Belkide yumurtlama geç olacak biraz daha devam et balım.. bende şimdi tekrar yaptım bakalım nasıl çıkacak
Canım gebeliği anlamak için mi ovü yapıyorsun? Ben o konuyu yakalayamadım hiç. Çatlamadan sonra tekrar pik çıkınca mı anlaşılıyor gebelik bu testle? Olay nedir

Bir de konudan bağımsız birbirimizin adını nasıl etiketliyoruz kızlar onu da bulamadım bir türlü

Aşkım @yazıp ismini yazıyorsun

Aynen tatlım gebelik varsa pik cikiyo ovu testi

Nasıl çıktıııı

Hayalim kizim nryyy tamamdır kızlar kaptım bu işi teşekkürler

A aydk sonucunu bekliyoruz
Benimde 8. Gün yarın aynı anlar da çatlamış beklemek zor cidden
Çatlama üzerinden benimde 8.gün
Bu şekilde çıktı kızlar gündüz yaptığım sanırım bozuktu şuanlık bir şeyler yok ilerleyen günlerde değişir inşallah

Eklentiler

• IMG_2482.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 46
Evet beybi regle yaklaşırken veya regl zamanı pik çıkıyor tekrar

Çatlama üzerinden benimde 8.gün
Bu şekilde çıktı kızlar gündüz yaptığım sanırım bozuktu şuanlık bir şeyler yok ilerleyen günlerde değişir inşallah
Ovülasyon testi ile bakıldığını bilmiyordum. Şimdi yapay zekaya sordum Lh ile hcg yapısal olarak birbirine benzediği için çıkabilirmiş ama garantisi yokmuş. Birde 10 gün geçmesi gerekiyormuş ovülasyon testi de olsa, bence canını sıkma bir iki gün daha beklemek gerek. Gerçi şu an biri beni zor tutuyor git ovülasyon testi yap diye ahaha

Evet garantisi yok benim bi kaybım var o zaman denediğimde pik çıkmıştı şimdide belki koyulaşma vardır diye bakmak istedim inşallah koyulaşır

Evet garantisi yok benim bi kaybım var o zaman denediğimde pik çıkmıştı şimdide belki koyulaşma vardır diye bakmak istedim inşallah koyulaşır
Çok üzüldüm hayırlısı ile sağlıkla olsun inşallah. Beklemek zor ama vakti gelince olur Ben de ilk gebeliğimde miyomum olduğu için çok sıkıntılar yaşadım. Düşük tehlikem falan vardı. Stresli zor zamanlar. Allah isteyen herkese sağlıklı bi çocuk nasip etsin inşallah

Amin amin sağlıkla kolaylıkla inşallah

Valla dayanamadım ovülasyon testi yaptım silik çıktı ya lh hormonu vücuttan belki tamamen azalmadı. Çatlama üzerinden 7 gün geçtiğinde de silik çıkıyor mu ki böyle hiç mi olmaması gerekiyor.

Eklentiler

• IMG_3340.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…