- 26 Nisan 2025
- 96
- 119
- 8
- 34
Baktım da sadece hastanenin telefon numarası çıkıyor. Laboratuvar diye ayrı Bi. Numara yok.yaşadığın yer ve hastane adıyla laboratuvar yazıp google dan arayıp bulabilirsin canım
Aaa tamam o zamanHastaneye arıyorum ben laboratuvara bağlayın diyorum
Hayır benim de yok hatta göğüs hassasiyetim de azaldı.Hayırkötü bir şey mi bu ya hafif göğüs hassasiyeti ara ara bel kaşık ağrısı başka yok
Dün benim de kayboldu gibi bugün geri gelmişHayır benim de yok hatta göğüs hassasiyetim de azaldı.
Santral numarası olması lazımdı anlamadım kiBaktım da sadece hastanenin telefon numarası çıkıyor. Laboratuvar diye ayrı Bi. Numara yok.
Yarın yapayım bakalımAkşam yapma sabah yap bebeğim.. sabah daha yoğun diyorlar düşükse yakalayamazsın akşamları şuan
Aradım ama kapanmış laboratuvar. Acilinki açıkmış sadece. Geç öğrendim bu bilgiyiSantral numarası olması lazımdı anlamadım ki
Kuzucum ne demek çok istedim dua ettim ben yaşamasamda siz yaşayın bu mutluluğu diye sen çok emek verdin boş durmadın emeğinin karşılığını aldınArtık her gün ilişki yaşamaya hazır mısın
korktum ya
Civcivimmm bu ay sende sürekli destek olan yanımda olanlardan birisin çok teşekkür ederim sanada
Şuan kendime geliyorum bi an içime kurt düştü bitane daha yaptımYarın yapayım bakalımSen nasılsııın nasıl hissediyorsuun
Hayırlısı olsun çiçeğim diğer aylar bizim olsun
Aynı emeği sizlerde veriyorsunuz aşkım öyle konuşma. Rabbim görüyor. İnşallah senden de çok güzel haber gelecek inanıyorum ben halaKuzucum ne demek çok istedim dua ettim ben yaşamasamda siz yaşayın bu mutluluğu diye sen çok emek verdin boş durmadın emeğinin karşılığını aldın
Göster hemen bize o testi de.Şuan kendime geliyorum bi an içime kurt düştü bitane daha yaptımeşime de 4 5 gün sonra söylemeyi düşünüyorum
Ama bi ağladım bi oynamadım değil
Silik olan sonraki. Ya valla ben göbek atınca dedim bi an ya yanlışsaGöster hemen bize o testi de.
Kiz hayır bir de sabahta yapmadın testi belki sabah yapsan demek ki daha mı koyu çıkardi ki gerçi hiç belli olmaz.
Şuan kendime geliyorum bi an içime kurt düştü bitane daha yaptımeşime de 4 5 gün sonra söylemeyi düşünüyorum
Ama bi ağladım bi oynamadım değil
Alışkanlıklarımdan vazgeçmem teyit önemliBi tane daha mi yaptin onu da at
Canım Senın oncekı günlerin nasıl çıkmıştı . Mesela Dpo 8 deSilik olan sonraki. Ya valla ben göbek atınca dedim bi an ya yanlışsapatlattım bitane daha regl günü ovi yapıcam bakayım nasıl çıkacak ahahaha alışkanlıklarından vazgeçmiyorum hala
Ayyy bu bayağı belirgin ve kırmızSilik olan sonraki. Ya valla ben göbek atınca dedim bi an ya yanlışsapatlattım bitane daha regl günü ovi yapıcam bakayım nasıl çıkacak ahahaha alışkanlıklarından vazgeçmiyorum hala
Alışkanlıklarımdan vazgeçmem teyit önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?