- 2 Mayıs 2025
- 2.832
- 1.911
- 48
- 27
Sağlıkla gelsin minişşşşKızlar Beta 138 gelmiş
O kadar koyuluğa daha yüksek bekliyordum Bat 3 gün var. Sizce nasıl?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla gelsin minişşşşKızlar Beta 138 gelmiş
hayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesinKızlar Beta 138 gelmiş
Sağlıkla gelsin minişşşşmaşallah her şey çok güzel
![]()
Teşekkür ederim kuzular. Allah size de en kısa sürede nasip etsin inşallahhayırlı olsun canım sağlıcakla ilerlesin![]()
Bebeğim belirti var mı göğüs hassatiyesi kramp ve yerleşme kanaması yaşamışmıydınTeşekkür ederim kuzum. Darısı burda haber bekleyen herkese inşallah![]()
Aşkım benim 12 gün var10 gün sonra test yaparım inşallah olur heyecanlıyım
![]()
Bende yârın düşünüyorum6 Ağustos bat
Bugün negatif, bir dahakini ne zaman yapmalıyım bilemiyorumDudağımın altında sivilce çıktı inşallah regl habercisi değildir
![]()
Gayet iyi benceeee tekrardan hayırlı olsunKızlar Beta 138 gelmiş
Bence gayet güzel gelmiş canımKızlar Beta 138 gelmiş
5 gün kala yapmıştım benhamis olan arkadaşlar erken yaptınız testleri dimi regliye kac gun kala yaptınız acaba
Ay çok güzel maşallahh. Bata 3 gün kala 57ydi benim sıkıntı yok çok güzel. Katlanarak artsın inşallahKızlar Beta 138 gelmiş
Ay bariz var sendeee yaa nasıl belli kaçta bereceksin kanBebeğim belirti var mı göğüs hassatiyesi kramp ve yerleşme kanaması yaşamışmıydın
Şindi ovulasyon yaptım her gün pik çıkan test bugün silik çıktı anlam veremedim kızlar yaAy bariz var sendeee yaa nasıl belli kaçta bereceksin kan
Tekrar yumurtlama gördün o zamanŞindi ovulasyon yaptım her gün pik çıkan test bugün silik çıktı anlam veremedim kızlar ya
Aynen öyle canımTekrar yumurtlama gördün o zamanya da test bozuk. Sen kan vermeden netleşmeyecek
Tekrar hayırlı olsun tatlim bizlerde dua etKızlar Beta 138 gelmiş
Bence içme çok sakıncalı onlar ve hamilelik olmasa bile diğer aya regli geciktirir hormonları sasirtiyorKızlar benim adet 7 Ağustos 6 ile 9 u arasına rezervasyon yaptırmıştık otele tam çakıştı. Adet geciktirici kullansam kaç gün önce içmem lazım hiç içmedim daha önce, birde hamilelik durumu varsa içemem de yarın çatlama üzerinden 9 gün geçmiş olacak 11. Günü bekleyip test negatifse adet geciktirici içsem mi ki
İnşallah pozitifi görürsünBende yârın düşünüyorum![]()
Yada 11.gun direk kan vericeksinKızlar benim adet 7 Ağustos 6 ile 9 u arasına rezervasyon yaptırmıştık otele tam çakıştı. Adet geciktirici kullansam kaç gün önce içmem lazım hiç içmedim daha önce, birde hamilelik durumu varsa içemem de yarın çatlama üzerinden 9 gün geçmiş olacak 11. Günü bekleyip test negatifse adet geciktirici içsem mi ki
Bugün sabah karın ağrısı bacak ağrısı ile uyandım sıcak da basıyorduİnşallah pozitifi görürsün![]()