Çok mantıklı kuzum ben de yarın tatile gidiyorum. Artışı hiç takip edemeyeceğim gibi yanıma bir kaç test alırım haftaya pazartesi salı giderim ben de kese de görünmüş olur🥰
Tatilin güzel zamana denk gelmiş canım benim çok sevindim, artış oldu mu olmadı mı stresi olmaz. Miss gibi kafa dağıtma 🥰 Ben de testlerle koyuluk takip ediyorum yoksa içim rahat etmez.🤭

Tatilin güzel zamana denk gelmiş canım benim çok sevindim, artış oldu mu olmadı mı stresi olmaz. Miss gibi kafa dağıtma 🥰 Ben de testlerle koyuluk takip ediyorum yoksa içim rahat etmez.🤭
Bakalm inşallah hiç bir sıkıntı sorun çıkmadan sağ salim döneriz 🙏🏻 şuan bile hiç bir belirtim yok çok şükür ağrım sızı vs

Ben elendim kızlar adet biter bitmez yumurtlamıştım akıntı ve ağrının olduğu günün üstüne tam 14 gün geçti yani doğru tahmin ediyorum yumurtlamamı. Pco lu olarak yumurtlama olması güzel bir şey ama neden olmuyor acaba? Eskiden yumurtlama nadir olduğu için tutturamadığımı düşünürdüm ee iki aydır yumurtlama çok net oluyor? Bilemedim yaa çok zor

Ek olarak normalde adet olunca karnım ağrımaz sdece ilk günü hafif belim ağrır ama şuan çok fena karnım ağrıyor. Normalde ağrımayıp neden şimdi ağrıyor acaba bunu nedeni var mı yoksa öyle mi denk geldi
Benim de evlendiğimden hatta 2. Çocuktan sonra düzenim ve yaşadığım durumlar öyle değişti ki. Çok sancılı adet de oluyorum bazen ağrısız sancısız da oluyorum. Bazen cocukla doğumla alakası yok,gerçekten kadın bedeni çok farklı değişebiliyor sürekli farklı bir durum yaşıyoruz. Mesela benim 12-13 gün süren reglim şimdi toplasan 9 gün sürüyor. Bazen bakıyorum normal 7 gün sürüyor. Lekelenme olmadan başlarsa, tamam güzel normal. Lekelenme basladi mi da eziyet gibi bir türlü sökülme olmuyor. Mesela benim de geçen ay ilk defa erken yumurtlama oldu yani adetim bittikten sonra 3 gün geçti yumurtlama oldu. E onu hesap edince de tam 14. Gün adet oldum. Önceki aydan 1 hafta erken adet olmuş oldum. Biz kadınların vücudu hormonal stres ve birçok faktörden kaynaklı böyle değişiklikler yasayabiliyormus. Belki rahim kendini gebeliğe de hazırlıyor olabilir. Boyle diyen de var yani. Mesela bütün gebelik belirtilerini yaşayıp çoğu zaman hüsrana ugramişlığım var.

Ayy cok heyecanli benide listeye eklermisiniz 18 temmuz son adet tarihi on agustos adet tarihim insallah olmam belirtiler gebe oldugumu gosteriyor ama net degil insallah diyelimm 🤗

İnşallah🙏 Gebelik testi yaptınız mı
Yok hayir erken diye dusundum adetim gecikirse yaparim diyodum.simdi yapsam cikarmi erken degilmi.cok anladigim seyler degil diger gebeliklerimde bir bucuk aylikken en az test yapmistim dogal olarak cikmisti.bunda sabirsizim yapsam cikarmi acaba

Kızlar ben kafayı yedim artık sizi de çok bunalttım ama sabah ki nerdeyse hiç görünmeyen çizgi şimdi tekrar yaptım bu şekilde neyse kan verince hep birlikte rahatlıcaz😆

Eklentiler

• IMG_5302.webp
    IMG_5302.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 30
Back
X