- 8 Ağustos 2024
- 291
- 287
- 23
bat 30 haziran veya 1 temmuz canımHayalet çizgi var bat ne zamandı belki erken yapmışssındır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bat 30 haziran veya 1 temmuz canımHayalet çizgi var bat ne zamandı belki erken yapmışssındır
ChatGPT gün içerisinde pik yakalamış ve havuçla çatlamasına destek olmuş olabilirsin dediBalım pik yaklaşık 20 mm ve sonra oluyor diye biliyorum belki de 18-19da çatlamıştır endişelenme hiç
Umudunu kaybetme sen öncesi ve sonrasında ilişki yaşadıysan olacağı varsa zaten olur strese ekstra sokma kendiniChatGPT gün içerisinde pik yakalamış ve havuçla çatlamasına destek olmuş olabilirsin dediyumurtlama günlerinde iki test öneririm sana dedi ben bir tane yaptım saat 15.30 gibi falan sonra geç saatte değerlendirdik. Belki de öyle olmuştur
umudum kalmadı artık kızlar ya üzülüyorum
![]()
Nerdeyse 5 gün var koyulaşabilirbat 30 haziran veya 1 temmuz canım
Evet bizler elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdiri ilahiUmudunu kaybetme sen öncesi ve sonrasında ilişki yaşadıysan olacağı varsa zaten olur strese ekstra sokma kendini![]()
İnşallah canım yaa çok yıpratmadan kendimizi güzel haberler alırken buluruz çok üzülüyorumEvet üzülmek yok en azından düzenli adet var çok şükür ben yaz bitmeden olacak olacağına inanıyorum inşallah![]()
Ayy evett sabah da attım da araya kaynadı yazım kan vermeye gidiyorumBi çizgi var mı neeee![]()
ay inşallah ya, lütfen bana dua edin bu ay duygularım bambaşka gerçektenNerdeyse 5 gün var koyulaşabilir
umarım bebiş vardır canım çok sevindim. bugün ben de kan vereceğim sanırım dayanamayıp :)Ayy evett sabah da attım da araya kaynadı yazım kan vermeye gidiyorum![]()
Ay 3-4 gün var reglime ama asla dayanamam senin kaç gün varumarım bebiş vardır canım çok sevindim. bugün ben de kan vereceğim sanırım dayanamayıp :)
Var gibi çizgi görünüyor hadi hayırlısı
benim de 4-5 hihihi dayanamıyorum 12 gibi gideceğim sanırım öğle aramda :)Ay 3-4 gün var reglime ama asla dayanamam senin kaç gün var![]()
Ayy hadi hayırlısı olsun yaa güzel haberler alalımmmbenim de 4-5 hihihi dayanamıyorum 12 gibi gideceğim sanırım öğle aramda :)
inşallahhhAyy hadi hayırlısı olsun yaa güzel haberler alalımmm![]()
Haber ver bizede kan sonucunuAyy evett sabah da attım da araya kaynadı yazım kan vermeye gidiyorum![]()
Ben de öyle inanİnşallah canım yaa çok yıpratmadan kendimizi güzel haberler alırken buluruz çok üzülüyorum![]()