Hatta dün Banada yap dendiBu ay duruyorsun geçen ay birbirimizi gaza getirip hergun yapiyoduk ya ahahahs
Canım inan hiç bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam hamileyken sanki kan sulandırıci kullanıyordum ama emin degilimKanında pıhtılaşma varmi kan pihtilasmasida yapiyo
Hiç belli olmaz canımBenimde adete 3 gün var kızlar ve baya kadık ağrısı akıntı karın ve bel ağrısı var ama bu belirtilere güvenip umutlanmak istemiyorum çünkü 3 gün önce eşimin sperm sonuçları hiç iyi gelmedi ayrıca varikosel de çıktı imkansız gibi bir şey yani benimki. Bu ayda ben elenirim
5 gün gecikme olursa vereyim diye düşündümBenim bilgim yok maalesef canım ama acaba kan mı versen? Reglin gecikmiş
Belirtileriniz nelerdiGeç döllenme regline yakın yumurtlama olursa oluyo ve regl geciyo 10.gun anca pozitife donuyo canim benim 2 oğlumda geç dollenme
Tek bir çizgi bile yok ovü testindetamam bekliyorum
Geçen benimde o şekilde çıktı çizgi olması lazım çok silikte olsa diyorlarTek bir çizgi bile yok ovü testinde
Çok çok çok silik mikroskopla görünecek bir silik var sadeceGeçen benimde o şekilde çıktı çizgi olması lazım çok silikte olsa diyorlarbende yapcam bi mola verelim de yemek için
Ahahahah yarın yapacaktım ama son kez bugün yapcam bi benzinlik vs bulayımÇok çok çok silik mikroskopla görünecek bir silik var sadeceYap ben de seninkini bekliyorum
Yedik hakkaten adam haklıAhahahah yarın yapacaktım ama son kez bugün yapcam bi benzinlik vs bulayımeşim kafayı yedin diyor
Aşağı yukarı günlerimiz aynı ya her gün biri test yapsınYaaa bi denesene nasıl çıkacakgünlerimiz aynı ya ondan
kızlar bu testleri her gün birimiz yapalım bari testlerimiz harcanmasın ahahahTek bir çizgi bile yok ovü testinde
Amin canım aynı durumdayız, geçen gün içmedim hiç negatifi görünce içtim.. Hamile değilsem devam edeyim düşüncesi geliyor maalesefBelki hamileyimdir sigarayı az içiyim yerleşme olursa zarar vermesin diyorum sonra zaten bu ay da olmıcak düşüncesi geliyor gidiyorum yakıyorum bir tane. Allah yardımcımız olsun zor bir süreçteyiz arkadaşlar.
Ben daha ovü yapmam herhalde ya beğenmedimAşağı yukarı günlerimiz aynı ya her gün biri test yapsın
kızlar bu testleri her gün birimiz yapalım bari testlerimiz harcanmasın ahahahçatlamalar aynı aşağı yukarı elimde 6 testen 2 kaldı hayır yani biyolojiye ters yumurtlamanın 7 günü ne diye yaparım ki
Ben regl geçerse alırım artık test falanAşağı yukarı günlerimiz aynı ya her gün biri test yapsın
kızlar bu testleri her gün birimiz yapalım bari testlerimiz harcanmasın ahahahçatlamalar aynı aşağı yukarı elimde 6 testen 2 kaldı hayır yani biyolojiye ters yumurtlamanın 7 günü ne diye yaparım ki
Belirtileriniz nedırAyy cok heyecanli benide listeye eklermisiniz 18 temmuz son adet tarihi on agustos adet tarihim insallah olmam belirtiler gebe oldugumu gosteriyor ama net degil insallah diyelimm
Ben daha fazla içmeye başladım stresten :)) İlk hamilelikte öğrendiğim an içmemiştim ama benim aşırı bulantım olmuştu içmek serbest olsa dahi içemezdim yani. Ama şu an sigara beni zorlayacak hamile kalırsam tabi :)Belki hamileyimdir sigarayı az içiyim yerleşme olursa zarar vermesin diyorum sonra zaten bu ay da olmıcak düşüncesi geliyor gidiyorum yakıyorum bir tane. Allah yardımcımız olsun zor bir süreçteyiz arkadaşlar.
Pazartesi yapcam bende yarın yapmamak için kendimi tutcamBen regl geçerse alırım artık test falan
Evet aynen öyle bizzat yaşadım.Hadi ya bende üzüldüm. Bir daha yumurtlama oldu o zaman ilkinde çatlamama durumlarında böyle bir daha yumurtlama olabiliyormuş. Bence sen değerlendir bugünü yine de. Zaten varya böyle beklentiye girince falan değil de aman ne olursa olsun dediğin an oluyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?