alırız💜🙏🏻

Bence bir test yapmalısın? Benim de 4ü

Gebelikte de koyulaşıyor test mi yapsan acaba? 🥰🥹

Ay kuzum belirti yok zaten olması için de çok erken değil mi? Sadece belirti olarak gaz+mide yanması+meme hassasiyeti diyebilirim bunlar ilk gebeliğimde oldu ama geçen ayda olmuştu mesela bilemedim belirti olur mu?🫠

Acaba kimyasal mı oldu çok erken ama kuzum. Ya da erken yumurtladın.

Ben beyazlık göremedim kalitesi düşmüş olabilir

Ben dpo 7 de yaptım tertemizdi 9 da çıktı silik🥰
Daha 6 gün var kötü düşünme nolur 🫶 ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Bende şuan yapmayı düşünmüyorum. 2si 3ü gibi belki. Normalde diğer aylar hep bi yerim ağrır acaba mı derdim ama bu ay hiç yok ne mide agırısı yanması ne bacak ağrısı vs ☹️

Back
X