Ben kanı bugün verdim 3 gün kala 138 çıktı ayyyyy yüksek mi? İkiz mi acaba? Eşim en başından ikiz istiyor ve hissettiğini söylüyor🤪🥲
Erken döllenme olmadıysa ikiz olabilir yaaa cünkü benim regle 2 gün kala 32.5du regli 2 gün geçince 196 idi senin baya yüksek

değerle alakası yokmuş diye duydum ben ama benim 1 gün geçirmişti regli 2442 ile öğrenmiştim ben de ikiz saniyordum ama değilmiş 😂 eğer ikizse Allah yardım etsin 😁

değerle alakası yokmuş diye duydum ben ama benim 1 gün geçirmişti regli 2442 ile öğrenmiştim ben de ikiz saniyordum ama değilmiş 😂 eğer ikizse Allah yardım etsin 😁
Maşallah🧿🧿🧿 iyi bari çok sevindim canım. Benim ilk gebelikte gecikmeden sonraki ilk gün 350 lerde gelmişti

Benim de evlendiğimden hatta 2. Çocuktan sonra düzenim ve yaşadığım durumlar öyle değişti ki. Çok sancılı adet de oluyorum bazen ağrısız sancısız da oluyorum. Bazen cocukla doğumla alakası yok,gerçekten kadın bedeni çok farklı değişebiliyor sürekli farklı bir durum yaşıyoruz. Mesela benim 12-13 gün süren reglim şimdi toplasan 9 gün sürüyor. Bazen bakıyorum normal 7 gün sürüyor. Lekelenme olmadan başlarsa, tamam güzel normal. Lekelenme basladi mi da eziyet gibi bir türlü sökülme olmuyor. Mesela benim de geçen ay ilk defa erken yumurtlama oldu yani adetim bittikten sonra 3 gün geçti yumurtlama oldu. E onu hesap edince de tam 14. Gün adet oldum. Önceki aydan 1 hafta erken adet olmuş oldum. Biz kadınların vücudu hormonal stres ve birçok faktörden kaynaklı böyle değişiklikler yasayabiliyormus. Belki rahim kendini gebeliğe de hazırlıyor olabilir. Boyle diyen de var yani. Mesela bütün gebelik belirtilerini yaşayıp çoğu zaman hüsrana ugramişlığım var.
Öyle gerçekten her ay farklı bir şey tecrube ediyorum mesela son bir senedir falan adetlerim hem miktar olarak heö gün olarak azaldı sorun olduğunu düşündüm ama bütün tetkiklerim normal çıktı. Olabiliyormuş bazen öyle şeyler robot değiliz sonuçta

Back
X