Kızlar benim adet 7 Ağustos 6 ile 9 u arasına rezervasyon yaptırmıştık otele tam çakıştı. Adet geciktirici kullansam kaç gün önce içmem lazım hiç içmedim daha önce, birde hamilelik durumu varsa içemem de yarın çatlama üzerinden 9 gün geçmiş olacak 11. Günü bekleyip test negatifse adet geciktirici içsem mi ki
Ay içme canım ya varsa eğer çok pişmanlık duyarsın varsa bile 11 gün çıkmayadabilir

Şindi ovulasyon yaptım her gün pik çıkan test bugün silik çıktı anlam veremedim kızlar ya
Ovülasyonu çok takma ya o net bir sey değil ki attığında testte bariz çizgi var yanlışsa bile değerlendirseydin her ihtimale karsı belki de yumurtlamadır

Bence içme çok sakıncalı onlar ve hamilelik olmasa bile diğer aya regli geciktirir hormonları sasirtiyor
Bende hiç içmedim şimdiye kadar hatta balayında adet oldum bendeki şans 😀😆 olacağımı tahmin edip yine içmedim de yani kötü denk geldi işte. Bu sefer düzenim bozulacak adet ne zaman gelecek o da belli olmayacak bilemedim kararsız kaldım

Kızlar benim adet 7 Ağustos 6 ile 9 u arasına rezervasyon yaptırmıştık otele tam çakıştı. Adet geciktirici kullansam kaç gün önce içmem lazım hiç içmedim daha önce, birde hamilelik durumu varsa içemem de yarın çatlama üzerinden 9 gün geçmiş olacak 11. Günü bekleyip test negatifse adet geciktirici içsem mi ki
Canım sakın sakın sakın içme. Ben iki sene önce balayına denk gelmesin diye içtim. Bir haftada 5 kilo aldım ve onlar çok fazla değiştiriyor adet düzenini aylar sürüyor

Ay içme canım ya varsa eğer çok pişmanlık duyarsın varsa bile 11 gün çıkmayadabilir
Evet canım doğru risk sonuçta bari hamile değilsem de bir kaç gün geç gelse de o arayı kurtarsam 🙈 gerçi benim genelde zamanında geliyor ve döngüm de çok kısa 25 günde bir. benimde az önce geldi aklıma çakıştığı bir sorayım dedim de hiç bulaşmadım o hapa almam yada napayım

Gayet iyi benceeee tekrardan hayırlı olsun♥️

Bence gayet güzel gelmiş canım🥰🥰 Ben de 3 gün kala vermiştim 78 di, sağlıkla gelişsin bebişler.🥹🌸💕

hamis olan arkadaşlar erken yaptınız testleri dimi regliye kac gun kala yaptınız acaba

Ay çok güzel maşallahh. Bata 3 gün kala 57ydi benim sıkıntı yok çok güzel. Katlanarak artsın inşallah 😁

Tekrar hayırlı olsun tatlim bizlerde dua et 💗🥰
Hepinize çok teşekkür ediyorum canlar ben eşim ve siz haricinde kimse bilmiyor şuan 🥹🥹 inşallah birbirimize doğum hikayelerimizi de anlatırız🫠🫠🫠

Canım sakın sakın sakın içme. Ben iki sene önce balayına denk gelmesin diye içtim. Bir haftada 5 kilo aldım ve onlar çok fazla değiştiriyor adet düzenini aylar sürüyor
Valla sizler böyle diyince hemen vazgeçtim. Bende hiç içmedim şu ana kadar. Onu yazdım az önce balayında 2. gün adet oldum ben de içmemiştim. Tüylenme falan da yapıyor diye biliyorum. Hiç bulaşmayayım en iyisi yapacak bişey yok bir iki gün geç gelsin diye dua edeyim yada hamile olayım bir taşla iki kuş olsun 🙈😀

Sen verdin mi tekrar bugün artış takibi yapıyor musun kuzu?
Bebeğim sürekli kan vermek istemedim, pazartesi vereceğim inşallah. Zaten hastane içindeki aile hekimliğinde aşırı kasık ağrın ve lekelenmen olmazsa korkma istersen de pazartesi ver dedi. Ben de pazartesiyi bekliyorum. Yarın da regl günüm hem o da geçmiş olur içim rahat giderim.🥰

Valla sizler böyle diyince hemen vazgeçtim. Bende hiç içmedim şu ana kadar. Onu yazdım az önce balayında 2. gün adet oldum ben de içmemiştim. Tüylenme falan da yapıyor diye biliyorum. Hiç bulaşmayayım en iyisi yapacak bişey yok bir iki gün geç gelsin diye dua edeyim yada hamile olayım bir taşla iki kuş olsun 🙈😀
Tampon kullan canım hiç bulaşma ilaca

Kızlar merhaba, ovülasyon testime bakabilir misiniz? Normalde koyulaşmaya başlayınca ertesi gün pik olurdu ama bugün 16.gün pik değil sanırım. Akıntım da var ama anlayamadım.

Eklentiler

• 1000032079.webp
    1000032079.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 23
Bebeğim sürekli kan vermek istemedim, pazartesi vereceğim inşallah. Zaten hastane içindeki aile hekimliğinde aşırı kasık ağrın ve lekelenmen olmazsa korkma istersen de pazartesi ver dedi. Ben de pazartesiyi bekliyorum. Yarın da regl günüm hem o da geçmiş olur içim rahat giderim.🥰
Çok mantıklı kuzum ben de yarın tatile gidiyorum. Artışı hiç takip edemeyeceğim gibi yanıma bir kaç test alırım haftaya pazartesi salı giderim ben de kese de görünmüş olur🥰

Aynen bebeğim

Back
X