Balım pik yaklaşık 20 mm ve sonra oluyor diye biliyorum belki de 18-19da çatlamıştır endişelenme hiç
ChatGPT gün içerisinde pik yakalamış ve havuçla çatlamasına destek olmuş olabilirsin dedi 😂 yumurtlama günlerinde iki test öneririm sana dedi ben bir tane yaptım saat 15.30 gibi falan sonra geç saatte değerlendirdik. Belki de öyle olmuştur 🤔 umudum kalmadı artık kızlar ya üzülüyorum 😪

ChatGPT gün içerisinde pik yakalamış ve havuçla çatlamasına destek olmuş olabilirsin dedi 😂 yumurtlama günlerinde iki test öneririm sana dedi ben bir tane yaptım saat 15.30 gibi falan sonra geç saatte değerlendirdik. Belki de öyle olmuştur 🤔 umudum kalmadı artık kızlar ya üzülüyorum 😪
Umudunu kaybetme sen öncesi ve sonrasında ilişki yaşadıysan olacağı varsa zaten olur strese ekstra sokma kendini 🥰

IMG_0834.webp

Ben bu ay elendim kahve akıntım gelmeye devam ediyor adet başlangıcı

nryyy nryyy naptın canım akıntı olduğu an bence yumurtlama olmuyor çünkü benim akıntım doktora gitmeden önce başladı hemde doktora gittiğim gün çok fazlaydı ama yeni başlamış dönemin dedi üzülme o yüzden bugünden bile başlasan bence ihtimal var 🥰 pandelaA pandelaA evet çizgi var tebrik ederim. Belirtileriniz neydi acaba yumurtlama üstüne kaç gün geçmişti

Back
X