Aynen benimkise öyle dedi adet bitiminden diğer adete kadar bi dolu bi boş olucak dedi
Aynen kızlar adet bitsin başlayın diğer adete 5-7 gün kalaya kadar devam edin zaten yumurtlama varsa ve çatlıyorsa her türlü olur. Bu adamlarınkide çeşme değil ki hergün aksınBen 4 aydır hep kaçırdım bu yöntemle olacak gibime geliyor ya
Aşkım sorun olmasına rağmen tutmuş baksana demek ki çok sorunluk bir durum yokmuş çok şükür olduAynen kızlar adet bitsin başlayın diğer adete 5-7 gün kalaya kadar devam edin zaten yumurtlama varsa ve çatlıyorsa her türlü olur. Bu adamlarınkide çeşme değil ki hergün aksınmesela benim eşimde sperm sorunu var hergün yapsaymışız hiç şansım olmazmış adamın spermi zaten kalitesiz hergün olsa hiç kalitesi kalmıcaktı.
Aselam canım. Karar verdik bu ay ovü takibi yapmıyoruz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki sende katıl bize faydasını görelim inşallahKızlar selam ne durumdasınız bakalım
Benım bata 2 gün var daha eğer olmazsam ben geçen ay da kullanmadım bu ayda kullanmayı düşünmüyorum acıkcası verdıgım paralardan koluma bı bilezik takardımAselam canım. Karar verdik bu ay ovü takibi yapmıyoruz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki sende katıl bize faydasını görelim inşallah
İnşallah hamişsindir de bir kişi daha elenmiş olurBenım bata 2 gün var daha eğer olmazsam ben geçen ay da kullanmadım bu ayda kullanmayı düşünmüyorum acıkcası verdıgım paralardan koluma bı bilezik takardım
Bizde öyle benimde erkekBu yöntemi bende duymuştum. Ne kadar doğru ve bilimsel bilmiyorum ama ilk çocuğumda ovülasyon ile tam yumurtama günlerini değerlendirdik ve çocuğum erkek
Benimde takvime göre 2gun varBenım bata 2 gün var daha eğer olmazsam ben geçen ay da kullanmadım bu ayda kullanmayı düşünmüyorum acıkcası verdıgım paralardan koluma bı bilezik takardım
Ben kaç ay boyunca normal demedim ovulasyon testini bilmiyodum sonradan öğrendim 2 aydır onu deniyorum yine olmadiAselam canım. Karar verdik bu ay ovü takibi yapmıyoruz adet bitiminden itibaren gün aşırı ilişki sende katıl bize faydasını görelim inşallah
Günaşırı mı yoksa tahmini mi yapıyordun ?Ben kaç ay boyunca normal demedim ovulasyon testini bilmiyodum sonradan öğrendim 2 aydır onu deniyorum yine olmadi
Mfk yöntemi 3.4.3.4 de denedim gün asirida denedim 2gune bi de denedim hepsini denedim ama boşa deniyomusum eşimin spermde sorun varmıştır isteGünaşırı mı yoksa tahmini mi yapıyordun ?
Aşkım benim akıntıyla beraber kahve leke geldi silince ama başkada gelen giden yok şuan
Evet canım zaten problem yoksa o şekilde denenmeli sorun varsa desteklenmeli. İnşallah takviyelerle düzeltirsiniz merak etmeyinMfk yöntemi 3.4.3.4 de denedim gün asirida denedim 2gune bi de denedim hepsini denedim ama boşa deniyomusum eşimin spermde sorun varmıştır iste
Ama iste ben 2.oglumdada gün aşırı denedim ozaman acayip stres oldum ve onu bıraktım canımız ne zaman isterse yaptık ozaman hamile kalmistimEvet canım zaten problem yoksa o şekilde denenmeli sorun varsa desteklenmeli. İnşallah takviyelerle düzeltirsiniz merak etmeyin
Kadının istekli olduğu zamanlar yumurtlama zamanı zaten rahat olduğunda olmuşAma iste ben 2.oglumdada gün aşırı denedim ozaman acayip stres oldum ve onu bıraktım canımız ne zaman isterse yaptık ozaman hamile kalmistim
Geçen ay benimde ilk defa kahve leke geldi ertesi gün kırmızıya dönmüştüKızlar normalde benim regl direk gelirdi şuan akıntıyla beraber kahve leke geldi silince sizce ihtimal var mı yoksa regl sökülür mü ki hiç ağrım da kalmadı
Geçen ay benimde 2 gün önce gelmişti ama bu seferde 2 gün var gelen giden yokKızlar normalde benim regl direk gelirdi şuan akıntıyla beraber kahve leke geldi silince sizce ihtimal var mı yoksa regl sökülür mü ki hiç ağrım da kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?