teşekkür ederim inşallah canım heyecanla bekliyorumHayırlı olsun canım var gibi duruyor
artımed eczanede başka bulamayınca bunu aldım daha önce awox labmen ve artımedHayırlı olsun var gibi markası nedir
Çok güzel, kan testinin sonucunu yaz mutlakaöğleden sonra test yaptım tine böyle görünüyor benim bugün regl günüm olmadı hala belirti de yok kan testi verdim
Allah Allah neden böyle oldu yavaş yavaş yükselmiş aslında. Geçen ay benim de tam pik olmamıştı, pike yakın olmuştu ben onu pik saymıştım ve çatlama olduğunu söylemişti doktor. Bilemedim şimdi
Bu testte olumsuz yorumlarda vardı aşkım pik göstermiyor diye belki hatalı üretimden denk gelmiştir. Pik olmayıp en koyu olanı baz alın diyorlardı
Canım her ay yumurtlama olmayabilir
Pik ha oldu ha olacak derken bilmiyorum hsg etkilemiş olabilirmikiAllah Allah neden böyle oldu yavaş yavaş yükselmiş aslında. Geçen ay benim de tam pik olmamıştı, pike yakın olmuştu ben onu pik saymıştım ve çatlama olduğunu söylemişti doktor. Bilemedim şimdi
Geçen ayda bunu kullandım kuzum ozaman pik vermistiBu testte olumsuz yorumlarda vardı aşkım pik göstermiyor diye belki hatalı üretimden denk gelmiştir. Pik olmayıp en koyu olanı baz alın diyorlardı
Bugün 23.gunumdeyim canim takvime göre 8 ağustos gozukuyo reglimCanım her ay yumurtlama olmayabilirkaçıncı gündesin döngü düzenli mi
yazarıö hala çıkmadı bekliyorumÇok güzel, kan testinin sonucunu yaz mutlaka
Belki geç yumurtlama olur , peki yumurtlama belirtilerin var mı balımBugün 23.gunumdeyim canim takvime göre 8 ağustos gozukuyo reglim
Bence yapmaya devam et canım, bu testi bilmiyorum benimki laboquick ondan memnunum aklinda olsun. Zaten burada da adı geçiyor hepBugün 23.gunumdeyim canim takvime göre 8 ağustos gozukuyo reglim
Kuzum sadece gogus sızım var bugün tek bi damla akıntı geldi normalde yumurtlama akıntısı her ay gelirdi bu ay hala yokBelki geç yumurtlama olur , peki yumurtlama belirtilerin var mı balım
İlk yaptığım ay laboquick kullanmıştım sonra ki ay bundan vermiştim geçen ay güzel bulmuştum ama bu ay bilenedimBence yapmaya devam et canım, bu testi bilmiyorum benimki laboquick ondan memnunum aklinda olsun. Zaten burada da adı geçiyor hep
Sen yine devam et inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir yumurta gelişir ve bebiş olurKuzum sadece gogus sızım var bugün tek bi damla akıntı geldi normalde yumurtlama akıntısı her ay gelirdi bu ay hala yok
Aynen canim devam edeyim bakalim aminSen yine devam et inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir yumurta gelişir ve bebiş olur
Belkide yumurtlama geç olacak biraz daha devam et balım.. bende şimdi tekrar yaptım bakalım nasıl çıkacakAynen canim devam edeyim bakalim amin
Şimdi burda okudum eski yazılardan birisinin daha benimki gibi tam pik olacakken siliklesmis hsg çekindiği ay bence o etkiledi evet ben devam edeyim bakalimBelkide yumurtlama geç olacak biraz daha devam et balım.. bende şimdi tekrar yaptım bakalım nasıl çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?