11 ağustos görünüyor ama yine geçen ay gibi olursa 12 de olabilir. Geçen ay 1 gün geciktim ilk defa triplere girdim o yüzdenBenim 13 temmuz canımsenin
O büyük ihtimal yerleşme gördü ve bunu regl sandi bende oğlumda öyle sanmıştımEvet regl olmuş 3. Gün hormonlara baktırmaya gitmiş orda beta da bakmışlar 280 çıkmış denk gelirsem etiketlerim okuyun
Sıvıya dikkat ettinmi aşkım yada azmi tuttun idrar içindeKızlar normalde silik çizgi çıkardı ikinci çizgi hiç çıkmadı bile@seraysss77 nryyy Cherie Hayalim kizim
valla 5 tane test aldım biraz umutlu biraz umutsuz bekliyorum ayın 10unda falan test yapmaya başlarım ya11 ağustos görünüyor ama yine geçen ay gibi olursa 12 de olabilir. Geçen ay 1 gün geciktim ilk defa triplere girdim o yüzden
3 4 civarı döncem regl de 5 6sı sanırımEğer dayanabilirsen bence de yapma ne zaman döneceksin tatilden döndüğünde regl tarihi geliyor mu
yaaa bende diyprum ilk defa böyle olduTest bozuktur bebeğim 0 çıkamaz
Aslında gerçekten kafaya takmamak lazım ya artık ne kadar mümkünse orasını bilemiyorum. Bende çok aşırı takıyorum yüzde 90 ihtimal o yüzden olmuyor. Geçen gün hatta eşimle tartıştık bu yüzden. Bazen çok yorgun geliyor eve mesela 2 günde bir ilişki zor oluyor belki de bu yüzden kaçırıyorum. Tartışma sebebimiz de artık çıkar at bu düşünceyi kafandan zamanında da yapsak olmuyo zaten yapıyosak kendi keyfimiz için yapalım diyor yumurtlama günü muhabbetinden bıktım diyor bende üstüne gidemiyorum fazla napayımvalla 5 tane test aldım biraz umutlu biraz umutsuz bekliyorum ayın 10unda falan test yapmaya başlarım ya
Kız ettim de hiç çizgi çıkmadı 0 yaniSıvıya dikkat ettinmi aşkım yada azmi tuttun idrar içinde
O zaman eve kadar bekle3 4 civarı döncem regl de 5 6sı sanırım
yaaa bende diyprum ilk defa böyle oldu
Haklı ama biz de tartıştık geçenlerde ne kadar bıktıysa direk çocuk konusu çıkıyor ortaya bu ay hiç öyle darlamadım gerçekten artık adamlar sadece çocuk yapmak içim varmış gibi olduAslında gerçekten kafaya takmamak lazım ya artık ne kadar mümkünse orasını bilemiyorum. Bende çok aşırı takıyorum yüzde 90 ihtimal o yüzden olmuyor. Geçen gün hatta eşimle tartıştık bu yüzden. Bazen çok yorgun geliyor eve mesela 2 günde bir ilişki zor oluyor belki de bu yüzden kaçırıyorum. Tartışma sebebimiz de artık çıkar at bu düşünceyi kafandan zamanında da yapsak olmuyo zaten yapıyosak kendi keyfimiz için yapalım diyor yumurtlama günü muhabbetinden bıktım diyor bende üstüne gidemiyorum fazla napayım
Eşin haklı canım. Ovü takibi yapsan aslında yumurtlamaya 3 gün kala bir defa yapıp sonra yumurtlama öncesi ve çatlama günü yapsan bile yeterli inanAslında gerçekten kafaya takmamak lazım ya artık ne kadar mümkünse orasını bilemiyorum. Bende çok aşırı takıyorum yüzde 90 ihtimal o yüzden olmuyor. Geçen gün hatta eşimle tartıştık bu yüzden. Bazen çok yorgun geliyor eve mesela 2 günde bir ilişki zor oluyor belki de bu yüzden kaçırıyorum. Tartışma sebebimiz de artık çıkar at bu düşünceyi kafandan zamanında da yapsak olmuyo zaten yapıyosak kendi keyfimiz için yapalım diyor yumurtlama günü muhabbetinden bıktım diyor bende üstüne gidemiyorum fazla napayım
Ben ovü takibini bıraktım mesela o daha çok stres yaptı beni 2 aydır yapmıyorumEşin haklı canım. Ovü takibi yapsan aslında yumurtlamaya 3 gün kala bir defa yapıp sonra yumurtlama öncesi ve çatlama günü yapsan bile yeterli inan
Aynen öyle canım bi de eşim ev borcu ödüyor şimdi çok stres altında bende fazla zorlamak istemiyorum bu yüzdenHaklı ama biz de tartıştık geçenlerde ne kadar bıktıysa direk çocuk konusu çıkıyor ortaya bu ay hiç öyle darlamadım gerçekten artık adamlar sadece çocuk yapmak içim varmış gibi oldu
Normalde kullanıyordum zaten ama bu ay alamadım ovü testi canım fiyatları da pahalı biraz. Bu arada bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallahEşin haklı canım. Ovü takibi yapsan aslında yumurtlamaya 3 gün kala bir defa yapıp sonra yumurtlama öncesi ve çatlama günü yapsan bile yeterli inan
Ama şöyle düşün o günü net biliyorsun ve tabi regl gününü deBen ovü takibini bıraktım mesela o daha çok stres yaptı beni 2 aydır yapmıyorum
Kendini rahat bırak eşini de biraz akışına bırak aşkımAynen öyle canım bi de eşim ev borcu ödüyor şimdi çok stres altında bende fazla zorlamak istemiyorum bu yüzden
Normalde kullanıyordum zaten ama bu ay alamadım ovü testi canım fiyatları da pahalı biraz. Bu arada bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah
Ovulasyonu anlıyorum ama vücudumdan öbür türlü pik mi bugün mü yarın mı çatladı mı diye habire düşünmek her gün test yapmak çok yıpratıcıAma şöyle düşün o günü net biliyorsun ve tabi regl gününü de
Bakalım benim eşim de takviye kullanmaya başladı bu ay inşallah işe yararKendini rahat bırak eşini de biraz akışına bırak aşkım
Çok teşekkür ederim o konuda çok haklısın büyük bir bütçe gerekiyor takviye testler için. Ovü testleri diğer aya da kalsın diye günde 1 tane yaptım hepAynen öyle canım bi de eşim ev borcu ödüyor şimdi çok stres altında bende fazla zorlamak istemiyorum bu yüzden
Normalde kullanıyordum zaten ama bu ay alamadım ovü testi canım fiyatları da pahalı biraz. Bu arada bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah
Anlıyorsan sıkıntı yok bebek akıntı olduğu gün ve 2 gün sonrasını da değerlendirin benim 19 pic 21 çatlama oldu. Çatlama günü hiç akıntım olmadıOvulasyonu anlıyorum ama vücudumdan öbür türlü pik mi bugün mü yarın mı çatladı mı diye habire düşünmek her gün test yapmak çok yıpratıcı
Ben keçiboynuzunu zorla içiriyorum yaBakalım benim eşim de takviye kullanmaya başladı bu ay inşallah işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?