Hiç belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenenler var biz çok takılıyoruz inşallah bebişin vardır

Merhabalar, sizinle sat ve bat günlerimiz aynı, belirtilerinin var mı ben cumartesi günü test yapmayı düşünüyorum
Merhaba, reglime 5 gün var. Elimde kaset test vardı. Duramadım meraktan yaptım ama negatif :) bakalım regle kadar denerim ben testleri herhalde. Belirti olarak son 2 gündür sarımsı Beyaz arası kremsi kokusuz akıntı var. İç çamaşırını ıslatıyor. Ara ara Belim kopacak gibi ağrıyo. Bugün baya alt karın ağrısı oldu 1 saat önce başladı şimdi hafifledi. Göğüs ağrısı çok yok. Ucuna dokununca hafif ağrı var ama rahatsız edici değil. Gece uykusuzluk gündüz uyku hali var. Burun akıntısı oluyo son 1 gündür hemen geçiyo ama. Onun dışında başka Bi belirti yok. Ben genelde regl ağrısı da çok çekmem. Regl günü 2 saat hafif sızı olur biter. O yüzden bu belirtiler dikkatimi çekiyor. Bakalım umutla bekliyorum. Olmazsa da bir dahaki aya denemelere devam.

Siz de belirti var mı?

Benim her ay belirti oluyor hep hamileyim bu sefer kesin diyorum ama regl oluyorum artık belirtilerede bi güvenim kalmadı belkide psikolojik oluyor bilmiyorum

Benim her ay belirti oluyor hep hamileyim bu sefer kesin diyorum ama regl oluyorum artık belirtilerede bi güvenim kalmadı belkide psikolojik oluyor bilmiyorum
Olabilir biz bu ay denemeye başladık. O yüzden belirtilere bu ay dikkat etmeye başladım. Herşeyi ona yormak istiyor insan. İnş en kısa zamanda hepimizin bebişi olur :)

Ben regle 7 gğn falan varken frely erken gebelik testi yaptım silik cıktı ama ona herkes yalancı pozitif veriyormuş diyor o yüzden awox aldım cumartesi günü yapıcam, belirtiler akıntı bende de var sarı beyaz, kasıkta batma yaşıyorum ama her ay olan şeyler zaten ama bu ay yumurtlamadan beri göğüslerimde ağrı ve hassasiyet var birde büyüdüler şişti, reglden 3- 4 gün önce falan başlardı ağrı bu sefer neredeyse 11 gündür var en belirgin belirti bu bakalım ne olacak eşim takviye kullanıyordu 3 aydır o yüzden bu ay umudum yüksek olmazsa denemeye devam 2 yıl oldu birde uykum geliyor sürekli gün içinde yorgun gözlerim yanıyor resmen gece de erkenden uyuyorum

İnş bu ay olur da daha fazla bekletmez sizi bebişiniz.
Benim bu kadar erken ağrım sızım olmazdı hiç. Regl günü olur sadece. O yüzden biraz umutluyum ama bilemedim. Umutla bekliyoruz :)

Ben senin yerinde olsam cumartesiyi beklemez kan verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…