Canın 6-7 kuru inciri ikiye böl 2 bardak klorsuz suda (içme suyu) 15 dk kaynat sonrasında 2-3 havucuda parçalara böl ayrı bir tencerede 2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynat. biraz ılıdıktan sonra bir sürahide ikisini birleştir.sabah 1 bardak akşam 1 bardak iç. Mümkünse aç karnına . incir yumurtlamayı havuç ise çatlamayı destekliyormuş. İncirlerin üzerinde beyaz pudrası varsa kaynatmadan önce soğuk suyla onları yıka. Birde prolaktin değeri yüksek olanlar bu kürü yapmasın diyorlar.Vitamin bende kullanıyorum , incir havuç kürü nasıl oluyor ne işe yarıyor canım? Her şeyin başı nasip tabiki de
Vitamin bende kullanıyorum , incir havuç kürü nasıl oluyor ne işe yarıyor canım? Her şeyin başı nasip tabiki de
Ayy inşallah yaInsallah olmazsınız ve bebis gelir
Reglden bikac gün yada 1 hafta önce canimYerleşme lekesi kaçıncı günde olur biliyor musunuz
Bugün kaçıncı günün yerlesmemi olduYerleşme lekesi kaçıncı günde olur biliyor musunuz
Hemen başlayayım ona daYumurtanın büyümesini catlamasini sağlıyor kuzum
Otların bitkilerin çok faydası var Bencede inşallah şifa buluruzKullan canım baya faydası var
Ne zaman başlamalıyım ve ne kadar süre kullanmalıyım? Hayıt macunu kullanmaya başladım aç karnına sabah akşam beraber kullanabilir miyim ? Birde prolaktin 12 ydi 14 geldi bu ay normal demişlerdiCanın 6-7 kuru inciri ikiye böl 2 bardak klorsuz suda (içme suyu) 15 dk kaynat sonrasında 2-3 havucuda parçalara böl ayrı bir tencerede 2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynat. biraz ılıdıktan sonra bir sürahide ikisini birleştir.sabah 1 bardak akşam 1 bardak iç. Mümkünse aç karnına . incir yumurtlamayı havuç ise çatlamayı destekliyormuş. İncirlerin üzerinde beyaz pudrası varsa kaynatmadan önce soğuk suyla onları yıka. Birde prolaktin değeri yüksek olanlar bu kürü yapmasın diyorlar.
Birde gün aşırı mı yoksa ovü takibi yaptın mı ?Canın 6-7 kuru inciri ikiye böl 2 bardak klorsuz suda (içme suyu) 15 dk kaynat sonrasında 2-3 havucuda parçalara böl ayrı bir tencerede 2 bardak klorsuz suda 20 dk kaynat. biraz ılıdıktan sonra bir sürahide ikisini birleştir.sabah 1 bardak akşam 1 bardak iç. Mümkünse aç karnına . incir yumurtlamayı havuç ise çatlamayı destekliyormuş. İncirlerin üzerinde beyaz pudrası varsa kaynatmadan önce soğuk suyla onları yıka. Birde prolaktin değeri yüksek olanlar bu kürü yapmasın diyorlar.
Belli belirsin kahveye yakın sürüntü leke gördüm dün günlük pedde. Bugün görmedim 28 inde çatlama olmuştu bugün 9. Gün falanBugün kaçıncı günün yerlesmemi oldu
Kesinlikle canım inşallah güzel sonuçlar alırızOtların bitkilerin çok faydası var Bencede inşallah şifa buluruz
Belkide sen almaya çok yakınsındırKesinlikle canım inşallah güzel sonuçlar alırız
9.gunuyse yerleşme olabilir canim hadi insallahBelli belirsin kahveye yakın sürüntü leke gördüm dün günlük pedde. Bugün görmedim 28 inde çatlama olmuştu bugün 9. Gün falan
İnşallah canım göğüs hassasiyeti var şuan. Normalde adet belirtilerim de bu şekilde zaten o yüzden bunların belirti olarak saymıyorum. Sadece lekenin devamı gelmezse onu gerçek belirti olarak kabul edebilirim inşallah9.gunuyse yerleşme olabilir canim hadi insallah
9.gunuyse yerleşme olabilir canim hadi insallah
Bende adete beş gün fln kala kahverengi akıntı gördüm ardından krem gibi akıntı gelmişti sonra gelmedi artıkBelli belirsin kahveye yakın sürüntü leke gördüm dün günlük pedde. Bugün görmedim 28 inde çatlama olmuştu bugün 9. Gün falan
Canım bende pcos var normalde adetten 5 gün önce falan leke geliyor sonra güç bela adetim sökülüyor. Ama şuan beklenen adetten baya önce böyle bir leke gördümBende adete beş gün fln kala kahverengi akıntı gördüm ardından krem gibi akıntı gelmişti sonra gelmedi artık
Ay hadi inşallah bebistendirİnşallah canım göğüs hassasiyeti var şuan. Normalde adet belirtilerim de bu şekilde zaten o yüzden bunların belirti olarak saymıyorum. Sadece lekenin devamı gelmezse onu gerçek belirti olarak kabul edebilirim inşallah
Hmm bende hiç öyle olmazdı adet geldimi geliyordu kahverengi akıntı fln gelmez ve hala adet olmamışımCanım bende pcos var normalde adetten 5 gün önce falan leke geliyor sonra güç bela adetim sökülüyor. Ama şuan beklenen adetten baya önce böyle bir leke gördüm
İnşallah canımAy hadi inşallah bebistendir
Test yaptın mı canımHmm bende hiç öyle olmazdı adet geldimi geliyordu kahverengi akıntı fln gelmez ve hala adet olmamışım
Ozaman yerlesmedir canım bikac gün bekle öyle test yapHmm bende hiç öyle olmazdı adet geldimi geliyordu kahverengi akıntı fln gelmez ve hala adet olmamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?