Hala pik pik pik yetti heeeee

Eklentiler

• IMG_1801.webp
    IMG_1801.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 37
nryyy nryyy ay kızlar bugün benim yine pik ya ElizabethBennettt ElizabethBennettt akantus akantus valla içim dışıma çıktı bi daraldım 😒 dün bugün değerlendirip yarın çatlasa bile değerlendirmemeyi düşünüyorum 😡 pandelaA pandelaA belirtileriniz neydi acaba 💐
Acaba birden fazla yumurtlama oluyor olabilir mi? Ya da iyi tarafından bakın bu ay yumurtalarınız çok verimli de olabilir 🥰

P Peru123lima valla 2 gün önce doktor bir yumurta var ama olgun değil şuan yeni başlıyor sürecin demişti ben de çatlayana kadar devam edeyim dedim normalde 2 gün sürerdi bu sefer baya uzadı. Çörek otu bal tarçın denemiştim o sebepten olabilir diye düşünüyorum

P Peru123lima valla 2 gün önce doktor bir yumurta var ama olgun değil şuan yeni başlıyor sürecin demişti ben de çatlayana kadar devam edeyim dedim normalde 2 gün sürerdi bu sefer baya uzadı. Çörek otu bal tarçın denemiştim o sebepten olabilir diye düşünüyorum
Olabilir ama siz pes etmeyin bebiş olmak için şartları zorluyor 🌸

akantus akantus hiç ara vermedik acaba versek iyi mi olur diyorum bazen sonrada kaçırmayım ya diyorum 😅 benim hiç düşünme fırsatım olmadı valla 5 dk yapıp ayrılıyoruz hemen koşturmaya devam 😅 her gün duş almaktan yoruldum anlayacak millet birde😅😅 senin bat ne zamandı

akantus akantus hiç ara vermedik acaba versek iyi mi olur diyorum bazen sonrada kaçırmayım ya diyorum 😅 benim hiç düşünme fırsatım olmadı valla 5 dk yapıp ayrılıyoruz hemen koşturmaya devam 😅 her gün duş almaktan yoruldum anlayacak millet birde😅😅 senin bat ne zamandı
Çok zorda kalırsan 1 gün ara verebilirsin spermler birkaç gün yaşıyor. Öyle düşünüp vicdan yapma insanız bizde ayol🤣 Benim 16 Temmuz ama değişiyor erken olabilir geç olabilir. Takipteyim, 2 günde bir şeklinde gidiyoruz şimdilik✨

akantus akantus şimdi benim 3 gündür yumurtlama var hangi güne göre regl olcam 😅😅 nryyy nryyy çok terledim diye alıyorum duşu hava sıcak zaten önceden utanıyordum ama alıştık artık 😅😅 valla bugün çok ağrım var yine değerlendirdim akşam belki çatlarsa diye

Kızlar size bir öneri ile geldim Prodoctor awox laboquick oncomed certain miratech nimo bunlar bende hep yalancı pozitif çıkaran markalar bebetime strip testlerinde 2 gündür deniyorum siliklik bile yok net sonuç aldım hp üzerinden aldım 20 li şeklinde çok uyguna geliyor ve 1 günde kapıma geldi tavsiyedir

Back
X