Merhaba silik çıkan test adet gecikmesinin 1.gününden 3.gününe kadar aynı düzeyde silik çıkması normal mi ne kadar sürede daha net çizgi olur

Eklentiler

• IMG_7737.webp
    IMG_7737.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba silik çıkan test adet gecikmesinin 1.gününden 3.gününe kadar aynı düzeyde silik çıkması normal mi ne kadar sürede daha net çizgi olur
Geç döllenmiş olabilir o yüzden adet gecikse bile yeni yerleşmiş olabilir. Kan verdin mi? Bütün testlerde çizgiler çok belli🥳

Yok kan vermedim henüz çok korkuyorum tekrar kimyasal olmasından daha yeni 23ünde adet olmadım biraz beklim dedim o yüzden pazaryesi gidip vermeyi düşünüyorum kimyasalsada ozaman belli olur
Evet kimyasal ihtimali de geldi aklıma ama yine de iyiyi düşünmek lazım. İnşallah regl sökülmez ve bebişko seninledirr🌸💕

Geç döllenmiş olabilir o yüzden adet gecikse bile yeni yerleşmiş olabilir. Kan verdin mi? Bütün testlerde çizgiler çok belli🥳
Kan vermedim canım bazı sebeplerden dolayı pazartesi gidebileceğimizi söyledi eşim ogünü bekliyoruz o yüzden biraz stres oldum gerçi çok yeni ama yinede stres oluyorum

Kan vermedim canım bazı sebeplerden dolayı pazartesi gidebileceğimizi söyledi eşim ogünü bekliyoruz o yüzden biraz stres oldum gerçi çok yeni ama yinede stres oluyorum
Evet varsa da değer iyice yükselmiş olur. Hadi bakalım inşallah🧿

N nryyy naptın canım akıntı olduğu an bence yumurtlama olmuyor çünkü benim akıntım doktora gitmeden önce başladı hemde doktora gittiğim gün çok fazlaydı ama yeni başlamış dönemin dedi üzülme o yüzden bugünden bile başlasan bence ihtimal var 🥰 pandelaA pandelaA evet çizgi var tebrik ederim. Belirtileriniz neydi acaba yumurtlama üstüne kaç gün geçmişti
Aşkım tabiki akıntı başladığında doğurganlık zamanı gelmiş oluyor sadece 5 gün falan sürüyor bakalım zor gibi ben aile evinde çok çekiniyorum ya yapamam gibi

N nryyy naptın canım akıntı olduğu an bence yumurtlama olmuyor çünkü benim akıntım doktora gitmeden önce başladı hemde doktora gittiğim gün çok fazlaydı ama yeni başlamış dönemin dedi üzülme o yüzden bugünden bile başlasan bence ihtimal var 🥰 pandelaA pandelaA evet çizgi var tebrik ederim. Belirtileriniz neydi acaba yumurtlama üstüne kaç gün geçmişti
Çok haklısınız akıntı takibi yanıltıyor ben bu ay 0 akıntı yumurtlama pik yakaladım testlerde mesela

Haber ver bizede kan sonucunu 😌

Teşekkür ederim yumurtlama üstünden 11-12 gün geçti 🥹

Back
X