Canım gebeliği anlamak için mi ovü yapıyorsun? Ben o konuyu yakalayamadım hiç. Çatlamadan sonra tekrar pik çıkınca mı anlaşılıyor gebelik bu testle? Olay nedirBelkide yumurtlama geç olacak biraz daha devam et balım.. bende şimdi tekrar yaptım bakalım nasıl çıkacak
Aşkım @yazıp ismini yazıyorsunCanım gebeliği anlamak için mi ovü yapıyorsun? Ben o konuyu yakalayamadım hiç. Çatlamadan sonra tekrar pik çıkınca mı anlaşılıyor gebelik bu testle? Olay nedir
Bir de konudan bağımsız birbirimizin adını nasıl etiketliyoruz kızlar onu da bulamadım bir türlü
Nasıl çıktııııBelkide yumurtlama geç olacak biraz daha devam et balım.. bende şimdi tekrar yaptım bakalım nasıl çıkacak
Sonuc ne kuzumBelkide yumurtlama geç olacak biraz daha devam et balım.. bende şimdi tekrar yaptım bakalım nasıl çıkacak
Aynen tatlım gebelik varsa pik cikiyo ovu testiCanım gebeliği anlamak için mi ovü yapıyorsun? Ben o konuyu yakalayamadım hiç. Çatlamadan sonra tekrar pik çıkınca mı anlaşılıyor gebelik bu testle? Olay nedir
Bir de konudan bağımsız birbirimizin adını nasıl etiketliyoruz kızlar onu da bulamadım bir türlü
Rica edeimmm
Rica ederim bebek
Benimde 8. Gün yarın aynı anlar da çatlamışBenimde yarın çatlama üzerinden 9.gün bi ovulasyon yapsana benim ovulasyon pik çıkıyor
Merakla bekliyoruzzzz güzel haberler ver inşallahyazarıö hala çıkmadı bekliyorum
Nasıl çıktıııı
Sonuc ne kuzum
Çatlama üzerinden benimde 8.günBenimde 8. Gün yarın aynı anlar da çatlamışbeklemek zor cidden
Evet beybi regle yaklaşırken veya regl zamanı pik çıkıyor tekrarCanım gebeliği anlamak için mi ovü yapıyorsun? Ben o konuyu yakalayamadım hiç. Çatlamadan sonra tekrar pik çıkınca mı anlaşılıyor gebelik bu testle? Olay nedir
Ovülasyon testi ile bakıldığını bilmiyordum. Şimdi yapay zekaya sordum Lh ile hcg yapısal olarak birbirine benzediği için çıkabilirmiş ama garantisi yokmuş. Birde 10 gün geçmesi gerekiyormuş ovülasyon testi de olsa, bence canını sıkma bir iki gün daha beklemek gerek. Gerçi şu an biri beni zor tutuyor git ovülasyon testi yap diye ahahaÇatlama üzerinden benimde 8.gün
Bu şekilde çıktı kızlar gündüz yaptığım sanırım bozuktuşuanlık bir şeyler yok ilerleyen günlerde değişir inşallah
Evet garantisi yok benim bi kaybım var o zaman denediğimde pik çıkmıştı şimdide belki koyulaşma vardır diye bakmak istedim inşallah koyulaşırOvülasyon testi ile bakıldığını bilmiyordum. Şimdi yapay zekaya sordum Lh ile hcg yapısal olarak birbirine benzediği için çıkabilirmiş ama garantisi yokmuş. Birde 10 gün geçmesi gerekiyormuş ovülasyon testi de olsa, bence canını sıkma bir iki gün daha beklemek gerek. Gerçi şu an biri beni zor tutuyor git ovülasyon testi yap diye ahaha
Çok üzüldüm hayırlısı ile sağlıkla olsun inşallah. Beklemek zor ama vakti gelince olurEvet garantisi yok benim bi kaybım var o zaman denediğimde pik çıkmıştı şimdide belki koyulaşma vardır diye bakmak istedim inşallah koyulaşır
Amin amin sağlıkla kolaylıkla inşallahÇok üzüldüm hayırlısı ile sağlıkla olsun inşallah. Beklemek zor ama vakti gelince olurBen de ilk gebeliğimde miyomum olduğu için çok sıkıntılar yaşadım. Düşük tehlikem falan vardı. Stresli zor zamanlar. Allah isteyen herkese sağlıklı bi çocuk nasip etsin inşallah
İnşallahÇatlama üzerinden benimde 8.gün
Bu şekilde çıktı kızlar gündüz yaptığım sanırım bozuktuşuanlık bir şeyler yok ilerleyen günlerde değişir inşallah
hala çıkmadı bekliyorumMerakla bekliyoruzzzz güzel haberler ver inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?