- 21 Haziran 2025
- 822
- 499
- 18
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde 3 gün var ama çatlama üzerinden 9 gün geçti regl olsam bile 6 sında olurum diyr düşünüyorumregliye kac gun var canim
Yap bakalım çift çift sonuçlar inşallahBugün tutamazsam kendimi yapıcam birazdanbitane aldım zaten yanıma gebelik artık yapar kurtulurum
eşimin yanında alamıyorum kızıyor da
![]()
4 5 günregliye kac gun var
Canım ovulasyon testin hep böylemi çıkardı sanki ikinci çizgi belirgin gibiValla yine dayanamadım yaptımkoca bir hüsranla yola devam
S seraysss77
nryyy
haifa
edebiyatc
Hayalim kizim
Çok hafif silik gördüm galibaValla yine dayanamadım yaptımkoca bir hüsranla yola devam
S seraysss77
nryyy
haifa
edebiyatc
Hayalim kizim
Aşkımmmm az sabret ya adet günü yapValla yine dayanamadım yaptımkoca bir hüsranla yola devam
S seraysss77
nryyy
haifa
edebiyatc
Hayalim kizim
Valla hiç hatırlamıyorum ama düne göre biraz daha koyuCanım ovulasyon testin hep böylemi çıkardı sanki ikinci çizgi belirgin gibi
Yok bebek tertemiz negatifÇok hafif silik gördüm galiba
hayallllAşkımmmm az sabret ya adet günü yapince bir gölge görüyor muyum hayal mi yoksa
Zaten 5 gün var , ovülasyoj koyulaşıyor gibi bakalım Allahtan umut kesilmezValla hiç hatırlamıyorum ama düne göre biraz daha koyu
Yok bebek tertemiz negatif
hayallll
Yapmıcam çünkü yanımda başka test yok gebelik ve almayacağım memlekete de dönünce6 Ağustos regl gelmezse yaparım artık
Aşkım ihtimal varr vallahi heyecanlandımm anca koyulaşır zaten oValla hiç hatırlamıyorum ama düne göre biraz daha koyu
Yok bebek tertemiz negatif
hayallll
Yapmıcam çünkü yanımda başka test yok gebelik ve almayacağım memlekete de dönünce6 Ağustos regl gelmezse yaparım artık
Ovi testi var yanımda sadece bir kaç gün sonra onu yaparım bideZaten 5 gün var , ovülasyoj koyulaşıyor gibi bakalım Allahtan umut kesilmez![]()
Kız sabah beri seni bekliyorum ya gelip ben alcam valla kanıAşkım ihtimal varr vallahi heyecanlandımm anca koyulaşır zaten o
İnşallah koyulaşır bebekAşkım ihtimal varr vallahi heyecanlandımm anca koyulaşır zaten o
Kan verdim hayatım yarım saat olduKız sabah beri seni bekliyorum ya gelip ben alcam valla kanı![]()
Bir şey diyim mi benim de artık öyle çift çizgiye umudum kalmamış ki bu ay hiç kafamda yokOvi testi var yanımda sadece bir kaç gün sonra onu yaparım bidekız zaten negatif çıkacağından çok emindim ağlamadım bu sefer
![]()
Olucak olucak ilk sinyali verdiiİnşallah koyulaşır bebekbu ya ağlamayacağım diye söz verdim diğer ay olmazsa ağlarım ama
![]()
Deli yaİnşallah koyulaşır bebekbu ay ağlamayacağım diye söz verdim diğer ay olmazsa ağlarım ama
![]()
Ayyyy hadi inşallah güzel haberler bugün senden gelirKan verdim hayatım yarım saat oldu![]()
Lh testini bi an gebelik testi sanıp heyecanlandım ama erken kuzum dahaValla yine dayanamadım yaptımkoca bir hüsranla yola devam
S seraysss77
nryyy
haifa
edebiyatc
Hayalim kizim