Reglin 1 yada 2.gun gidiyosun soruyo ona gore günü hesaplayıp veriyo valla normal bi röntgen gibi değil korkutmak gibi olmasında 10dk suruyo ama bayağı uğraşıyor felan çok kişinin çekindiği için bide form vs dolduruyorum oyuzden telden verilmiyodur

İçiyorum canım. Hayır toz şase vermedi. Piyeloseptyl diye antibiyotik verdi. Şase olan daha mı iyi ? Onu mu kullanayım? İsmini yazabilir misin yarın burdaki kadın doğuma görüneceğim bir de
Valla kuzum çok uzun yıllar oldu adını hiç hatırlamıyorum evet o çok etkili 1 tane cikiyo içinden gece içiyorsun sabaha kadar tuvalete çıkmıyorsun tutuyorsun sonra yapiyosun o söküyor

E

Teşekkür ediyorum kuzum. Varsa tavsiyeleriniz çok sevinirim. Tatili 1 gün erken bitireceğiz
Bol su içmen gerek. Evet tehlikeli bir durum önlem alınırsa bişey olmaz. Ama idrarı tutmamak gerekir geldiği gibi yapılmalı. En az 2,5 litre su doktor da demiştir zaten bunları. Bana hatta antibiyotik mi oluyor artık o bilmiyorum galiba değil enfeksiyonda verilmişti ama suya atılıp içiliyor köpürüyor böyle ondan vermişti öyle hafiflemişti:)

Aman uğraştırsın ölüm yok ay sonunda korkmuyorum ben ama işte bir türlü elde edemeyince işler daha da zorlaşınca cinnetler geliyor bana ya keşke hemen verseler bazıları 6 ay bekllyormyş ayda bir çekiliyormuş delirmelik resmen insanları zorluyorlar özele git diye

Hangi ildesin canim bizimde bende değil eşimde çıktı sorun boşa kaç ay ugrasmisiz

Valla kuzum çok uzun yıllar oldu adını hiç hatırlamıyorum evet o çok etkili 1 tane cikiyo içinden gece içiyorsun sabaha kadar tuvalete çıkmıyorsun tutuyorsun sonra yapiyosun o söküyor

Tamamdır kızlar çok teşekkür ederim. Bol su tüketmeye çalışıyorum. İlaçta gebelikte verilen bir ilaçmış sıkıntı olmaz dedi doktor bakalım inşallah hemen atlatırım

Selam kızlar. Benim de sat 8 temmuz 23 temmuzda yumurtlama oldu batta yarın bir kaç gündür ara ara kasık ağrım ve bel ağrım var. Bugün de sarı akıntım var ilk defa böyle oldu korktum enfeksiyondan mıdır? Gebelik diye düşünmek istemiyorum çünkü aylarca umutla bekledim gelmedi bu ay eşim çok burda değildi yumurtlamadan 2 gün önce gitti oyuzden pek beklentim yok bebiş gelirse büyük şok olurum.

Benim pıhtı geldi ama iyice sökülür bugün çok ağrım var zaten. Sen sabah tekrar kan vermiştin değil mi?
Aynen geçenki kandan önce randevu almıştım sağlik ocağından, hâlâ regl olmadığım için gideyim dedim ama o da yarın çıkacakmış. O zamana kadar regl gelir
Aynı aynı bende ama olmuyor sabahtır birşey geliyor hah şimdi oldum diyorum beyaz akıntı birde karnımda bişeyler atıyor seğirme gibi böyle ya o niye anlamadım :)
Beyaz akıntı niye acaba kız, benim normalde de her gün akıntım olduğu için pek anlamıyorum bu akıntı işlerinden

Kan testi verdim de acaba akşama kadar e nabıza fuş
Yok kız sordum ebeye akşama kadar düşer dedi bende bekliyorum işte

Valla ben de işin tuhafı daha önce oluyor muydu hiç hatırlamıyorum şimdi dikkat gebe kalma da ya her belirti öyle mi acaba dedirtiyor. Belki geçen aylarda böyle oluyordum yani ama bu saat oldu adet olmadım gece olurum herhalde akşam diyordum akşam geçti gece olurum karın ağrısı da geçti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…