Yarın az çok belli olur o zaman bebeğim neyin ne olacağıKekik suyu söktürüyor bebek
bende lekelenme yaşadım hayatımda ilk kez bugün. Yarına iyice sökülür diye düşünüyorum
hayır yapmadımSen normal testen
Sonra kan testi yaptın mı
Umarım allah biliyo ya tutunacagım tek şey olurAllah gönül rahatlığı versin size kuzu, inşallah bu lekelenme bir bebişin habercisidir
Evet ama aşırı sinir bastı regl öncesi sendromuYarın az çok belli olur o zaman bebeğim neyin ne olacağı
Hadı güzel haberler Le gel bizeYarın kan testi yapacam
Benim yumurtlamadan sonra akıntım durmadı. Bence belirti aramaya gerek yok çok benzer adet ile. Var ise sessiz gelecektirBilmiyorum ama şu an hiçbir akıntı yok beyaz akıntı bile yok karnımda şiş
İnşallah sıcaklardan değildir ya
Rende leyip ye aşkoBen de havuç yedim az önce regl söktürür belki vs diye çenem ağrıdı
Kız benim ki öyle degıl zar zor bellı oluyo yogun degılKekik suyu söktürüyor bebek
bende lekelenme yaşadım hayatımda ilk kez bugün. Yarına iyice sökülür diye düşünüyorum
İnşallah hepimiz de güzel haberler alırızHadı güzel haberler Le gel bize
Yumurtlama sonrası hep akıntım oldu gebeliktendir dedim ama çıkmadıBenım duzenlı aslında süreklı sancı geliyor koşuyorum lavaboya beyaz akıntı
Benım yumurtlamadan sonda iki üc gün oldu sonra kesıldı bu ıkı üç gündür var SadaceYumurtlama sonrası hep akıntım oldu gebeliktendir dedim ama çıkmadı
Fark ettim canım eski tadın tuzun yokEvet ama aşırı sinir bastı regl öncesi sendromu
Zaten psikoloji olarak iyi değilim kızlar şuan hiç kan görmek artık bende travma yaratıyor bunu anladım.
Artık yarın belli olur adet mi gebelik miBenim yumurtlamadan sonra akıntım durmadı. Bence belirti aramaya gerek yok çok benzer adet ile. Var ise sessiz gelecektir
Reglin geliyo canim geçen ay benimde 2 gün önce geldiKızlar sanırım kahverengi leke var bende az önce gördüm gün içinde olmuş bellıkı iki damla hevesnlemicem heveslenmıyorum heveslenmedimmmm
Canim herseyi gebelige yorma böyle yorup belirti ararsan yipranirsin akışına bırakBenım yumurtlamadan sonda iki üc gün oldu sonra kesıldı bu ıkı üç gündür var Sadace
Amin inşallah bebek. Valla nasıl olacak bilmiyorum ama toparlanırım inşallahFark ettim canım eski tadın tuzun yokAllah'ın bir bildiği var ki bize şimdi nasip etmiyor. Her şeyi planladiğimiz gibi yaşayamiyoruz maalesef. Her şeyi yapsak da olmaması bizi üzüyor bir an evvel sağlıklı gebelikler diliyorum hepimize
Kız ben başından beri regl olcam diyorıumCanim herseyi gebelige yorma böyle yorup belirti ararsan yipranirsin akışına bırak
Genelde böyle olunca gebelik oluyorKız ben başından beri regl olcam diyorıumsalladım bu ay adam akıllı ilişki bile olmadı
Canımın içiEvet ama aşırı sinir bastı regl öncesi sendromu
Zaten psikoloji olarak iyi değilim kızlar şuan hiç kan görmek artık bende travma yaratıyor bunu anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?