Ya kızlar bu arada yeni geldi aklıma benim yumurtlama 21 de gözüküyordu ki zaten oldu 4 gün sonra yine yumurtlama olur gibi akıntı oldu acaba bu mümkün mü bir ayda iki defa yumurtlama olur mu
Tabi ki mümkün hatta çift yumurta ikizleri genelde böyle oluyor. Benim ikizlerim öyle olmuştu aralarında bir hafta vardı

Kız ben o ayak dikme olayınıda saçma buluyorum spermler cok hızlı zaten 4-5 sanıye pozisyon degıtırmeyın yeter bence ay çok acık oldu
Ya zaten yapay zeka da öyle diyor sordum spermler çok hızlıdır giden gitmiştir diyor ahahah. Ama bu teoriyi de aşırı saçma bulmuyor yerçekimi etkisi ile yardımcı olabilir diye de destekliyor eltilerin savaşı filmini izledin mi orda 3 kere selamın aleyküm sahnesi vardı ya en kötü onu yaparız beee

Yaw ahahahahahaha sesli güldüm

Benim de kaç gün önce oldu kesildi sözde bu gün adet olacak yok gelmiyor o yüzden adet günü nü bekle tabi adet günün geçmediyse
Yarın veya dıger gün olması lazım ay kafam karıştı bilmiyorum bence regl olcam ama benım hıc reglden önce lekelemeyin olmaz reg agrısı gıbı sancı var iki gündür ama devamlı degıl ara ara sancı çekiyorum bakalım ya olursa bıze çok ıyı moral olur zor zamanlardan gecıyorum

Allah gönül rahatlığı versin size kuzu, inşallah bu lekelenme bir bebişin habercisidir

Ben de havuç yedim az önce regl söktürür belki vs diye çenem ağrıdı
Kekik suyu söktürüyor bebek
bende lekelenme yaşadım hayatımda ilk kez bugün. Yarına iyice sökülür diye düşünüyorum

İnşallah gönlündekini rabbim sana verir umudun Allah'tan olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…