- 9 Haziran 2025
- 1.392
- 1.307
- 48
- 27
Bende adete 1 hafta varken aynı durumu yaşadım ümitlendim ama olmadı. İnşallah senin yerleşme kanamasıdır canımCanım bende pcos var normalde adetten 5 gün önce falan leke geliyor sonra güç bela adetim sökülüyor. Ama şuan beklenen adetten baya önce böyle bir leke gördüm
Adetin 3.günü başlanır 21 gün yapılıp 7 gün ara verilir canım. Prolaktininde normal görünüyorNe zaman başlamalıyım ve ne kadar süre kullanmalıyım? Hayıt macunu kullanmaya başladım aç karnına sabah akşam beraber kullanabilir miyim ? Birde prolaktin 12 ydi 14 geldi bu ay normal demişlerdi
Aslında tam da emin değilim biliyormusun sürüntü şeklinde bej renginde gibiydi ama aşırı azdı yani. Sonra krem akıntı geldiBende adete 1 hafta varken aynı durumu yaşadım ümitlendim ama olmadı. İnşallah senin yerleşme kanamasıdır canım
Ovu takip yapmadım canım beni çok strese sokuyor adet bitiminden diğer adete 1 hafta kalıncaya kadar gün aşırı devam ettimBirde gün aşırı mı yoksa ovü takibi yaptın mı ?
Benim adetimin 7. Günü son gün yani kaçırdım mıAdetin 3.günü başlanır 21 gün yapılıp 7 gün ara verilir canım. Prolaktininde normal görünüyor
Bu yöntemi bende duymuştum. Ne kadar doğru ve bilimsel bilmiyorum ama ilk çocuğumda ovülasyon ile tam yumurtama günlerini değerlendirdik ve çocuğum erkekKiz istiyoruz ya biz yumurtlama yapınca erkek spermler hızlı olduğu için daha hızlı hareket edip yumurtlayi dolmuyor kız daha yavaş hareketli ve daha sağlam oluyomus yumurtlamadan en az 2 gün öncesi yapıp bırakmak gerekiyomus
Benimde düzensiz o sebeple bu ay ovü mü yapsam dedim aynı zamanda Günaşırı yapmayı planlıyorum bende. Sanırım Günaşırı yapınca genelde tutuyor ya boşuna mu strese sokuyoruz kendimiziOvu takip yapmadım canım beni çok strese sokuyor adet bitiminden diğer adete 1 hafta kalıncaya kadar gün aşırı devam ettim
Yani bu ay bende adet sonunda başlamıştım canım küre anca fırsat bulmuştum bence bişey olmaz başla sen ama eğer hayıt macunu tüketiyorsan bence ikisini aynı zamanda yapma ters etki olabilirBenim adetimin 7. Günü son gün yani kaçırdım mı
Aslında bilimsel yani dediği gibi erkek sperm olanlar hızlı oluyor o sebeple yumurta ile karşılaşınca döllüyorBu yöntemi bende duymuştum. Ne kadar doğru ve bilimsel bilmiyorum ama ilk çocuğumda ovülasyon ile tam yumurtama günlerini değerlendirdik ve çocuğum erkek
Bence kesinlikle öyle adet bittiği gibi ilişkiye başlasan ve gün aşırı devam etsen zaten yumurtlamayı kaçırma ihtimalin olamaz. diyelim çatlama olduğu gün ilişki olmadı ee zaten 1 gün öncesi ilişki olduğundan her türlü sperm orda bekliyor yumurta çatladığı gibi döllenme olur zaten.Benimde düzensiz o sebeple bu ay ovü mü yapsam dedim aynı zamanda Günaşırı yapmayı planlıyorum bende. Sanırım Günaşırı yapınca genelde tutuyor ya boşuna mu strese sokuyoruz kendimizi
Onu bir chatgptye sorayımYani bu ay bende adet sonunda başlamıştım canım küre anca fırsat bulmuştum bence bişey olmaz başla sen ama eğer hayıt macunu tüketiyorsan bence ikisini aynı zamanda yapma ters etki olabilir
Aslında gün aşırı yapmakta strese sokuyor belli süre sonra sırf yapmak için yapiliyo olsunda bitsin gibisine geliyi çünkü oyuzdende stres oluyi
Evet ya doktorlar boşuna söylemiyor zaten bildiklerinden Günaşırı yapın bırakın en son doktorum da öyle dediBence kesinlikle öyle adet bittiği gibi ilişkiye başlasan ve gün aşırı devam etsen zaten yumurtlamayı kaçırma ihtimalin olamaz. diyelim çatlama olduğu gün ilişki olmadı ee zaten 1 gün öncesi ilişki olduğundan her türlü sperm orda bekliyor yumurta çatladığı gibi döllenme olur zaten.
Aynen benimkise öyle dedi adet bitiminden diğer adete kadar bi dolu bi boş olucak dediEvet ya doktorlar boşuna söylemiyor zaten bildiklerinden Günaşırı yapın bırakın en son doktorum da öyle dedi
Ayy evettt hadi beraber bi akım başattık bakalımmTamamdır kızlar ovü aldım ama kullanmayacağım bu ay hepimiz Günaşırı yapıyoruz okey mi?
Ben 4 aydır hep kaçırdım bu yöntemle olacak gibime geliyor yaAynen benimkise öyle dedi adet bitiminden diğer adete kadar bi dolu bi boş olucak dedi
Hadi bunu kanıtlayalım ahahahAyy evettt hadi beraber bi akım başattık bakalımm
Olur canım stres yapmayalım olucak senin durumlar neydi kuzum regl misin yoksa daha gelmedimiBen 4 aydır hep kaçırdım bu yöntemle olacak gibime geliyor ya
Evet çok stres yapıyorum ya, ben 42. Günde adet oldum canım bugün son günüm. Sağ yumurtalıkla pcos görünümü var ama tanı konmadı tahlillerim desteklemediği için. Normalde 32 günde oluyorum ama değişiyor işte 2 aydır daha da geciktim 38-42 oldum o yüzden yumurtlama zamanımı mı takip etsem dedim ama vazgeçtim onadaOlur canım stres yapmayalım olucak senin durumlar neydi kuzum regl misin yoksa daha gelmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?