- 21 Haziran 2025
- 822
- 499
- 18
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşşallah balım
Ayyy çok heyecanlı ne güzel ya darısı bizlere olsun inşallah bence senin var diye düşünüyorumKızlar kann verdimm 1 buçuk saate çıkarmış
Hadi bakalımm hemen yazKızlar kann verdimm 1 buçuk saate çıkarmış
İnşallah kuzum hepimiizin olsun inşallahAyyy çok heyecanlı ne güzel ya darısı bizlere olsun inşallah bence senin var diye düşünüyorum![]()
Ay kork valla nasıl taşıyacaksın 2 taneBebeğim korkutma beni olduktan sonra yapacak bir şey yok tabii ama zor olacak çok hem de
İlk işimmm kocamdan önce bura olucakHadi bakalımm hemen yaz
Sağlıklı olsun daAy kork valla nasıl taşıyacaksın 2 taneŞaka şaka yoktur ya bazen hızlı artabiliyor bazen yavaş haftaya görürsün keseyi zaten
Öyle oluyo zatenİlk işimmm kocamdan önce bura olucak![]()
Kız üçüz neeeğ nasıl olcak nasıl yetişilecek ilgilenmekte mesele tabi allah bilir de hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsunSağlıklı olsun daCherie isterse üçüz olsun Rabbim sabrını verir
Haber et canim hadi güzel haberler gelsinKızlar kann verdimm 1 buçuk saate çıkarmış
Instagramda bi sayfa takip ediyorum ikiz kız bebekler Allahim bi guzeller nasıl minicikler önce heves ediyorum sonrada rabbim olmayana versin diyorumAy kork valla nasıl taşıyacaksın 2 taneŞaka şaka yoktur ya bazen hızlı artabiliyor bazen yavaş haftaya görürsün keseyi zaten
Ohh ne güzel işte üç tane birden kızzKız üçüz neeeğ nasıl olcak nasıl yetişilecek ilgilenmekte mesele tabi allah bilir de hayırlısı ve sağlıklısı neyse o olsun
Sen ne zaman yapicaksin kuşum testiAyyy çok heyecanlı ne güzel ya darısı bizlere olsun inşallah bence senin var diye düşünüyorum![]()
İnşallah balımHaber et canim hadi güzel haberler gelsin![]()
Yazik kız öyle deme senin olsun ozaman hadiOhh ne güzel işte üç tane birden kızz![]()
Bugün tutamazsam kendimi yapıcam birazdanSen ne zaman yapicaksin kuşum testi
Bence bugün değil sabah yap ilk idrarla mademBugün tutamazsam kendimi yapıcam birazdanbitane aldım zaten yanıma gebelik artık yapar kurtulurum
eşimin yanında alamıyorum kızıyor da
![]()
regliye kac gun var canimKızlar kann verdimm 1 buçuk saate çıkarmış