Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşaAllah
Evet evet birde böyle deneyelim benim zaten idrar yolu enfeksiyonum varmış ilaç kullanıyorum bu ay gebelik olmaz bekeleme dedi oyüzden öylesine takılıyorum buralarda pek yazmasamda okuyorum yazılanlarıEvet çok mantıklı canım hadi hep beraber bu ay ovulasyonu bırakalım
Çatlama günü de bir önceki günde yapılmalı ama benim 2.oglum çatlamış dedi doktor ogun akşam ki ilişkide tutmustuBunu ben de okumustum. Bir sorum daha var simdi kizlar spermde yavaslik varsa catlamadan onceki gun mu daha mantikli yoksa direkt catlama gunu mu sizce?
Aslında yumurtlamanı bilmek bir taraftan iyi ama işte pik mi değil mi çatladı mı aman ilişki olsun kaçmasın bunlar stres işte. Bir de adete 5 gün kala teste başlıyoruz en büyük hata burda güzel güzel adetimizi bekleyip gecikme olunca yapmak varken önceden yapıyoruz sonra üzülüyoruzKesinlikle ya ben bu ay deli gibi her gün test yaptım çıkmıyor hop bir daha test. Yani gerek yok valla kafa olarak yoruldum bu ay. Ovülasyon testi bende stres yapmıyor tam aksine yumurtlamanın ne zaman olduğunu görmek benim içimi rahatlatıyor. Lakin sonra bekleyeceksin artık olan olmuş varsa vardır. Diğer ay bende sakinliğimi koruyup bekleyeceğim
Ben tam bu ay başlayayım derken siz bıraktınız ya jsjsjsjEvet çok mantıklı canım hadi hep beraber bu ay ovulasyonu bırakalım
Hahaha aşkım hiç başlama bataklık resmen battınmı çıkamıyonnBen tam bu ay başlayayım derken siz bıraktınız ya jsjsjsj
Evet canım bilmek çok güzel ama ister istemez stres oluyoruz bu da gebeliğe en büyük engelAslında yumurtlamanı bilmek bir taraftan iyi ama işte pik mi değil mi çatladı mı aman ilişki olsun kaçmasın bunlar stres işte. Bir de adete 5 gün kala teste başlıyoruz en büyük hata burda güzel güzel adetimizi bekleyip gecikme olunca yapmak varken önceden yapıyoruz sonra üzülüyoruz
Bunu bende biliyorum ama ilk olacağı için onu düşünmüyorum şuanKiz istiyoruz ya biz yumurtlama yapınca erkek spermler hızlı olduğu için daha hızlı hareket edip yumurtlayi dolmuyor kız daha yavaş hareketli ve daha sağlam oluyomus yumurtlamadan en az 2 gün öncesi yapıp bırakmak gerekiyomus
Aldım ama yaHahaha aşkım hiç başlama bataklık resmen battınmı çıkamıyonn
Yani tabiki ilk oluncaBunu bende biliyorum ama ilk olacağı için onu düşünmüyorum şuan
Aslında gün aşırı yapmakta strese sokuyor belli süre sonra sırf yapmak için yapiliyo olsunda bitsin gibisine geliyi çünkü oyuzdende stres oluyiHahaha aşkım hiç başlama bataklık resmen battınmı çıkamıyonn
Aminn hepimiz için inşallahYani tabiki ilk oluncarabbim gönlüne göre verir canim insallah
Vitamin bende kullanıyorum , incir havuç kürü nasıl oluyor ne işe yarıyor canım? Her şeyin başı nasip tabiki deÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun amin inşaAllahbu döngüde çok şey yaptım aslında incir havuç kürü,takviyeler( inositol,omega 3,folik asit,q10,d vitamini.) ayrıca hergün havuç yedim. Eşimde keçiboynuzu,kabak çekirdeği,ceviz,bitter çikolata yedi. Ama bence bunların dışında en çok hsg sayesinde olduğunu düşünüyorum ben
Yumurtanın büyümesini catlamasini sağlıyor kuzumVitamin bende kullanıyorum , incir havuç kürü nasıl oluyor ne işe yarıyor canım? Her şeyin başı nasip tabiki de
Valla ben hala beklemedeyim
Insallah olmazsınız ve bebis gelirValla ben hala beklemedeyimgelen giden yok sadece bel ağrısı var
Kullan canım baya faydası varAy valla bende bu ay deneyeceğim tadı çok kötü ama baya para verdim kullanacağım mecbur yumurtlamaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?