- 29 Aralık 2024
- 2.244
- 1.325
- 48
Reglin 1 yada 2.gun gidiyosun soruyo ona gore günü hesaplayıp veriyo valla normal bi röntgen gibi değil korkutmak gibi olmasında 10dk suruyo ama bayağı uğraşıyor felan çok kişinin çekindiği için bide form vs dolduruyorum oyuzden telden verilmiyodurYa adetken gel dediler ilçeden sürekli gitmek zor oluyor eşim izin ayarlaması gerekiyor, neden adetken gidiyoruz ya birde randevuyu telefondan alamıyoruz ne saçma işler bir hsg altı üstü sanki ameliyat edecekler varya aşırı gerildim birde 2 senedir olmadı acaba bende miydi sorun diye kendimi yiyorum eşimin sonucuna göre çocuk olur dedi varya napıcamı şaştım özele güç yetmiyor ki gidip şak diye yaptırayım, başka bir yollu da yok gibi ne zormuş ya
Valla kuzum çok uzun yıllar oldu adını hiç hatırlamıyorum evet o çok etkili 1 tane cikiyo içinden gece içiyorsun sabaha kadar tuvalete çıkmıyorsun tutuyorsun sonra yapiyosun o söküyorİçiyorum canım. Hayır toz şase vermedi. Piyeloseptyl diye antibiyotik verdi. Şase olan daha mı iyi ? Onu mu kullanayım? İsmini yazabilir misin yarın burdaki kadın doğuma görüneceğim bir de
Bol su içmen gerek. Evet tehlikeli bir durum önlem alınırsa bişey olmaz. Ama idrarı tutmamak gerekir geldiği gibi yapılmalı. En az 2,5 litre su doktor da demiştir zaten bunları. Bana hatta antibiyotik mi oluyor artık o bilmiyorum galiba değil enfeksiyonda verilmişti ama suya atılıp içiliyor köpürüyor böyle ondan vermişti öyle hafiflemişti:)E
Teşekkür ediyorum kuzum. Varsa tavsiyeleriniz çok sevinirim. Tatili 1 gün erken bitireceğiz
Aman uğraştırsın ölüm yok ay sonunda korkmuyorum ben ama işte bir türlü elde edemeyince işler daha da zorlaşınca cinnetler geliyor bana ya keşke hemen verseler bazıları 6 ay bekllyormyş ayda bir çekiliyormuş delirmelik resmen insanları zorluyorlar özele git diyeReglin 1 yada 2.gun gidiyosun soruyo ona gore günü hesaplayıp veriyo valla normal bi röntgen gibi değil korkutmak gibi olmasında 10dk suruyo ama bayağı uğraşıyor felan çok kişinin çekindiği için bide form vs dolduruyorum oyuzden telden verilmiyodur
Hahahahah evet o galiba karındaki gazın hareket etmesiO benim yıllardır var bebek tekmesi gibi aynı degilmibazen diyorum hah sende hamile kaldın hemen tekmelemeye başladı diye
Hangi ildesin canim bizimde bende değil eşimde çıktı sorun boşa kaç ay ugrasmisizAman uğraştırsın ölüm yok ay sonunda korkmuyorum ben ama işte bir türlü elde edemeyince işler daha da zorlaşınca cinnetler geliyor bana ya keşke hemen verseler bazıları 6 ay bekllyormyş ayda bir çekiliyormuş delirmelik resmen insanları zorluyorlar özele git diye
Tamda ne hikmetse kasiğa denk gelmesiHahahahah evet o galiba karındaki gazın hareket etmesi
Yaptinmi canim testiTabıki atarım benım sızden başka arkadaşım yokkı
Kayserideyim , ay inşallah kendiliğinden olur valla çok sıkıldım artık, doktor size takviye verdi miHangi ildesin canim bizimde bende değil eşimde çıktı sorun boşa kaç ay ugrasmisiz
Valla kuzum çok uzun yıllar oldu adını hiç hatırlamıyorum evet o çok etkili 1 tane cikiyo içinden gece içiyorsun sabaha kadar tuvalete çıkmıyorsun tutuyorsun sonra yapiyosun o söküyor
Tamamdır kızlar çok teşekkür ederim. Bol su tüketmeye çalışıyorum. İlaçta gebelikte verilen bir ilaçmış sıkıntı olmaz dedi doktor bakalım inşallah hemen atlatırımBol su içmen gerek. Evet tehlikeli bir durum önlem alınırsa bişey olmaz. Ama idrarı tutmamak gerekir geldiği gibi yapılmalı. En az 2,5 litre su doktor da demiştir zaten bunları. Bana hatta antibiyotik mi oluyor artık o bilmiyorum galiba değil enfeksiyonda verilmişti ama suya atılıp içiliyor köpürüyor böyle ondan vermişti öyle hafiflemişti:)
Benim temiz çıktı eşimde bekle o anlık belki düdük çıkmıştır dedi hiç birsey vermediKayserideyim , ay inşallah kendiliğinden olur valla çok sıkıldım artık, doktor size takviye verdi mi
Ankaradaysaniz etlik sehir hastanesi çabuk veriyo diycektimKayserideyim , ay inşallah kendiliğinden olur valla çok sıkıldım artık, doktor size takviye verdi mi
Ah keşke ya orda da kuzenim çalışıyor olsaydım kesin torpille girersin valla yoksa olacak gibi değil bu bide torpil istiyorAnkaradaysaniz etlik sehir hastanesi çabuk veriyo diycektim
Nasıl anlık ya perhiz uygulamadınız mı değerleri kaçtı kiBenim temiz çıktı eşimde bekle o anlık belki düdük çıkmıştır dedi hiç birsey vermedi
Aynen geçenki kandan önce randevu almıştım sağlik ocağından, hâlâ regl olmadığım için gideyim dedim ama o da yarın çıkacakmış. O zamana kadar regl gelirBenim pıhtı geldi ama iyice sökülür bugün çok ağrım var zaten. Sen sabah tekrar kan vermiştin değil mi?
Beyaz akıntı niye acaba kız, benim normalde de her gün akıntım olduğu için pek anlamıyorum bu akıntı işlerindenAynı aynı bende ama olmuyor sabahtır birşey geliyor hah şimdi oldum diyorum beyaz akıntı birde karnımda bişeyler atıyor seğirme gibi böyle ya o niye anlamadım :)
Evet perhiz uyguladı o anki stres öncesi vs etkiliyomusNasıl anlık ya perhiz uygulamadınız mı değerleri kaçtı ki
Yok kız sordum ebeye akşama kadar düşer dedi bende bekliyorum işteKız sabahın köründe ben de gittim kan verdim. Hemşire bana yarın 3 gibi gelip doktordan alabilirsiniz sonucu dedi. Sisteme düşmez mi dedim, düşmez dedi. Saçma değil mi ya sisteme düşmemesi? Sırf hasta sayısı artsın diye ayağına mı çağırıyorlar acaba
Evet oraya verdim aynen dün dü adet günüm hala gelen giden yokSaglik ocağındami verdin
Valla ben de işin tuhafı daha önce oluyor muydu hiç hatırlamıyorum şimdi dikkat gebe kalma da ya her belirti öyle mi acaba dedirtiyor. Belki geçen aylarda böyle oluyordum yani ama bu saat oldu adet olmadımAynen geçenki kandan önce randevu almıştım sağlik ocağından, hâlâ regl olmadığım için gideyim dedim ama o da yarın çıkacakmış. O zamana kadar regl gelir
Beyaz akıntı niye acaba kız, benim normalde de her gün akıntım olduğu için pek anlamıyorum bu akıntı işlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?