Artık her gün ilişki yaşamaya hazır mısın

korktum ya

Civcivimmm bu ay sende sürekli destek olan yanımda olanlardan birisin çok teşekkür ederim sanada
Kuzucum ne demek çok istedim dua ettim ben yaşamasamda siz yaşayın bu mutluluğu diye sen çok emek verdin boş durmadın emeğinin karşılığını aldın

Kuzucum ne demek çok istedim dua ettim ben yaşamasamda siz yaşayın bu mutluluğu diye sen çok emek verdin boş durmadın emeğinin karşılığını aldın
Aynı emeği sizlerde veriyorsunuz aşkım öyle konuşma. Rabbim görüyor. İnşallah senden de çok güzel haber gelecek inanıyorum ben hala

Şuan kendime geliyorum bi an içime kurt düştü bitane daha yaptım eşime de 4 5 gün sonra söylemeyi düşünüyorum
Ama bi ağladım bi oynamadım değil
Göster hemen bize o testi de.

Kiz hayır bir de sabahta yapmadın testi belki sabah yapsan demek ki daha mı koyu çıkardi ki gerçi hiç belli olmaz.

Göster hemen bize o testi de.

Kiz hayır bir de sabahta yapmadın testi belki sabah yapsan demek ki daha mı koyu çıkardi ki gerçi hiç belli olmaz.
Silik olan sonraki. Ya valla ben göbek atınca dedim bi an ya yanlışsa patlattım bitane daha regl günü ovi yapıcam bakayım nasıl çıkacak ahahaha alışkanlıklarından vazgeçmiyorum hala

Eklentiler

• IMG_2986.webp
    142,2 KB · Görüntüleme: 50
Silik olan sonraki. Ya valla ben göbek atınca dedim bi an ya yanlışsa patlattım bitane daha regl günü ovi yapıcam bakayım nasıl çıkacak ahahaha alışkanlıklarından vazgeçmiyorum hala
Canım Senın oncekı günlerin nasıl çıkmıştı . Mesela Dpo 8 de benım 8 bugün negatıf çıktı ya ondan soruyorum umutlanmak ıcın . Bıde Sımdı 11 mıydı

Ayyy bu bayağı belirgin ve kırmız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…