İnşallah İnşallah Allahım hepimize nasip etsin hayırlısıylaİnş bu ay olur da daha fazla bekletmez sizi bebişiniz.
Benim bu kadar erken ağrım sızım olmazdı hiç. Regl günü olur sadece. O yüzden biraz umutluyum ama bilemedim. Umutla bekliyoruz :)
Kimyasal ne oluyor tam olarak gebelik oluşmuş oluyor muhayal kırıklığı yaşamak istemiyorum ya daha önce kimyasal gebelik oldu
Bende öyleyim vallahi yoruldum artık her ay her ayBenim her ay belirti oluyor hep hamileyim bu sefer kesin diyorum ama regl oluyorum artık belirtilerede bi güvenim kalmadı belkide psikolojik oluyor bilmiyorum
Evet döllenme oluyor embriyo oluşuyor tutunamayınca vücut atıyor sağlıksız oldugu için regliyle gidiyorKimyasal ne oluyor tam olarak gebelik oluşmuş oluyor mu
Bazılarında göğüs ağrısı vs de olmuyor herkesin vücudu farklı belirti veriyormuş bakalım inşallah sende de vardır bende deİnş bu ay olur da daha fazla bekletmez sizi bebişiniz.
Benim bu kadar erken ağrım sızım olmazdı hiç. Regl günü olur sadece. O yüzden biraz umutluyum ama bilemedim. Umutla bekliyoruz :)
Aynen kimisinde hiç bir belirti de olmuyormuş. Kimisinde regl den 7 gün önce bile çıkıyor. Hiç belli olmuyor. Herkesinki farklı işte :)Bazılarında göğüs ağrısı vs de olmuyor herkesin vücudu farklı belirti veriyormuş bakalım inşallah sende de vardır bende de
Anladım teşekkürler :)Evet döllenme oluyor embriyo oluşuyor tutunamayınca vücut atıyor sağlıksız oldugu için regliyle gidiyor
düşünmemek lazımda o da olmuyorBende öyleyim vallahi yoruldum artık her ay her ay
İmkansızzz hele ki evdeysen asla yani sürekli araştırma yapıyorum doktorlarla yarışırım valladüşünmemek lazımda o da olmuyor
Seninle belirtilerimiz aynı yaMerhaba, reglime 5 gün var. Elimde kaset test vardı. Duramadım meraktan yaptım ama negatif :) bakalım regle kadar denerim ben testleri herhalde. Belirti olarak son 2 gündür sarımsı Beyaz arası kremsi kokusuz akıntı var. İç çamaşırını ıslatıyor. Ara ara Belim kopacak gibi ağrıyo. Bugün baya alt karın ağrısı oldu 1 saat önce başladı şimdi hafifledi. Göğüs ağrısı çok yok. Ucuna dokununca hafif ağrı var ama rahatsız edici değil. Gece uykusuzluk gündüz uyku hali var. Burun akıntısı oluyo son 1 gündür hemen geçiyo ama. Onun dışında başka Bi belirti yok. Ben genelde regl ağrısı da çok çekmem. Regl günü 2 saat hafif sızı olur biter. O yüzden bu belirtiler dikkatimi çekiyor. Bakalım umutla bekliyorum. Olmazsa da bir dahaki aya denemelere devam.
Siz de belirti var mı?
İnşallah hamilelik belirtileridir.Seninle belirtilerimiz aynı ya
Hahahahah bende öyleyim onlar kadar biliyorumdur en azİmkansızzz hele ki evdeysen asla yani sürekli araştırma yapıyorum doktorlarla yarışırım valla
Bende öyleydi artık güvenim kalmadı belirtilereİnşallah hamilelik belirtileridir.Yoksa diğer aylarda hiçbir belirtiyi dikkate almıcam. Bu kadar belirti olup da olmazsa belirtilere de güvenmem artık.
kızlar bakar mısınız Lh teslerime
Bunlarda bugunden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?