Aynı benimde böyle 5-6 gündür kasıklarımda ara ara ağrılar normalde böyle olmazdı beni de bir heyecanlandırdı regle bugünü saymazsak takvime göre 2 gün var ama bir yanımda umutlanmak istemiyorkızlarrr heyecandan ölüyorum, biraz beyaz renkli minik akıntılarım başladı ve kasıklarımda ara ara batmalar oluyor. sindirimim de biraz hızlandı ama göğüs ağrılarım çok çok azaldı. regle 6 gün var sizce yarın kan versem nasıl olur?
Bat a kac gun var ona gore test yapmani onerecegim
2 gün varsa ben dayanamaz kan verir ya da erken gebelik testi yapardım, ki bence çıkar ikisinde de. ama geç döllenme ihtimaline karşı emin olmak istersen tam gününü bekle canım <3 umarım harika haberler alırızAynı benimde böyle 5-6 gündür kasıklarımda ara ara ağrılar normalde böyle olmazdı beni de bir heyecanlandırdı regle bugünü saymazsak takvime göre 2 gün var ama bir yanımda umutlanmak istemiyor
1.5 senedir olmadığı için artık test ve kan vermeye de korkar oldum bu ay rahim filmi çekileceğim olmazsa hayırlısı inşallah ikimizde güzel haberler alırız ama yarın test yaparım büyük ihtimalle2 gün varsa ben dayanamaz kan verir ya da erken gebelik testi yapardım, ki bence çıkar ikisinde de. ama geç döllenme ihtimaline karşı emin olmak istersen tam gününü bekle canım <3 umarım harika haberler alırız
Sat 31 Mayıs
16 Haziran Pazartesi günü doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı çok az sıvısı kalmıştı
Doktor cumartesi gecesi ya da pazar sabahı çatlamıştır dedi
15 Haziran Pazar gününü çatlama günü olarak sayarsak 14 gün sonra yani 29 Haziran‘da olacağım herhalde
Geçen aylarda ilaç ve iğne kullandığımda çok ağrılarım olmuştu
Bu sefer hiç ağrım yok
Sadece akıntı ve göğüs dolgunluğu var
Bu kadar belirtisiz gebelik olabilir mi düşündürüyor beni
Arada kasık ağrısı çoğunlukla bel ağrısı akıntı oluyor geçen gün başıma ağrı girdi felan ara ara oluyo böyle belirtilerim
Bunlar regl belirtisi de olabilir ben de her ay bu belirtileri yasiyorum acaba mi diyorum sonra hoop adet oluyorum sinir bozucu bir durum. Sanki gebe olsam mutlaka hissederdim biseyler farkli olurdu diye hissediyor insan ama bu her zaman oyle olacak diye bisey yok iste biz kendimizi cok dinliyoruz.. regle 3 gun kala hassas bir test yapardim senin yerinde olsam yarin ilk idrarla yapabilirsin
Hiçbir şey hissetmeden gebe olduğunu öğrenenler de oluyormuş ama dediğin gibi insan illa bir şey arıyor
Kendime geçen aylarda olan ağrılarımdan sonra söz vermiştim bir daha belirti olsa da dinlemeyeceğim diye bu sefer de dinleyecek bir belirti yok
Cuma sabahı test yapmayı düşünüyorum ama test yapmaktan da korkuyorum açıkçası
Negatif görmek istemiyorum artık
Önümüzdeki hafta evleneli 1 yıl olacak başından beri korunmadık sayılır ama ben evlendikten 5 ay sonra polikistik over olduğumu öğrendim
Bu ay 3. ilaç kullanışım
Geçen kullanışımda zaten yumurtam büyümedi
Doktor o yüzden onu saymıyor
Direkt yumurta büyüyen çatlayan 2. ay olarak sayıyor
Olmamasını normal görüyor de insan daha fazla uğraşmak istemiyor
Her ay hayal kırıklığı oluyor
Kızlar ovulasyon testim pik mi oluyor şuanEki Görüntüle 3609351
Oyle ben de 5 aydir deniyorum hep ovulasyon testiyle takip ettim gunleri tutturdum insan niye olmuyor diye dusunuyor. Gecen ay bidaha belirti aramicam dedim suan 5. gundeyim ovulasyondan sonra yine basladim belirti aramaya bos bos.. hakkimizda hayirlisii su sureci atlatalim da bir once
O zaman bu kaç gün daha kocamın peşini bırakmıyorumEvet canim baya koyulasmis bugunu degerlendir yarin yine yap ama testi
Evet canım pik gibi duruyor. Çatlamayı görene kadar değerlendir benceKızlar ovulasyon testim pik mi oluyor şuanEki Görüntüle 3609351
bana doktor ilk ay hamile kalma şandı yüzde 10 demişti 6 ayda ancak yüzde 50 lere çıkıyomuş ihtimal ama bazılarındada işte ilk denemede oluyorİki gün kendimi oyalicam inşa
Oyle ben de 5 aydir deniyorum hep ovulasyon testiyle takip ettim gunleri tutturdum insan niye olmuyor diye dusunuyor. Gecen ay bidaha belirti aramicam dedim suan 5. gundeyim ovulasyondan sonra yine basladim belirti aramaya bos bos.. hakkimizda hayirlisii su sureci atlatalim da bir once
Evet geçen ay bendede öyle olmuştu 5 gün pik gördüm ama meğersem 2. Pik günü çatlamış niye böyle oluyorsaBu ay ben de ilk defa ovulasyon testiyle takip edeyim dedim ama günlerce pozitif gösterdi ve kontrole gitmeden bir gece önce yaptığımda hala pozitif gösteriyordu
Doktorun dediğine göre pozitif gösterdiği o gece yumurta çoktan çatlamıştı yani bende günleri göstermedi test o yüzden doktorun dediği günleri değerlendirdim
İnşallah bu birkaç hafta içinde hepimiz mutlu haberi alırız
ayyyy süperBugün de pikElizabethBennettt nryyy 2 gündür beraberlik var sizce bugün de devam etmeli miyim çatlamaya mı bırakayım bu akşam düğün var bide
Evet geçen ay bendede öyle olmuştu 5 gün pik gördüm ama meğersem 2. Pik günü çatlamış niye böyle oluyorsa
Sat 31 mayıs
Bat 26 haziran tahmini.
Hayırlısı olsun diyelim.
Evet geçen ay bendede öyle olmuştu 5 gün pik gördüm ama meğersem 2. Pik günü çatlamış niye böyle oluyorsa
Bu ay ben de ilk defa ovulasyon testiyle takip edeyim dedim ama günlerce pozitif gösterdi ve kontrole gitmeden bir gece önce yaptığımda hala pozitif gösteriyordu
Doktorun dediğine göre pozitif gösterdiği o gece yumurta çoktan çatlamıştı yani bende günleri göstermedi test o yüzden doktorun dediği günleri değerlendirdim
İnşallah bu birkaç hafta içinde hepimiz mutlu haberi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?