E elif6192 gözün aydın canım benimm nasılda Allah nasip etti mi ediyor bak Sağlıkla yükselsin Ne yaptın bu döngünde, ne zamandır deniyordun?
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşaAllah bu döngüde çok şey yaptım aslında incir havuç kürü,takviyeler( inositol,omega 3,folik asit,q10,d vitamini.) ayrıca hergün havuç yedim. Eşimde keçiboynuzu,kabak çekirdeği,ceviz,bitter çikolata yedi. Ama bence bunların dışında en çok hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum ben

Evet çok mantıklı canım hadi hep beraber bu ay ovulasyonu bırakalım
Evet evet birde böyle deneyelim benim zaten idrar yolu enfeksiyonum varmış ilaç kullanıyorum bu ay gebelik olmaz bekeleme dedi oyüzden öylesine takılıyorum buralarda pek yazmasamda okuyorum yazılanları

Aslında yumurtlamanı bilmek bir taraftan iyi ama işte pik mi değil mi çatladı mı aman ilişki olsun kaçmasın bunlar stres işte. Bir de adete 5 gün kala teste başlıyoruz en büyük hata burda güzel güzel adetimizi bekleyip gecikme olunca yapmak varken önceden yapıyoruz sonra üzülüyoruz

Evet canım bilmek çok güzel ama ister istemez stres oluyoruz bu da gebeliğe en büyük engel

Ben 1 gün gecikmeyle regl oldum maalesef. İlk denemede tutacağını düşünme cehaletime verelim yaş 32 ama 6 yıldır yedi düvele asla çocuk istemiyorum diyip bi anda anne olma isteğime ne demeli bir dahaki aylara kısmet artık :)

Bunu bende biliyorum ama ilk olacağı için onu düşünmüyorum şuan

Vitamin bende kullanıyorum , incir havuç kürü nasıl oluyor ne işe yarıyor canım? Her şeyin başı nasip tabiki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…