- 10 Ocak 2025
- 435
- 225
- 18
Kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor yokmuş izinliyim yarın vericemSanki var gibi yaa kan veriyomusunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor yokmuş izinliyim yarın vericemSanki var gibi yaa kan veriyomusunn
Ayyy şansına yarın bir daha gebelik testi yap bence gitmeden bakalım koyulaşacakmıKan vermeye geldim sağlık ocağına doktor yokmuş izinliyim yarın vericem![]()
nryyy naptın canım akıntı olduğu an bence yumurtlama olmuyor çünkü benim akıntım doktora gitmeden önce başladı hemde doktora gittiğim gün çok fazlaydı ama yeni başlamış dönemin dedi üzülme o yüzden bugünden bile başlasan bence ihtimal var
![]()
pandelaA evet çizgi var tebrik ederim. Belirtileriniz neydi acaba yumurtlama üstüne kaç gün geçmişti
Kan vermeye geldim sağlık ocağına doktor yokmuş izinliyim yarın vericem![]()
Evet ya dua ediyorum sürekliZaman gecmez simdi sana![]()
Evet ya dua ediyorum sürekli![]()
İnşallah doğru çıkmıştır canım awox güvenilir marka. Bende 5 tane aldım bekliyorum.
Ay inşallah yaaİnşallah doğru çıkmıştır canım awox güvenilir marka. Bende 5 tane aldım bekliyorum.
Hayırlı olsun![]()
Bizim seninle döngü günümüz aynı. Sen ne durumdasın şuan, nasıl gidiyorrrİnşallah doğru çıkmıştır canım awox güvenilir marka. Bende 5 tane aldım bekliyorum.
Hayırlı olsun![]()
Zaten bir gün yok hamile kalmak için , doğurganlık zamanı yaklaşık 5 gün 16-17sinde başlayan akıntıdan hamile kalınabilir bu pil olayına bu kadar takılmayın kızlar sprem 5 güne kadar yaşıyor o yüzden dölleyebilir yaniEvet bu dogru benim de akintim 16-17 sinde oldu ama 21 ine kadar kopkoyu pik gordum akinti olduktan sonra bikac gunu buluyor demek ki..
Benim adetim düzensiz canım, tam garantili değil ama bu gün şeffaf akıntı başladı gibi. Bekliyorum bakalım. Sende durum nasıl?Bizim seninle döngü günümüz aynı. Sen ne durumdasın şuan, nasıl gidiyorrr![]()
Benimde uygulamada 35 gün döngüm ama geçtiğimiz aylarda reglim 31-32 günlerde oldu. Bazen 30 bazen 40 aynen benimde düzensiz ve değişken oluyor. Benim henüz akıntı başlamadı. Ama alt karnımda tatlı tatlı sancılanmalar var. Yumurtlama dönemimin yaklaştığını hissediyorum.Benim adetim düzensiz canım, tam garantili değil ama bu gün şeffaf akıntı başladı gibi. Bekliyorum bakalım. Sende durum nasıl?
Bence değerlendir canım yumurta bugün çatladıysa ihtimali artırmış olursun24-25 Haziran ilişki oldu dün pikti bugün silikleşmeye başladı bugünü de mi değerlendirelim ?Çok soru soruyorum kusura bakmayın kızlar
Eki Görüntüle 3609782
Evet değerlendirin mutlaka çatlama günü de çok önemli garanti olsun :)24-25 Haziran ilişki oldu dün pikti bugün silikleşmeye başladı bugünü de mi değerlendirelim ?Çok soru soruyorum kusura bakmayın kızlar
Eki Görüntüle 3609782
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre olsunakantus S seraysss77 çok teşekkür ederim bugünüde değerlendirelim. İnşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz
![]()
Yani bencede artık zor şartlar altında elinden geleni yapmışsın canım. Bundan sonrasını sadece takip et bakalımnryyy ay kızlar bugün benim yine pik ya
ElizabethBennettt
akantus valla içim dışıma çıktı bi daraldım
dün bugün değerlendirip yarın çatlasa bile değerlendirmemeyi düşünüyorum
![]()
pandelaA belirtileriniz neydi acaba
![]()