Aynen benimkise öyle dedi adet bitiminden diğer adete kadar bi dolu bi boş olucak dedi
Ben 4 aydır hep kaçırdım bu yöntemle olacak gibime geliyor ya
Aynen kızlar adet bitsin başlayın diğer adete 5-7 gün kalaya kadar devam edin zaten yumurtlama varsa ve çatlıyorsa her türlü olur. Bu adamlarınkide çeşme değil ki hergün aksın mesela benim eşimde sperm sorunu var hergün yapsaymışız hiç şansım olmazmış adamın spermi zaten kalitesiz hergün olsa hiç kalitesi kalmıcaktı.

Aşkım sorun olmasına rağmen tutmuş baksana demek ki çok sorunluk bir durum yokmuş çok şükür oldu Ay zaten benim koca çok yoruluyor ben yoruluyorum akması mümkün değil

Aselam canım. Karar verdik bu ay ovü takibi yapmıyoruz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki sende katıl bize faydasını görelim inşallah
Benım bata 2 gün var daha eğer olmazsam ben geçen ay da kullanmadım bu ayda kullanmayı düşünmüyorum acıkcası verdıgım paralardan koluma bı bilezik takardım

Aselam canım. Karar verdik bu ay ovü takibi yapmıyoruz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki sende katıl bize faydasını görelim inşallah
Ben kaç ay boyunca normal demedim ovulasyon testini bilmiyodum sonradan öğrendim 2 aydır onu deniyorum yine olmadi

Evet canım zaten problem yoksa o şekilde denenmeli sorun varsa desteklenmeli. İnşallah takviyelerle düzeltirsiniz merak etmeyin
Ama iste ben 2.oglumdada gün aşırı denedim ozaman acayip stres oldum ve onu bıraktım canımız ne zaman isterse yaptık ozaman hamile kalmistim

Kızlar normalde benim regl direk gelirdi şuan akıntıyla beraber kahve leke geldi silince sizce ihtimal var mı yoksa regl sökülür mü ki hiç ağrım da kalmadı

Kızlar normalde benim regl direk gelirdi şuan akıntıyla beraber kahve leke geldi silince sizce ihtimal var mı yoksa regl sökülür mü ki hiç ağrım da kalmadı
Geçen ay benimde ilk defa kahve leke geldi ertesi gün kırmızıya dönmüştü ama her zaman bi umut vardır kuşum bekle bakalim

Geçen ay benimde 2 gün önce gelmişti ama bu seferde 2 gün var gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…