İğne vs ne kadar tutuyor
Benim de 1100 oluyor asker indirimiyle muayene iğneyi 1300 e almıştık bir de klomen kullandım aşkım zaten tek muayene ücreti ödedim 10 gün kontrol sayıldığı için ücret ödenmiyor ama iğneyi bulmak çok zor ben Elazığ’dan getirttim bulana kadar canımız çıktı

Aaaa tamam şimdi hatırladım burda okumuştum ovitrelle değil mi?
Uygunmuş aslında ben aşılamayla karıştırdım bi an

Aaaa tamam şimdi hatırladım burda okumuştum ovitrelle değil mi?
Uygunmuş aslında ben aşılamayla karıştırdım bi an
Evet ovitrelle çok zor bulunuyor bir de gonapeptly var ama ben onu olmadım bilmiyorum o nasıl . Çok zordu inan vücuda hcg yüklendiği için hormonlar alt üst aşılama 20k falan sanırım

Evet ovitrelle çok zor bulunuyor bir de gonapeptly var ama ben onu olmadım bilmiyorum o nasıl . Çok zordu inan vücuda hcg yüklendiği için hormonlar alt üst aşılama 20k falan sanırım
Aşılamayı burda 40 50 diye görmüştüm belkide bölgeye hastaneye göre değişiyor..
valla o tür işlemleri hiç yaptırmadım ama sıkıldım artık uğraşmaktan da

Hormonları sen gebe kalınca göreceğim

Aşılamayı burda 40 50 diye görmüştüm belkide bölgeye hastaneye göre değişiyor..
valla o tür işlemleri hiç yaptırmadım ama sıkıldım artık uğraşmaktan da
Bence çatlatma iğnesi deneyebilirsin canım eğer istersen zaten bir kaç kez tekrar edilebiliyor ben bir kere denedim bıraktım ağır gelmişti yani psikolojik olarak da çok umutlanip olmayınca bir de o ay anneler günüydü ama baktım yaz sonuna kadar olmazsa mecbur deniycem bırakmadan bir kaç kez

İlkinde genelde olmuyor diye duydum. Son çare o olacak gibi duruyor bakalım sene sonuna kadar dayanayım da bende

İlkinde genelde olmuyor diye duydum. Son çare o olacak gibi duruyor bakalım sene sonuna kadar dayanayım da bende
Evet ben de öyle duyuyorum hep belki de vücut anca alisiyor olabilir ama yakındır olacak bir sekilde daha genciz

Evet ben de öyle duyuyorum hep belki de vücut anca alisiyor olabilir ama yakındır olacak bir sekilde daha genciz
İnşallah yavrum bu ay takviye almayacağım hepsi evde kaldı macunlar yağlar gerçi regl de gelsin de bi diğer aya bakacağım artık

Askim sen bir evde dur olacak ben yoruldum senin memlekete git gelden
Kız deme öyle ya daha 2 hafta memleketteyiz Konya’ya dönüp ay sonunda nişana gelcez falan yazın böyle ama kışın oturuyorum totomun üstüne bide bu şartlarda bebek yapmaya çalışıyorum

Kız deme öyle ya daha 2 hafta memleketteyiz Konya’ya dönüp ay sonunda nişana gelcez falan yazın böyle ama kışın oturuyorum totomun üstüne bide bu şartlarda bebek yapmaya çalışıyorum
Valla bacım sizinki nasıl izin ya maşallah azmine sağlık

Yaaa az önce benzinlikte valizde ovi testi aradım hiç sorma ben çoğu zaman gizli alıyorum valla eşim kızıyor arttık
Ayy ben de zaten eczaneden alamıyorum burda adam gibi test bile yok internetten alıyorum sadece bir kez alıyorum yoksa başlıyor söylenmeye yapıp yapıp agladigim icin

Ayy ben de zaten eczaneden alamıyorum burda adam gibi test bile yok internetten alıyorum sadece bir kez alıyorum yoksa başlıyor söylenmeye yapıp yapıp agladigim icin
Ben gizli gizli ağlıyorum artık ya şuan ağlanacak halime gülüyorum gerçi sabah kaynanada bi ovi patlatırım gebelik yok yanımda ancak pik görürsem alırım ama bugün ateşim düştü sanırım yine olmadı diğer ay evde olacağım iyi bir patlama yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…