Benimde adete 3 gün var kızlar ve baya kadık ağrısı akıntı karın ve bel ağrısı var ama bu belirtilere güvenip umutlanmak istemiyorum çünkü 3 gün önce eşimin sperm sonuçları hiç iyi gelmedi ayrıca varikosel de çıktı imkansız gibi bir şey yani benimki. Bu ayda ben elenirim

Hiç belli olmaz canım Belirtilerle umutlanmayalım ama imkansız diye düşünme

Belki hamileyimdir sigarayı az içiyim yerleşme olursa zarar vermesin diyorum sonra zaten bu ay da olmıcak düşüncesi geliyor gidiyorum yakıyorum bir tane. Allah yardımcımız olsun zor bir süreçteyiz arkadaşlar.

Yaaa bi denesene nasıl çıkacak günlerimiz aynı ya ondan
Aşağı yukarı günlerimiz aynı ya her gün biri test yapsın
Tek bir çizgi bile yok ovü testinde
kızlar bu testleri her gün birimiz yapalım bari testlerimiz harcanmasın ahahah çatlamalar aynı aşağı yukarı elimde 6 testen 2 kaldı hayır yani biyolojiye ters yumurtlamanın 7 günü ne diye yaparım ki

Belki hamileyimdir sigarayı az içiyim yerleşme olursa zarar vermesin diyorum sonra zaten bu ay da olmıcak düşüncesi geliyor gidiyorum yakıyorum bir tane. Allah yardımcımız olsun zor bir süreçteyiz arkadaşlar.
Amin canım aynı durumdayız, geçen gün içmedim hiç negatifi görünce içtim.. Hamile değilsem devam edeyim düşüncesi geliyor maalesef

Ben daha ovü yapmam herhalde ya beğenmedim Yumurtlama olduktan sonra gebelik testi daha heyecanlı shshsj

Ben regl geçerse alırım artık test falan

Ben daha fazla içmeye başladım stresten :)) İlk hamilelikte öğrendiğim an içmemiştim ama benim aşırı bulantım olmuştu içmek serbest olsa dahi içemezdim yani. Ama şu an sigara beni zorlayacak hamile kalırsam tabi :)

Evet aynen öyle bizzat yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…