Valla şuan köşe bucak arıyorum rahat rahat ağlamak için o kadar yıkık durumdayımCanımın içiberaber iyi olacağız çok zor bir yoldayız gerçekten güçlü dursak da yıkılıyoruz ama yeniden toparlayacağız her ay bir umut asla yalnız değilsin bizler de seninle aynı durumdayız o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Aglasanda elinden birsey gelmiyo kuzum daha çok yıpraniyosunValla şuan köşe bucak arıyorum rahat rahat ağlamak için o kadar yıkık durumdayım
Adetin geldi dimiValla şuan köşe bucak arıyorum rahat rahat ağlamak için o kadar yıkık durumdayım
Merhaba benide eklermisiniz son adet tarihim 11 temmuz batta 8 ağustosBen artık o kadar sabırsızım ki öğrensem şöyle süpriz yapabilir miyim bilmiyorumgerçi ben dayanamayıp emzik biberon bir kaç da kıyafet aldım
Bazen ağlamak iyidir rahatlatır ben adet öncesi cok ağldım her şeye insan hormonlar öyle bi oynuyoki vücudumuzda her ay dalgalanıyor onlarda sebep oluyor ağlayın rahatlayın ama umudunuzu yitirmeyin gelicek bebişe vakti geldiğinde hiçkimse hiçbişeu engel olamazValla şuan köşe bucak arıyorum rahat rahat ağlamak için o kadar yıkık durumdayım
Bir kaç kez leke geldi daha sökülmedi bebek ama ne ağrım kaldı ne sızımAdetin geldi dimi
Şuan hiç müsait bi yerde değilim anneme geldim onların böyle görmesini de istemiyorum açıkçası kendi evime gitmeme 2 hafta var daha diğer yumurtlama gelirBazen ağlamak iyidir rahatlatır ben adet öncesi cok ağldım her şeye insan hormonlar öyle bi oynuyoki vücudumuzda her ay dalgalanıyor onlarda sebep oluyor ağlayın rahatlayın ama umudunuzu yitirmeyin gelicek bebişe vakti geldiğinde hiçkimse hiçbişeu engel olamaz
Her ay bi fırsatımız var belki bu ay değilse diğer ay ummadık anda gelicek insallah ve sunu düsünüyorum elimizden geleni yapıp beklemek zorundayız yani eğer bi sorun varsa cozdükten sonra tabi içimizi rahat tutmak en zoru ama kaderede inanmak lazım insallah herşey cok güzellikle kolaylıkla gelsin bebişlerimiz tüm bekleyenlerede valla bunu sadece yaşayanlar anlar bizim durumumuzun aynısını yaniŞuan hiç müsait bi yerde değilim anneme geldim onların böyle görmesini de istemiyorum açıkçası kendi evime gitmeme 2 hafta var daha diğer yumurtlama gelirgidince ağlarım onu bile yapamıyorum şuan
İnşallahHer ay bi fırsatımız var belki bu ay değilse diğer ay ummadık anda gelicek insallah ve sunu düsünüyorum elimizden geleni yapıp beklemek zorundayız yani eğer bi sorun varsa cozdükten sonra tabi içimizi rahat tutmak en zoru ama kaderede inanmak lazım insallah herşey cok güzellikle kolaylıkla gelsin bebişlerimiz tüm bekleyenlerede valla bunu sadece yaşayanlar anlar bizim durumumuzun aynısını yani
Biz çoğumuz tam olarak boyle
Test yapsanaBugün adet günü bakalım gelen giden yok ama sabah bir sıvı geldi adet oldum sandım yumurta akı geliyor valla 3 4 gündür de var bu akıntı da adet sancım da var bekliyorum adeti
Üzülme canım stres yapma yanlış anlama beni çok stres yapıyorsun. Anlıyorum da çok haklısın ama stres etkiliyor. Ovülasyon testi ile gebelik takip etme bu ay sakin kafayla bekle, bekleyelim. Yumurtlaman olsun 11 12 gün bekle olan zaten olacak. Biz üzülsek de ağlasak da ne olacak ise onu yaşıyoruz. Sen elinden geleni yapıyorsun biraz Allah’a bırakmak ve sabırlı olmak gerekiyor sanırımValla şuan köşe bucak arıyorum rahat rahat ağlamak için o kadar yıkık durumdayım
Yanımda test yok canım tatile geldik dün. Hatta adet olurum diye tampon falan aldım. Muhtemelen olurum ben bugün de akşama doğru falan olurum gibime geliyorTest yapsana
Bugün akşam yada yarına olur canimKızlar günaydın yarın eşim gidiyor lh ilk defa bugün biraz koyu sizce pik olması ne zamanı bulur
İnşallah bugün olur ya baya ayrı kalacaz gerçekten vazgeçtim gececemBugün akşam yada yarına olur canim
Akşam tekrar yap bence kacirabilirsinİnşallah bugün olur ya baya ayrı kalacaz gerçekten vazgeçtim gececem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?