Valla şuan köşe bucak arıyorum rahat rahat ağlamak için o kadar yıkık durumdayım

Valla şuan köşe bucak arıyorum rahat rahat ağlamak için o kadar yıkık durumdayım
Bazen ağlamak iyidir rahatlatır ben adet öncesi cok ağldım her şeye insan hormonlar öyle bi oynuyoki vücudumuzda her ay dalgalanıyor onlarda sebep oluyor ağlayın rahatlayın ama umudunuzu yitirmeyin gelicek bebişe vakti geldiğinde hiçkimse hiçbişeu engel olamaz

Şuan hiç müsait bi yerde değilim anneme geldim onların böyle görmesini de istemiyorum açıkçası kendi evime gitmeme 2 hafta var daha diğer yumurtlama gelir gidince ağlarım onu bile yapamıyorum şuan

Şuan hiç müsait bi yerde değilim anneme geldim onların böyle görmesini de istemiyorum açıkçası kendi evime gitmeme 2 hafta var daha diğer yumurtlama gelir gidince ağlarım onu bile yapamıyorum şuan
Her ay bi fırsatımız var belki bu ay değilse diğer ay ummadık anda gelicek insallah ve sunu düsünüyorum elimizden geleni yapıp beklemek zorundayız yani eğer bi sorun varsa cozdükten sonra tabi içimizi rahat tutmak en zoru ama kaderede inanmak lazım insallah herşey cok güzellikle kolaylıkla gelsin bebişlerimiz tüm bekleyenlerede valla bunu sadece yaşayanlar anlar bizim durumumuzun aynısını yani

İnşallah evet herkes aynı şeyi istiyor bekliyor herkes kolaylıkla sağlıkla

Kızlar günaydın yarın eşim gidiyor lh ilk defa bugün biraz koyu sizce pik olması ne zamanı bulur

Eklentiler

• 1000250362.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 22
Bugün adet günü bakalım gelen giden yok ama sabah bir sıvı geldi adet oldum sandım yumurta akı geliyor valla 3 4 gündür de var bu akıntı da adet sancım da var bekliyorum adeti

Üzülme canım stres yapma yanlış anlama beni çok stres yapıyorsun. Anlıyorum da çok haklısın ama stres etkiliyor. Ovülasyon testi ile gebelik takip etme bu ay sakin kafayla bekle, bekleyelim. Yumurtlaman olsun 11 12 gün bekle olan zaten olacak. Biz üzülsek de ağlasak da ne olacak ise onu yaşıyoruz. Sen elinden geleni yapıyorsun biraz Allah’a bırakmak ve sabırlı olmak gerekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…