Benim bilgim yok maalesef canım ama acaba kan mı versen? Reglin gecikmişKızlar geç döllenmeyle ilgi bilgisi olan var mı son birkaç aydır adet düzenim iyice bozuldu ya erken geliyor ya geç. Bu ay regl tarihimden 2 hafta önce göğüslerimde sızı olmaya başladı reglim 3 gün gecikti sızı hafifledi ama göğüs ucu hassasiyeti var. Dün erken gebelik testi yaptım negatif. Geçen ay doktor kontrolüm vardı herşey yolunda temiz demişti acaba geç döllenme olabilir mi
Kızlar testleri neden bu kadar erken yapıyorsunuzBen ovülasyon testi sipariş edeyim hiç ümidim yok nedenseBugün çatlamanın 9. günü ama hissedemiyorum. Bugün testte çıkmadı. 11. Gün çıkarsa çıkar da sanmıyorum. Birde 23 pikti tamam 23 değerlendirdik ama 23 ü pik olduğunu çok anlamadım ben. Çünkü adetin 9 günüydü o kadar erken çatlamaz diye düşünmüştüm . 24 silik görünce çatladığını anladım ama 24 ü de geç saatlerde ilişki oldu. Yani ne bileyim ağustosa kaldı gibi:)
Şş böyle konuşmuyoruzBen ovülasyon testi sipariş edeyim hiç ümidim yok nedenseBugün çatlamanın 9. günü ama hissedemiyorum. Bugün testte çıkmadı. 11. Gün çıkarsa çıkar da sanmıyorum. Birde 23 pikti tamam 23 değerlendirdik ama 23 ü pik olduğunu çok anlamadım ben. Çünkü adetin 9 günüydü o kadar erken çatlamaz diye düşünmüştüm . 24 silik görünce çatladığını anladım ama 24 ü de geç saatlerde ilişki oldu. Yani ne bileyim ağustosa kaldı gibi:)
SabırsızlıkKızlar testleri neden bu kadar erken yapıyorsunuz
Kendimi önden hazırlama konuşmasıŞş böyle konuşmuyoruzDaha çok var
Var var olmaz mı
Kendin yapmıyorsun sankiKızlar testleri neden bu kadar erken yapıyorsunuz
Ay denerim ama su içtim şimdiYaaa bi denesene nasıl çıkacakgünlerimiz aynı ya ondan
Ben valla yapmıyorum yaKendin yapmıyorsun sanki
Pıhtı sorunu da yapiyo canim oyleKuzu sinüzit çocukluğumdan beri var ama o burun göz kemiğinden başlardı bu çok değişik boynumda başlıyor enseme ordan sakaklara hatta burnuma kan kokusu gelince dedim tansiyon mu yukseldi ama dusuk dediler
Geç döllenme regline yakın yumurtlama olursa oluyo ve regl geciyo 10.gun anca pozitife donuyo canim benim 2 oğlumda geç dollenmeKızlar geç döllenmeyle ilgi bilgisi olan var mı son birkaç aydır adet düzenim iyice bozuldu ya erken geliyor ya geç. Bu ay regl tarihimden 2 hafta önce göğüslerimde sızı olmaya başladı reglim 3 gün gecikti sızı hafifledi ama göğüs ucu hassasiyeti var. Dün erken gebelik testi yaptım negatif. Geçen ay doktor kontrolüm vardı herşey yolunda temiz demişti acaba geç döllenme olabilir mi
Nasil pıhtı bas bölgesinde miPıhtı sorunu da yapiyo canim oyle
Test yaptım çok.adi bugün biraz biraz kanamam başladı bu ay olmadı galiba nasip bı sonraki aya inşallahtest yapsana canim
Kanında pıhtılaşma varmi kan pihtilasmasida yapiyoNasil pıhtı bas bölgesinde mi
Yaptım canım çıkmadıŞimdiye 10 kere test yapmıştım
Bu ay duruyorsun geçen ay birbirimizi gaza getirip hergun yapiyoduk ya ahahahstamam bekliyorum
Ovulasyon takip ediyomusun belki geç dollenmedjr geç dollenmeyse 10.gun anca cikarMerhaba kizlar benimde listeye ekler misiniz en son adet tarihim 26 Haziran di bu ay 27 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım bugünle birlikte 7 gün gecikmedeyim bekliyorum bakalım inşallah güzel şeyler ogreniriz
Hayır hiç ovulasyon takibi yapmadım canım adetim geliyor şimdi de anlayamadım bu ay tam 7. Gün gecikmede geldi normalde günü gününe gelirdi hiç aksamazdi günü çok umutlanmistik açıkçasıOvulasyon takip ediyomusun belki geç dollenmedjr geç dollenmeyse 10.gun anca cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?